Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 25 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Είναι όμως legit? Ή ΑΙ generated ? Τι εννοεις? Legit ειναι ναι. Εγω το βλεπω μεσω cosmote tv αλλα κυκλοφορουν για τα 2 πρωτα επεισοδια και επισημα οχι απο ΑΙ.
Gogotsa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Arkin είπε ........... Εγω το βλεπω μεσω cosmote tv αλλα κυκλοφορουν για τα 2 πρωτα επεισοδια και επισημα οχι απο ΑΙ. Και αυτο το εχω αλλα το iptv app για να βλεπω ολα αυτα παιζει μονο στερεο........... τον εχω πιει λεμε, εχω τα παντα πανω στη tv και για να δω κατι ολο αλλαζω, μια απο pc , DV απο στρεμιο στη tv, αλλες φορες κοδι απο pc γιατι το app tv δε παιζει καλα........ θελουμε ακομη καιρο για καλη ολοκληρωμενη λυση παντως, κυριως σε google tv δλδ.
dps365 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Μόνο σε εμένα μου κάνει εντύπωση το μέγεθος των βαγονιών καθώς και το υποτρενο πως το λένε? Θα έπρεπε να έχει 5 φορές μεγαλύτερο ύψος κ πλάτος το τρενο για να υπάρχουν αυτοί οι χώροι...ειδικά σε κάτι σκηνές το χάνει εντελώς η είναι η ιδέα μου? Κατά τα άλλα μέτρια σειρά που απλά σε κάνει να τη βλέπεις λόγο της έξυπνης αρχικής ιδέας της.
Arkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 53 λεπτά πριν, dps365 είπε Μόνο σε εμένα μου κάνει εντύπωση το μέγεθος των βαγονιών καθώς και το υποτρενο πως το λένε? Θα έπρεπε να έχει 5 φορές μεγαλύτερο ύψος κ πλάτος το τρενο για να υπάρχουν αυτοί οι χώροι...ειδικά σε κάτι σκηνές το χάνει εντελώς η είναι η ιδέα μου? Κατά τα άλλα μέτρια σειρά που απλά σε κάνει να τη βλέπεις λόγο της έξυπνης αρχικής ιδέας της. Το έχω αναφερει πριν κάτι μήνες που έβλεπα τη σειρά. Το τρένο των 1100 βαγονιων σε περιπτώσεις μοιάζει σαν να είναι 50 μέτρα συν ότι τα βαγόνια δείχνουν τεράστια πέρα από λίγες έξυπνες σκηνές που νιώθεις ότι είσαι σε τρένο. Σίγουρα μέτρια σειρά αλλά βλέπετε ευχάριστα με τον εγκέφαλο σε off mode δεν προσπαθείς να εξηγήσεις τι βλέπεις μετά από ένα σημείο γιατί δεν θα βγάλει νόημα. Η δεύτερη σεζόν ήταν το peak της. Πάμε να δούμε πως θα κλείσει εκεί ρίχνω όλες τις ελπίδες για να μας μείνει ως μια οκ σειρά αλλά με δυνατό τέλος.
negator2vc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελος η τελευταια σεζον. Συνολικα αδιαφορη εως κακη καποιες φορες. Το φιναλε αδιαφορο με καποια σκηνικα να ειναι εντελως WTF. To χειροτερο για εμενα ειναι ενα εφε στο φιναλε (το γιατι αυτο επρεπε να ειναι εφε ειναι αλλη συζητηση) το οποιο ενω υποτιθεται ειναι σημαντικο για το στορυ φαινεται απιστευτα ψευτικο! Η σειρα θα επρεπε να τελειωσει με την 3η σεζον Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2024 από negator2vc 2
Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Snowpiercer[Season 4][Series Finale] https://www.imdb.com/title/tt6156584/episodes/?season=4 Τελος η 4η και τελευταια σεζον η οποια κυμανθηκε στα μετριοτατα επιπεδα της 3ης σεζον και ισως και ακομα πιο κατω. Απο που να αρχισω. Που ο νεος villain ενω το παιζει ιστορια και οτι καποιος ειναι στο τελος την παταει σαν αρχαριος και την ιδια ωρα ποτε δεν αναφερετε πουθενα για πιο λογο κανει οτι κανει. Μπορει να γινει μια συνδεση προς τα μεσα της σεζον αλλα γενικα ενας villain που προϊδεαζει για πολλα αλλα μενουμε στο περιμενε. Ο δευτερος villain και πιο παλιος Sean Bean και αυτος τα ιδια και τα ιδια ο οποιος φαινεται να εχει αμεση σχεση με τον πρωτο αλλα απλα υπαρχουν για να υπαρχουν γιατι πρεπει να βαλουμε και καποιους κακους να περασει η σεζον και να εχουν και τους αντιπαλους μας οι βασικοι χαρακτηρες μας. Προς το τελος πανε να το γυρισουν στον real villain και εκει φαινεται η ακομα μεγαλυτερη αδυναμια για να κρατησουν το ενδιαφερον. Κλασικο TNT μια ζωη στο ιδιο επιπεδο μετριοτητας στο συνολο των σειρων του. Κακοι εμφανιζονται στο τελος κατα δεκαδες οι κανονικοι ανθρωποι που ζουν στο snowpiercer απλα εξαφανιζονται οποτε βολευει το τρενο των 1000 βαγονιων κατανταει να γινει τρενο 50-100 βαγονιων και αν μαλλον ολοι εχουν τηλεμεταφορα και βρισκονται παντου οποια στιγμη χρειαζεται. Απο υποκριτικη ενας Sean Bean εμεινε που οκ ακομα και σε τετοια σειρα ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπης αντε και η Connelly με τον Clark Gregg οι υπολοιποι απλα δεν ειναι οκ για μια τετοια σειρα αλλα και παλι χανει αρκετα απο τους αμπαλους ηθοποιους. Καποιες ωραιες σεκανς με το τρενο και γενικα την παγωμενη ατμοσφαιρα μου αρεσαν αλλα τι να το κανεις. Το τελικο επεισοδιο απλα κακο και σιγουρα οχι series finale με την τελικη σκηνη απλα οτι πιο fake εχουμε δει ποτε σε σειρα μιλαμε για γραφικα 50ετιας και δεν νομιζω οτι τους ξεφυγε απλα ας το κλεισουμε οπως οπως να τελειωνουμε φαση. Οποιος θελει να ξεκινησει τωρα τη σειρα μεχρι τη 2η σεζον ειναι μια χαρα με την 2η να πιανει το peak απο την 3η και μετα το χαος ενω θα μπορουσαν ξεκαθαρα να δωσουν μια πολυ καλυτερη 4η σεζον με διαφορετικο τελος και οχι τοσες τρυπες και κακο σεναριο. 5.7/10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα