Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

36 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

τους υποτιλους στο open να ανεβασει καποιος

Βγηκαν?

Ελληνικοι απο το πρωτο επεισοδιο 4ης σεζον

https://gofile.io/d/58sGMR

Επεξ/σία από Arkin
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Toυς θελω στο open γιατι απο τη tv στο stremio δε μπορω να τους φορτωσω σαν external source και δε θελω να το δω απο το πισι στη tv γιατι χανω γενικως.....

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Toυς θελω στο open γιατι απο τη tv στο stremio δε μπορω να τους φορτωσω σαν external source και δε θελω να το δω απο το πισι στη tv γιατι χανω γενικως.....

Πες το βρε συ νομιζα απλα ηθελες τους subs. Κατσε να τους βαλω εκει και στο house of dragon. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πολύ περίεργα έχουν γυρίσει την τελευταία season, 1080P μόνο και στα 30FPS, lol.

NTB rules. Με το κλασικο 23.976 κινηματογραφικο. Μην ασχολεισαι με αυτα που βγαινουν την ιδια μερα οντως ειναι πολυ χαμηλη η ποιοτητα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξυ το στρεμιο στη τν δε μου δειχνει αυτους τους 2 υποτιτλους που ανεβασες, στα πισια - στρεμιο μου το δειχνει........ λολ?

ξενερωσα και θα τα δω απο απο κοδι και δε θα εχω dv παρα μονο hdr 🤒

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Εντωμεταξυ το στρεμιο στη τν δε μου δειχνει αυτους τους 2 υποτιτλους που ανεβασες, στα πισια - στρεμιο μου το δειχνει........ λολ?

ξενερωσα και θα τα δω απο απο κοδι και δε θα εχω dv παρα μονο hdr 🤒

Καποιο θεμα με stremio? Κανε καμια ενημερωση μπας και εχει σκαλωσει πουθενα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακη η τελευταια σεζον μεχρι τωρα (επεισοδιο 5).
Ειδικα ο πρωταγωνιστης σε αυτην τη σεζον ειναι απιστευτα κακος
Οχι οτι στις προηγουμενες ηταν καλος αλλα εκει υπηρχε ενα υποτυπώδης σεναριο.
Σε αυτη βλεπω να εχουμε 9 επεισοδια με filler τσακωμους και 1 επεισοδιο στο τελος που κατι θα γινεται μονο για να κλεισει η σειρα. Κριμα.
Πραγματικα μου βγαζει μεχρι στιγμης umbrella academy winter edition ενα πραγμα 😢.

Spoiler

Θα προτιμουσα να εξελισοταν η σεζον μονο σε New Eden αντε με μια suprise visit στο φιναλε απο snowpiercer! 3-4 επεισοδια max να κλεισει σωστα η σειρα.
Καλα αυτο που ξαναεμφανισαν τον Wilford ασχολιαστο!

Επεξ/σία από negator2vc
Δημοσ.
Στις 24/8/2024 στις 12:18 ΜΜ, Gogotsa είπε

Ειναι τοσο χαλια, να μη ξεκινησω καν τη σεζον?

Θα τη δουμε ακομα δεν τελειωσε οποτε και θα καταληξουμε τη επιγευση μας αφησε. Ειδαμε 3 σεζον με τα θετικα και τα αρνητικα τους η τελευταια ειναι οποτε κριμα ειναι να μην την τελειωσουμε.

Ανεβηκε εδω και λιγες μερες στο cosmote tv και η 4η σεζον με ολα τα επεισοδια μεχρι σημερα οποτε θα την ξεκινησω να βγουν κανα 2 ακομα και να την παω μαραθωνιο. 

Screenshot-3.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη ξεκινησα, ενταξει μια χαρα ειναι, οπως ηταν δλδ, απλα καποιος που εχει λογαριασμο στο opensunbs και ασχολειται, να ανεβαζει τους υποτιτλους, για το stremio app στη tv πιο πολυ........

Επεξ/σία από Gogotsa
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Τη ξεκινησα, ενταξει μια χαρα ειναι, οπως ηταν δλδ, απλα καποιος που εχει λογαριασμο στο opensunbs και ασχολειται, να ανεβαζει τους υποτιτλους, για το stremio app στη tv πιο πολυ........

Την προηγουμενη φορα δεν τους ανεβασα σωστα? Να μου λες ποιους θελεις να τους ανεβαζω γιατι με ειχες πει οτι δεν στους εμφανιζε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...