Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Gogotsa είπε τους υποτιλους στο open να ανεβασει καποιος Βγηκαν? Ελληνικοι απο το πρωτο επεισοδιο 4ης σεζον https://gofile.io/d/58sGMR Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2024 από Arkin
Gogotsa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Toυς θελω στο open γιατι απο τη tv στο stremio δε μπορω να τους φορτωσω σαν external source και δε θελω να το δω απο το πισι στη tv γιατι χανω γενικως.....
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 44 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Toυς θελω στο open γιατι απο τη tv στο stremio δε μπορω να τους φορτωσω σαν external source και δε θελω να το δω απο το πισι στη tv γιατι χανω γενικως..... Πες το βρε συ νομιζα απλα ηθελες τους subs. Κατσε να τους βαλω εκει και στο house of dragon. 1
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δεν έχει ασχοληθεί κάποια ομάδα, ούτε μόνος του κάποιος οπότε μόνο στ Αγγλικά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Πολύ περίεργα έχουν γυρίσει την τελευταία season, 1080P μόνο και στα 30FPS, lol.
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πολύ περίεργα έχουν γυρίσει την τελευταία season, 1080P μόνο και στα 30FPS, lol. NTB rules. Με το κλασικο 23.976 κινηματογραφικο. Μην ασχολεισαι με αυτα που βγαινουν την ιδια μερα οντως ειναι πολυ χαμηλη η ποιοτητα.
Gogotsa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξυ το στρεμιο στη τν δε μου δειχνει αυτους τους 2 υποτιτλους που ανεβασες, στα πισια - στρεμιο μου το δειχνει........ λολ? ξενερωσα και θα τα δω απο απο κοδι και δε θα εχω dv παρα μονο hdr 🤒 Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2024 από Gogotsa
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Εντωμεταξυ το στρεμιο στη τν δε μου δειχνει αυτους τους 2 υποτιτλους που ανεβασες, στα πισια - στρεμιο μου το δειχνει........ λολ? ξενερωσα και θα τα δω απο απο κοδι και δε θα εχω dv παρα μονο hdr 🤒 Καποιο θεμα με stremio? Κανε καμια ενημερωση μπας και εχει σκαλωσει πουθενα.
negator2vc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Κακη η τελευταια σεζον μεχρι τωρα (επεισοδιο 5). Ειδικα ο πρωταγωνιστης σε αυτην τη σεζον ειναι απιστευτα κακος Οχι οτι στις προηγουμενες ηταν καλος αλλα εκει υπηρχε ενα υποτυπώδης σεναριο. Σε αυτη βλεπω να εχουμε 9 επεισοδια με filler τσακωμους και 1 επεισοδιο στο τελος που κατι θα γινεται μονο για να κλεισει η σειρα. Κριμα. Πραγματικα μου βγαζει μεχρι στιγμης umbrella academy winter edition ενα πραγμα 😢. Spoiler Θα προτιμουσα να εξελισοταν η σεζον μονο σε New Eden αντε με μια suprise visit στο φιναλε απο snowpiercer! 3-4 επεισοδια max να κλεισει σωστα η σειρα. Καλα αυτο που ξαναεμφανισαν τον Wilford ασχολιαστο! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2024 από negator2vc
Gogotsa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Ειναι τοσο χαλια, να μη ξεκινησω καν τη σεζον?
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Στις 24/8/2024 στις 12:18 ΜΜ, Gogotsa είπε Ειναι τοσο χαλια, να μη ξεκινησω καν τη σεζον? Θα τη δουμε ακομα δεν τελειωσε οποτε και θα καταληξουμε τη επιγευση μας αφησε. Ειδαμε 3 σεζον με τα θετικα και τα αρνητικα τους η τελευταια ειναι οποτε κριμα ειναι να μην την τελειωσουμε. Ανεβηκε εδω και λιγες μερες στο cosmote tv και η 4η σεζον με ολα τα επεισοδια μεχρι σημερα οποτε θα την ξεκινησω να βγουν κανα 2 ακομα και να την παω μαραθωνιο. 1
Gogotsa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Τη ξεκινησα, ενταξει μια χαρα ειναι, οπως ηταν δλδ, απλα καποιος που εχει λογαριασμο στο opensunbs και ασχολειται, να ανεβαζει τους υποτιτλους, για το stremio app στη tv πιο πολυ........ Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2024 από Gogotsa 1
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 56 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Τη ξεκινησα, ενταξει μια χαρα ειναι, οπως ηταν δλδ, απλα καποιος που εχει λογαριασμο στο opensunbs και ασχολειται, να ανεβαζει τους υποτιτλους, για το stremio app στη tv πιο πολυ........ Την προηγουμενη φορα δεν τους ανεβασα σωστα? Να μου λες ποιους θελεις να τους ανεβαζω γιατι με ειχες πει οτι δεν στους εμφανιζε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα