Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχεται ένα πολύ δυνατό Sci-Fi.  Είναι η σειρά της αντίστοιχης ταινίας του 2013. 

Το περιμένω με ανυπομονησία διότι η ταινία ήταν καταπληκτική…

Μακάρι να βγει καλή και η σειρά...Το τρέιλερ, ίσως την αδικεί λίγο. Δείτε την ταινία για αρχή, και η σειρά αναμένεται την  31 - 05 - 2020.

IMDB

Επεξ/σία από Bermudakias33
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κρατηθεί επακριβώς η αισθητική της καταπληκτικής ταινίας αλλά αναρωτιέμαι τι παραπάνω θα προσφέρει σε υλικό. Αν το αρχικό σενάριο τεντωθεί σε δέκα επεισόδια με παραγεμίσματα σε φίλερ, θα βαρεθούμε μάλλον. Εύχομαι να βγει καλό.

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε

η ταινία ήταν καταπληκτική…

Η ταινια ηταν πολυ overrated. Προσωπικα δε μου αρεσε καθολου, καθως δεν βρηκα κανενα νοημα.

• Like 3
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Η ταινια ηταν πολυ overrated. Προσωπικα δε μου αρεσε καθολου, καθως δεν βρηκα κανενα νοημα.

Ακριβώς.
Και επιπλέον, σεναριακά ήταν τόσο πολύ τραβηγμένη από παντού που θα έκανε ακόμα και την Jocelyne να φύγει ντροπιασμένη.

Jocelyn-Wildenstein-370-1.jpg

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Έχει κρατηθεί επακριβώς η αισθητική της καταπληκτικής ταινίας αλλά αναρωτιέμαι τι παραπάνω θα προσφέρει σε υλικό. Αν το αρχικό σενάριο τεντωθεί σε δέκα επεισόδια με παραγεμίσματα σε φίλερ, θα βαρεθούμε μάλλον. Εύχομαι να βγει καλό.

Η σειρά βασίζεται σε graphic novels τα οποία συνεχίζουν την ιστορία μετά το σημείο που την αφήσαμε στην ταινία. Υπάρχει υλικό αν θέλουν για να συνεχίσουν. Η ταινία βασίζεται μόνο στο πρώτο από συνολικά 4 graphic novels. Αν και από αυτό που βλέπω στο trailer η πρώτη σεζόν της σειράς μάλλον πάλι πατάει στο 1ο graphic novel μόνο.

Σε κάθε περίπτωση τη βλέπω ενδιαφέρουσα.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gilmaru είπε

Η σειρά βασίζεται σε graphic novels τα οποία συνεχίζουν την ιστορία μετά το σημείο που την αφήσαμε στην ταινία. Υπάρχει υλικό αν θέλουν για να συνεχίσουν. Η ταινία βασίζεται μόνο στο πρώτο από συνολικά 4 graphic novels. Αν και από αυτό που βλέπω στο trailer η πρώτη σεζόν της σειράς μάλλον πάλι πατάει στο 1ο graphic novel μόνο.

Δεν το ήξερα, ευχαριστώ. Γι αυτό βλέπω και στο imdb ότι πιάνει και δεύτερη σεζόν.

• Like 1
Δημοσ.

Επιφυλάσσομαι αλλα ελπίζω να πάει καλά. Η Jennifer Connelly παραμένει πάντως απίστευτα γοητευτική γυναικα και εξέχουσα ηθοποιός.

• Like 7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, omega είπε

Επιφυλάσσομαι αλλα ελπίζω να πάει καλά. Η Jennifer Connelly παραμένει πάντως απίστευτα γοητευτική γυναικα και εξέχουσα ηθοποιός.

Είναι απίστευτο πως διατηρούντο και φαίνονται μερικές 50αρες στην εποχή μας. Είναι λες και κάθε βράδυ, αντί να κοιμούνται, μπαίνουν στην κατάψυξη με κρυογονική τεχνολογία.

Ρε, λες;😁

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Gilmaru είπε

Η πρώτη graphic novel τελειώνει ακριβώς έτσι όπως και η ταινία;

Δεν μπορώ να φανταστώ πιο τέλειο φινάλε, οπότε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η σειρά έχει κάποιο νόημα ύπαρξης. Μακάρι να βγω λάθος. Ο συγγραφέας του Cube είναι ο δημιουργός. Μου δίνει μια ελπίδα αυτό, αν και δεν αναγνωρίζω κάτι άλλο στο βιογραφικό του. Το Orphan Black φαίνεται γνωστό. Το έχει δει κανένας;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Manuel είπε

Δεν μπορώ να φανταστώ πιο τέλειο φινάλε, οπότε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η σειρά έχει κάποιο νόημα ύπαρξης. Μακάρι να βγω λάθος. Ο συγγραφέας του Cube είναι ο δημιουργός. Μου δίνει μια ελπίδα αυτό, αν και δεν αναγνωρίζω κάτι άλλο στο βιογραφικό του. Το Orphan Black φαίνεται γνωστό. Το έχει δει κανένας;

Το Orphan Black είναι μια από τις πιο ευχάριστες και διόλου βαρετές σειρές των τελευταίων χρονων. Η Tatiana Maslany που έχει τον βασικό ρολο, δίνει ρεσιτάλ κυριολεκτικά, χωρίς να θέλω να σου κάνω spoiler. Είναι από τις σειρές που πρέπει να δεις.Την ευχαριστήθηκα απίστευτα πολύ.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/1/2020 στις 7:52 ΜΜ, Manuel είπε

Δεν μπορώ να φανταστώ πιο τέλειο φινάλε, οπότε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η σειρά έχει κάποιο νόημα ύπαρξης. Μακάρι να βγω λάθος. Ο συγγραφέας του Cube είναι ο δημιουργός. Μου δίνει μια ελπίδα αυτό, αν και δεν αναγνωρίζω κάτι άλλο στο βιογραφικό του. 

Δεν το έχω διαβάσει, αλλά εν τέλη από ότι διάβασα η ταινία είναι πολύ διαφορετική από τα graphic novels. Έχουν κρατήσει μόνο κάποιες βασικές ιδέες. Δεν ξέρω αν η σειρά θα τα ακολουθεί πιο πιστά ή όχι. Μπορείς να δεις κάποια πράγματα για τα graphic novels εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Le_Transperceneige

Το τελευταίο από τα 4 είναι prequel.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ταινιαρα το showpiercer, η σειρα μου φαινεται αντιγραφει σκηνη σκηνη την ταινια. Ελπιζω να μην ειναι φολα, αλλα θα κατσω να το δω σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...