Vanurath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 PC specs Σε ενα μεγαλο αριθμο games μετα απο 5 με 10 λεπτα περιπου, το game freezarei και κλεινει.Και μερικες φορες freezarei ολο το pc και χρειαζεται hard restart. Τα error που βγαινουν στο Event Viewer είναι: "Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered." "Application game.exe has been blocked from accessing Graphics hardware." Έχω κάνει format, έχω βάλει παλιους drivers αλλα το ιδιο. Κάποια παιχνιδια που εχω δοκιμασει και κρασαρουν : Borderlands 3 Black ops 2 Modern Warfrare 2 Warframe Dark Souls 1,2,3 Παρολα αυτα παιχνιδια οπως Battlefield 1 , 5 και witcher 3 τα παιζει χωρις κανενα θεμα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάνε ένα γενναίο underclock στην κάρτα και δες πως πάει. Αν δουλέψει ξεκινά από τα stock settings και πέφτει λίγο λίγο μέχρι να βρεις stability με το μικρότερο δυνατό underclock. BTW στα specs βλέπω 64 βαθμούς στην κάρτα. Είναι σε κατάσταση idle; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από Μακιαβέλλι
Vanurath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Κάνε ένα γενναίο underclock στην κάρτα και δες πως πάει. Αν δουλέψει ξεκινά από τα stock settings και πέφτει λίγο λίγο μέχρι να βρεις stability με το μικρότερο δυνατό underclock. BTW στα specs βλέπω 64 βαθμούς στην κάρτα. Είναι σε κατάσταση idle; Κατέβασα core clock -75 και memory clock -50 Μέχρι στιγμη που το δοκιμαζω φαινεται stable Ναι idle εναι αυτη η θερμοκρασια. Ξερουμε ομως για ποιον λογο γινεται αυτο και χρειαζεται να κανω underclock?
29gk Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Εαν το προβλημα παρουσιαστηκε προσφατα, δες μηπως τα windows 10 εχουν εγκαταστησει το update KB4517389 ή καποιο αλλο που "φρεσκαρει" τον driver της καρτας γραφικων. Εαν ναι. προσπαθησε να το απεγκαταστησεις, να διαγραψεις την καρτα γραφικων απο το συστημα και να περασεις τον driver ( τον παλαιοτερο απο τον Οκτωβριο του 2019 ) που θα βρεις στον κατασκευαστη.
Vanurath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, 29gk είπε Εαν το προβλημα παρουσιαστηκε προσφατα, δες μηπως τα windows 10 εχουν εγκαταστησει το update KB4517389 ή καποιο αλλο που "φρεσκαρει" τον driver της καρτας γραφικων. Εαν ναι. προσπαθησε να το απεγκαταστησεις, να διαγραψεις την καρτα γραφικων απο το συστημα και να περασεις τον driver ( τον παλαιοτερο απο τον Οκτωβριο του 2019 ) που θα βρεις στον κατασκευαστη. Δοκιμασα τον 431.60 driver αλλα συνεχισε το προβλημα, τωρα με το underclock φαινεται κομπλε
Μακιαβέλλι Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Vanurath είπε Κατέβασα core clock -75 και memory clock -50 Μέχρι στιγμη που το δοκιμαζω φαινεται stable Ναι idle εναι αυτη η θερμοκρασια. Ξερουμε ομως για ποιον λογο γινεται αυτο και χρειαζεται να κανω underclock? Τι υλοποίηση είναι; Για idle είναι υψηλή η θερμοκρασία οπότε ίσως ανεβάζει πολύ και γενικά. Δεν ξέρω να σου πω ηλεκτρολογικά τι και πώς. Checkαρε θερμοκρασίες και ξεκινά να ανεβαίνεις από το downclock αργά αργά να δεις μέχρι που είσαι stable.
Vanurath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Τι υλοποίηση είναι; Για idle είναι υψηλή η θερμοκρασία οπότε ίσως ανεβάζει πολύ και γενικά. Δεν ξέρω να σου πω ηλεκτρολογικά τι και πώς. Checkαρε θερμοκρασίες και ξεκινά να ανεβαίνεις από το downclock αργά αργά να δεις μέχρι που είσαι stable. EVGA GeForce GTX 980 Ti SC GAMING ACX 2.0+ Ναι φιλε μου αυτο θα κανω.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 οι 64 με τέτοιο καιρό είναι πολλοί. Καθάρισμα στην κάρτα έχει γίνει; Αναλόγως το πόσα χρόνια είναι σε λειτουργία ίσως χρειάζεται και αλλαγή σε θερμοαγώγιμες πάστες. Είναι εύκολο να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό μήπως και αυτό είναι στα τελευταία του και δεν μπορεί να δώσει όσα χρειάζεται.
Vanurath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε οι 64 με τέτοιο καιρό είναι πολλοί. Καθάρισμα στην κάρτα έχει γίνει; Αναλόγως το πόσα χρόνια είναι σε λειτουργία ίσως χρειάζεται και αλλαγή σε θερμοαγώγιμες πάστες. Είναι εύκολο να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό μήπως και αυτό είναι στα τελευταία του και δεν μπορεί να δώσει όσα χρειάζεται. Καθάρισμα γίνεται συχνά, αλλά αλλαγή πάστας στα 5 χρόνια που την έχω δεν έχει γίνει.Ποια πάστα προτεινετε? Ελπιζω να ειναι τροφοδοτικο και οχι η καρτα.
snbblp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Overclock και θερμοκρασία, οι δύο συχνότερες αιτίες. Σπανιότερα η μνήμη της κάρτας. Αναλυτικά για το TDR, εδώ: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/54045/the-nvlddmkm-error-what-is-it-an-fyi-for-those-s/
TitanX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Είχα αντίστοιχο θέμα παλιότερα και τελικά ήταν τοslot pcie του motherboard, αλλάζοντας slot θυμάμαι λύθηκε το θεμα. Επίσης καθάρισε την από σκονες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα