papresa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Γεια σας, παραγγείλαμε καινούργιο κινητό με πλήκτρα για την μητέρα μου, ήρθε το κινητό, πήγα να βάλω την sim βλέπω παίρνει μικρότερη, η κάρτα είναι από τις παλιές τις μεγάλες, επικοινωνώ με frog-Cosmote, εντάξει θα μου στείλουν καινούργια με κούριερ, ξέχασα να τους επισημάνω ότι ο αριθμός είναι frog, παίρνω ξανά δεν μπόρεσα να μιλήσω με εκπρόσωπο. Αφού το ποσό της κάρτας και τα πακέτα θα μείνουν μέσα, λογικά θα δουν ότι είναι frog, έτσι δεν είναι; Με τις επαφές τι κάνω; Το προηγούμενο τηλέφωνο της είναι έτοιμο να τα κακαρώσει, καλού κακού προσπάθησα να κάνω μετακίνηση των επαφών από το τηλέφωνο στην sim, μου λέει ότι δεν είναι επαρκής ο χώρος, σκέφτηκα ότι θα έβαζα στο καινούργιο την sim θα έκανα μετακίνηση των επαφών στο κινητό, για να τραβήξω και τις υπόλοιπες από το παλιό (όλα αυτά αν το κινητό λειτουργεί βέβαια). Τώρα τι κάνω; Περισότερο με καίει μήπως το κινητό δεν αντέξει μέχρι να έρθει η νέα sim. Αν αντέξει είναι το θετικό σενάριο τι κάνω και τι μπορώ να κάνω τώρα για να είμαστε καλυμμένοι; Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Ξεκίνα και γράφε σε ένα χαρτί τις επαφες. Οταν έρθει η κάρτα θα έχει πλαίσιο που την κάνει πιο μεγάλη.Θα την βάλεις στο παλιό και θα γράψεις εκεί τις επαφές.Αλλιώς πάρε σημερα μια σιμ και κανε αυτό που σου έγραψα.Τις μεταφέρεις στο νέο τηλεφωνο και μόλις έρθει η νέα κάρτα σου την βάζεις εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα