gasgounis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα, εχω επιδοτηση αποκλειστικα στον κωτσοβολο, €190 για οποια συσκευη θελω ή μπορω να παρω δωρεαν το redmi note 8pro (που το πουλαει ο κωτσο €288) και θελω την βοηθεια σας. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; ως €300 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Αποκλειστικα απο κωτσοβολο 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουργιο 5) Μέγεθος οθόνης; δεν με πειραζει 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Καλο θα ηταν να εχει splashproof και faceid η καμια αλλη γκατζετια αλλα για τον χαβαλε περισσοτερο και για να χαζευω. Ραδιοφωνο επισης και NFC καλα αλλα οχι απαραιτητα. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών Κυριο κριτηριο θα ειναι η καμερα, σε μεγαλο βαθμο. Απο το να βγαζει καλες νυχτερινες φωτογραφιες σε καποιο μπαρακι μεχρι ωραιες και φωτεινες σε καποια εκδρομη στο βουνο. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;ναι επειδη χρησιμοποιω αρκετα το τηλεφωνο αλλα πλεον εχω φορτιστες παντου... αυτοκινητο, σπιτι, γραφειο 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) instagram, facebook, gps, browsing, runtastic, κυριo κριτηριο ειναι η καλη καμερα αλλα και να μην ξεφευγει σε τιμη απο την επιδοτηση που εχω. Θελω να τρεχει ομαλα η συσκευη, να εχει ευχρηστο interface αλλα δεν νομιζω οτι θα εχω με καποια συσκευη προβλημα. Μου αρεσουν τα γκαντζετς αλλα δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης. Για το rm 8pro ο μοναδικος λογος που το σκεφτομαι ειναι οτι εχω ακουσει καποια αρνητικα για την καμερα. Η υπερεπιδοτηση που εχει ειναι ομως μεγαλο δελεαρ μιας και για την συσκευη αυτη, δεν θα πληρωσω κατι ενω πχ για τα παρακατω θα πρεπει να πληρωσω εστω και €40 Να το δω για P30 lite, Α50 ή κατι αντιστοιχο? Αξιζει???
efkola Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις δωρεάν το redmi note 8 pro, νομίζω πως δεν τίθεται δίλημμα. Θα μπορούσες ίσως να τσεκάρεις και το Honor 9X με τα 229€(άρα σ'εσένα θα στοιχίσει 30€) μήπως και σου αρέσει πιο πολύ...το πρόβλημα εδώ είναι ότι στο site τους φαίνεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμο αλλά ''αναμένεται σύντομα''.
life is music Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Zerg13 είπε To note 8 Pro εχει NFC? Καλύτερα στο honor μην μπλέξεις με τον mdiatek επεξεργαστή που έχει το 8 pro
gasgounis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 τελικα πηρα το redmi note 8 pro. Πρωτες εντυπωσεις καλες αλλα ειναι ακομα πολυ νωρις για να κρινω. Το μονο που βλεπω ειναι οτι η μπαταρια ειναι σκυλι. Καθομουν ολη μερα να το στησω και να το επεξεργαστω και η μπαταρια επεσε μονο περιπου 35%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα