Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την ομαδα, εχω μια ερωτηση για πτηση με Raynair , εχω επιλεξει 2 συσκευες στην καμπινα, μια χειραποσκευη ( 40x20x25) (που ειναι το backpack) και μια βαλιτσα εως 10kg . Ερωτηση θελω να παρω μαζι αυτο το backpack αλλα διαβαζω διαστασεις στο internet και γραφει οτι ειναι 47x33x15 , λετε να μου το απορριψουν και να το χρεωσουν;;

0021992_superdry-camo-reflective-tarp-rucksack-m9100003a-02a-black.jpeg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι μπορούν,φόρα το στην πλάτη και μην πολυ φαίνεσαι όταν περνάς την πύλη.

γιατι διαβασα οτι επιτρεπουν σα χειραποσκευη και τα rucksack , και σκεφτηκα γιατι να κοψουν αυτη εδω;.... Αλλου γραφουν δεν τα κοιτανε καν.. δεν ξερω 

Δημοσ.
2 minutes ago, godmode said:

γιατι διαβασα οτι επιτρεπουν σα χειραποσκευη και τα rucksack , και σκεφτηκα γιατι να κοψουν αυτη εδω;.... Αλλου γραφουν δεν τα κοιτανε καν.. δεν ξερω 

λογικα θα περασει αλλα μην την γεμισεις χωρις αυριο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

λογικα θα περασει αλλα μην την γεμισεις χωρις αυριο.

Αυτό είναι το βολικό με αυτά ,αν δεν τα τιγκάρεις μαζευουν και χωράνε στο καλάθι που έχουν για το μέγεθος.Εγω ενα backpack 35 λιτρων έχω και εχω ταξιδεψει 7 φορές με αυτό χωρίς πρόβλημα αλλά προσπαθω να είμαι διακριτικός.Ειδικά με την wizz το ψαχνουν πολύ τωρα τελευταία..Τα 28€ πάνε σύννεφο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό είναι το βολικό με αυτά ,αν δεν τα τιγκάρεις μαζευουν και χωράνε στο καλάθι που έχουν για το μέγεθος.Εγω ενα backpack 35 λιτρων έχω και εχω ταξιδεψει 7 φορές με αυτό χωρίς πρόβλημα αλλά προσπαθω να είμαι διακριτικός.Ειδικά με την wizz το ψαχνουν πολύ τωρα τελευταία..Τα 28€ πάνε σύννεφο.

δεν εχω σκοπο να την κανω φουσκα, θα βαλω καποια απαραιτητα μεσα, τωρα δεν ξερω αν στις διαστασεις που την δινει στο ιντερνετ την τσαντα αυτη μετραει και το λουρακι τεντωμενο και λεει οτι ειναι στα 47cm το ΥΨΟΣ

Δημοσ.
17 minutes ago, Comic maniak said:

Απο Φτωχair μην περιμενεις πολλα γενικα.

εχω ταξιδεψει πολλες φορες και ολα μια χαρα.καλα κανουν και σταματανε κοσμο.ο αλλος αντι για backpack εχεις φερει αθλητικη τσαντα γυμναστικης που ειναι σαν βαλιτσα.δεν μου εχουν ζητησει να την βαλω στο κουτι απλα δεν την πιταρω τερμα αν και εχει τυχει να φουσκωνει λιγο.γενικα.αμα βλεπουν  backpack δεν λενε κατι

1 hour ago, Ukforthemoment said:

ε ναι αμα δεν φαινεται σαν τσαντα τανκ δεν λενε κατι.αν παρεις τωρα 35 και.το φουσκωσεις φαινεται.ειναι καλα λεφτα για αυτο το ψαχνουν και υπαρχουν ακομα ατομα με αποσκευες σαν πτωμα σε τσαντα που νομιΖουν οτι αυτο θα χωρεσει κατω απο το καθισμα

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κανεις θεμα εσυ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Εαν σου ζητησουν να την δοκιμασεις στο μεταλλικο κλουβι την βαζεις και την πατηκωνεις. Εαν δεν την εχεις κανει τουμπανο θα μπει.
Δεν θα σου παρουν την τσαντα να την τραβανε να μετρησουν τις μεγιστες διαστασεις της.
Εαν ηταν πλαστικη ακαμπτη τσαντα τοτε ναι θα ειχες προβλημα.
Και ειναι πρακτικο το θεμα. Εαν ειναι μεγαλυτερη αυτη η τσαντα δεν θα χωραει κατω απο το μπροστινο σου καθισμα.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, safridia είπε

...Και ειναι πρακτικο το θεμα. Εαν ειναι μεγαλυτερη αυτη η τσαντα δεν θα χωραει κατω απο το μπροστινο σου καθισμα.

Ας την βάλει στο ντουλάπι πάνω από το κάθισμα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Κανονικά εκεί είναι για αυτούς που έχουν πληρώσει.Αυτο που παίρνεις δωρεάν είναι για τον χωρο κάτω απο το μπροστινό σου κάθισμα.

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Μπορει να κανει οτι θελει. Αλλα κανονικα αυτο το σακιδιο εχει θεση στα ποδια του μπροστινου σου καθισματος. Τα ντουλαπια πανω ειναι για οσους εχουν αγορασει επιπλεον χειραποσκευη (και αυτη εχει μεγαλυτερες διαστασεις γιατι τοσο χωραει εκει μεσα).

Δημοσ.

Φίλε μου, κάνω μια φορά τον μήνα το Stansted-Αθήνα και πίσω, αγοράζω πάντα προτεραιότητα και δύο χειραποσκευές, δεν μου είπε ποτέ κανείς τίποτα. έχω μια βαλίτσα των 10KG και ένα σακίδιο 30 λίτρα, η βαλίτσα μπαίνει στο ντουλάπι και το σακίδιο κάτω από το κάθισμα.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...