syfiltzo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα. εχω κανει δυο ξεχωριστες παραγγελιες, μια απο ebay και μια απο AliExpress. Και στις δυο ελαβα δευτερο tracking number οταν παραληφθηκαν απο το αεροδρομιο της Κινας. Εκει διαπιστωσα πως η καταληξη του αριθμου ηταν TR, Τουρκια δλδ. Σε εφαρμογη αναζητησης (Parcels), μου εδειξε οτι εφτασε στη χωρα προορισμου Τουρκια. Το αμεσως επομενο ηταν οτι πηγε Μπασακ Σεχιρ, Κωνσταντινουπολη... και εκ τοτε χαθηκε. Περασαν 2 μηνες και προφανως δε θα ερθει. Εγινε refund και ολα οκ. Στην επομενη αγορα μου ομως εγινε ακριβως το ιδιο. Αντι για Δραμα, Ελλαδα.. πηγαινουν Τουρκια. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? Ευχαριστω για το βημα.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Το οτι έρχονται μεσω τουρκιας δεν σημαίνει τίποτα Πολλα δεματα έρχονται ετσι Απλα τα δεματα εχουν καθυστέρηση μετα τον Οκτωβρη.
syfiltzo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Destination country Τουρκια? Και καμια προωθηση απο Οκτωβριο 3μιση μηνες? Δε νομιζω. Δε θυμαμαι να ειχα ποτε tr καταληξη απο τα εκατοναδες που εχω παραγγειλει...
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Εγω εχω 5-6 τέτοια σε αναμονη μερικά πανω απο δυο μηνες
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, syfiltzo είπε Destination country Τουρκια? Και καμια προωθηση απο Οκτωβριο 3μιση μηνες? Δε νομιζω. Δε θυμαμαι να ειχα ποτε tr καταληξη απο τα εκατοναδες που εχω παραγγειλει... Τα 2 τελευταία γράμματα στο tracking δεν έχει να κάνει με την χώρα προορισμού αλλά με την χώρα που είναι τι ταχυδρομείο , αν στείλω από Ελλάδα όπου να να πάει στο τέλος gr θα βλέπεις και πρακτικά Οκτώβριος, έως Φεβρουάριος είναι αρκετά δύσκολη περίοδος για παραγγελίες την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβα πακέτα από αρχές Νοέμβρη Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Inuyasha
syfiltzo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Τα 2 τελευταία γράμματα στο tracking δεν έχει να κάνει με την χώρα προορισμού αλλά με την χώρα που είναι τι ταχυδρομείο , αν στείλω από Ελλάδα όπου να να πάει στο τέλος gr θα βλέπεις και πρακτικά Οκτώβριος, έως Φεβρουάριος είναι αρκετά δύσκολη περίοδος για παραγγελίες την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβα πακέτα από αρχές Νοέμβρη Συμφωνω εν μερει, απλα το αυτοκολλητο κολληθηκε απο Κινα, οχι απο τουρκια. Εκει ειναι το θεμα. Και για να γινω πιο σαφης... Ειχα παραγγειλει απο αμαζον αμερικης ενα υγρο για το αμαξι. Πηγε Κυπρο και μετα Ελλαδα. Στο tracking no της Κυπρου δεν εγραφε destination country... Το θεμα ειναι οτι απο το ebay πραδεχθηκαν λαθος και εγινε επιστροφη χρηματων(και οχι λογω καθυστερησης). Αρα το να ειναι ενδιαμεσος σταθμος η Κωνσταντινουπολη αποκλειεται...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, syfiltzo είπε Συμφωνω εν μερει, απλα το αυτοκολλητο κολληθηκε απο Κινα, οχι απο τουρκια. Εκει ειναι το θεμα. Και για να γινω πιο σαφης... Ειχα παραγγειλει απο αμαζον αμερικης ενα υγρο για το αμαξι. Πηγε Κυπρο και μετα Ελλαδα. Στο tracking no της Κυπρου δεν εγραφε destination country... Το θεμα ειναι οτι απο το ebay πραδεχθηκαν λαθος και εγινε επιστροφη χρηματων(και οχι λογω καθυστερησης). Αρα το να ειναι ενδιαμεσος σταθμος η Κωνσταντινουπολη αποκλειεται... Για να έδωσαν άλλο tracking είναι κάτι σαν τριγωνική η αποστολή από Κίνα Τουρκία και ξανά φεύγει από εκεί για αυτό το νέο tracking 1
syfiltzo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Για να έδωσαν άλλο tracking είναι κάτι σαν τριγωνική η αποστολή από Κίνα Τουρκία και ξανά φεύγει από εκεί για αυτό το νέο tracking Τι να πω.. θα φανει. Άλλα που παραγγειλα αργοτερα (και μεσα στις εορτες) ηρθαν.. και αυτα, τριγωνικο με χωρα προορισμου και οχι ως carrier. Κοντα 2 μηνες στην Πολη και να καθεται εκει, μοιαζει τρελο. Οπως και να χει, αν παραλαβω τελικα θα ενημερωσω και θα επιστρεψω την επιστροφη που με εκαναν. Τιμια πραγματα... Σε ευχαριστω καρντασι για το ενδιαφερον και τις πληροοφοριες! Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από syfiltzo 1
papoys1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Είπαμε κάποια καθυστερούν και τρεις μήνες.Γιατί άγνωστο;;; Πιθανώς η μαύρη παρασκευή πιθανώς οι γιορτές. Όσοι παραγγέλνουμε έτσι πρέπει να κάνουμε υπομονή και αν θέλουμε κάτι επείγον ας το πάρουμε από εδώ.Το να τους ρίχνουμε μαύρο και να ακυρώνουμε πληρωμές δεν το βλέπω σωστό.'Εχω πάρει παραγγελίες και σε 20 μέρες σε 1 , 2 ακόμη και σχεδόν τρεις μήνες.Όσο καιρό παραγγέλνω ένα πραγματάκι έχω χάσει το οποίο πλήρωσα κιόλας και δεν νομίζω να το έκλεψε κάποιος. Ήταν κάποιο λάδι σε μπουκαλάκι και ενδεχομένως στάλθηκε πίσω γιατί το πέρασαν για υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου που απαγορεύεται. Οι εδώ κρατούντες θα μας βάλουν εμπόδια με αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.Μην κλείνουμε το δρόμο αυτών των αγορών.
bromiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, syfiltzo είπε Destination country Τουρκια? Και καμια προωθηση απο Οκτωβριο 3μιση μηνες? Δε νομιζω. Δε θυμαμαι να ειχα ποτε tr καταληξη απο τα εκατοναδες που εχω παραγγειλει... Τα τελευταία δυο χρόνια τα 2/3 των παραγγελιών μέσω Τουρκίας μου έρχεται… 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, bromiaris είπε Τα τελευταία δυο χρόνια τα 2/3 των παραγγελιών μέσω Τουρκίας μου έρχεται… Η πλακα ειναι ακουνε τουρκια και τρελαίνονται, αν πχ αντι τουρκια έλεγε γερμανια ή ισπανια ή καποια άλλη χωρα κανείς δεν θα ρωταγε Το λεω γιατί υπάρχουνκαι αλλα παρομοια θεματα με τουρκια.
syfiltzo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Είπαμε κάποια καθυστερούν και τρεις μήνες.Γιατί άγνωστο;;; Πιθανώς η μαύρη παρασκευή πιθανώς οι γιορτές. Όσοι παραγγέλνουμε έτσι πρέπει να κάνουμε υπομονή και αν θέλουμε κάτι επείγον ας το πάρουμε από εδώ.Το να τους ρίχνουμε μαύρο και να ακυρώνουμε πληρωμές δεν το βλέπω σωστό.'Εχω πάρει παραγγελίες και σε 20 μέρες σε 1 , 2 ακόμη και σχεδόν τρεις μήνες.Όσο καιρό παραγγέλνω ένα πραγματάκι έχω χάσει το οποίο πλήρωσα κιόλας και δεν νομίζω να το έκλεψε κάποιος. Ήταν κάποιο λάδι σε μπουκαλάκι και ενδεχομένως στάλθηκε πίσω γιατί το πέρασαν για υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου που απαγορεύεται. Οι εδώ κρατούντες θα μας βάλουν εμπόδια με αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.Μην κλείνουμε το δρόμο αυτών των αγορών. Κατσε ρε φιλε, αρχικα διαβασε ολα τα παραπανω σχολια και μη βγαζεις λαθος συμπερασματα. Δεν ακυρωσα καμια παραγγελια, οι ιδιοι τους εκαναν επιστροφη χωρις να ζητησω κατι εγω προσωπικα. Επισης εχει τυχει να κανουν επιστροφη απο μονοι τους για καθυστερηση.. και μετα απο 3 μηνες (Μαρτιος-Μαιος) που ηρθε.. εννοειται του επεστρεψα τα χρηματα. Τιμια πραγματα οπως αναφερω και παραπανω. Ουτε ειπα να κλεισουμε την πορτα. 8 χρονια παραγγελνω, εχω πανω απο 1.000 αγορες και οχι ψιλολογια.... 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Η πλακα ειναι ακουνε τουρκια και τρελαίνονται, αν πχ αντι τουρκια έλεγε γερμανια ή ισπανια ή καποια άλλη χωρα κανείς δεν θα ρωταγε Το λεω γιατί υπάρχουνκαι αλλα παρομοια θεματα με τουρκια. Δεν ειναι τυχαιο π εχεις φωτο ντετεκτιβ. Γατα εισαι, επεσες μεσα.... Πιστεψε με δεν εχω θεμα με τους γειτονες. Και Τουρκικα μιλαω, και την επισκεπτομαι συχνα. Μαλλον δεν επιασε ο μεγεθυντικος σου το σημειο που αναφερω Destination Country. Εχω αρκετα tr no να σου δειξω με επαναπροωθηση..στα οποια κανενα δε αναφερε ως destination. Carrier και αν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα