Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κάτι μέρες κάνει επανεκκίνηση συνέχεια το κινητό από μόνο του. Σήμερα δεν με βάζει σε κάποιες εφαρμογες και λέει ότι η εφαρμογή διακόπηκε. Εγώ μπει σε εφαρμογες για να σβήσω την μνήμη cache το έχω απεγκαταστησει και εγκαταστήσει από την αρχή και πάλι τα ίδια. Και η επανεκκίνηση συνεχώς ανά 5 λεπτά μπορεί και λιγότερο. Τι μπορεί να είναι? Έχω βγάλει sd Μήπως και έχει κάτι αλλά μάταια! Τι άλλο μπορώ να κάνω?  

Δημοσ.

πάρε ό,τι θες απο το κινητό (επαφές φωτο κλπ) και κάνε επαναφορά εργοστασιακών. ΠΡΟΣΟΧΗ να θυμάσαι το gmail που έχεις δώσει αλλίως θα κλειδώσει η συσκευή.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

πάρε ό,τι θες απο το κινητό (επαφές φωτο κλπ) και κάνε επαναφορά εργοστασιακών. ΠΡΟΣΟΧΗ να θυμάσαι το gmail που έχεις δώσει αλλίως θα κλειδώσει η συσκευή.

Δεν παίζει δλδ να το γλιτώσω? Χαμός γίνεται από φωτο κλπ. 4 χρόνια το έχω φαντάσου. Αν υπάρχει άλλος τρόπος θα το δοκιμάσω αλλιώς αναγκαστικά. 

Δημοσ.
Στις 17/1/2020 στις 9:09 ΜΜ, Tasospap1987 είπε

Δεν παίζει δλδ να το γλιτώσω? Χαμός γίνεται από φωτο κλπ. 4 χρόνια το έχω φαντάσου. Αν υπάρχει άλλος τρόπος θα το δοκιμάσω αλλιώς αναγκαστικά. 

Η λύση είναι μία σύνδεσε το κινητό με το pc κάνε τα αρχεία σου copy - paste και μετά τσεκαρε και της επαφές αν της έχεις στην σιμ και αν είσαι οκ μετά κάνε επαναφορά στο κινητό και θα είσαι μπόμπα  

Δημοσ.

Επαφές στην σιμ; 2020 έχουμε, πριν 20 χρόνια είχα τις επαφές στην σιμ.

Τσέκαρε από pc στο Gmail αν είναι όλες εκεί, αν δεν είναι κάνε συγχρονισμό με το τηλέφωνο, κάνε και backup τα αρχεία σου και factory reset.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, chios είπε

Επαφές στην σιμ; 2020 έχουμε, πριν 20 χρόνια είχα τις επαφές στην σιμ.

Τσέκαρε από pc στο Gmail αν είναι όλες εκεί, αν δεν είναι κάνε συγχρονισμό με το τηλέφωνο, κάνε και backup τα αρχεία σου και factory reset.

Αν κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία δεν ξέρει  ότι η επαφές παίρνανε στο google. Και γω φέτος το έμαθα και έτσι της παρασα όλες στο gmail !

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
7 ώρες πριν, chios είπε

Μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει γτ εξακολουθεί να το κάνει. Από το να πιάνω μια μια τις εφαρμογές μα τις απεγκαθιστω και να τις εγκαστιθω ξανά θα κάνω μια επαναφορά για να τελειώνει. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...