forgotten Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 αποκτησα μετα απο 4 ετη ενα macbook pro προερχομενο απο trade με το gaming μου λαπτοπ το λαπτοπ ειναι ενταξει εκτος απο καποιες φορες που ενα συγκεκριμενο πληκτρο εαν δεν το πατησω 2-3 φορες δεν εμφανιζει το γραμμα ενω αλλες φορες δουλευει κανονικα, τι κανω σε τετοια περιπτωση, θεωρω οτι δεν ειναι hardware defect αλλα κατι με το software
γροσερισοπ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, forgotten said: αποκτησα μετα απο 4 ετη ενα macbook pro προερχομενο απο trade με το gaming μου λαπτοπ το λαπτοπ ειναι ενταξει εκτος απο καποιες φορες που ενα συγκεκριμενο πληκτρο εαν δεν το πατησω 2-3 φορες δεν εμφανιζει το γραμμα ενω αλλες φορες δουλευει κανονικα, τι κανω σε τετοια περιπτωση, θεωρω οτι δεν ειναι hardware defect αλλα κατι με το software format αν και εχει βγει replace προγραμμα για το πληκτρολόγιο. για μένα για κωλλημένο πλήκτρο μου κάνει
Ribopaido Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Spray αερα σε πλαγια κλίση , ειναι αρχή προβλήματος. Αν χειροτερεψει το πας για αλλαγη σου αλλάζουν και τη μπαταρία μαζι επειδη ειναι κολλημενη στο upper case δωρεαν
forgotten Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 ευχαριστω για τις πληροφοριες , μαλλον θα κανω αντικαταστηση πληκτρολογιου εαν συνεχισει το προβλημα , παντως η χρηση που του κανω ειναι ελαχιστη
marmagia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 δεν ειναι κανενα θεμα λογισμικου. προβληματικο πληκτρολογιο. πηγαινε σε εναν εξουσιοδοτημενο για δωρεαν αντικατασταση upper case 2
Dimi1977 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 https://support.apple.com/keyboard-service-program-for-mac-notebooks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα