Zerg13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://ibb.co/Y2bQ2W2 τι μπορω να αναβαθμισω απο αυτο; Παιρνει SSD εχει sata II εστω; Επεξεργαστης αλλαζει; σηκωνει δεκαρια ή να το εγκαταληψω; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Zerg13
tanasen01 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δεν θα συνιστούσα win10 σε τόσο παλιό laptop. Εφτάρια θα μπορούσες να βάλεις ή αν το θες για χρήση internet κάποια διανομή linux καλύτερα. SSD ναι μπορείς να του βάλεις, όπως και μέχρι 8GB ram. Για επεξεργαστή δεν αξίζει γιατί δεν μπαίνει (αν μπαίνει) κάτι σημαντικά δυνατότερο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Αναλογως του chipset επισημως μεχρι P8700 http://www.hp.com/ctg/Manual/c01713747.pdf 🤓 Ψαχνεις εαν παιρνει και καποιον μεγαλυτερο! Aν το εχεις στο ανοιγμα του, κι αλλον να μη βρεις, σε τετοια χαμηλη τιμη, ok τον αντικαθιστας με τον P8700: https://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-P8700-SLGFE-Dual-Core-3M-Cache-2-53-GHz-1066MHz-Notebook-Processor/183925106420
UlveRz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου bump!!! Καλησπερα σε όλους, εχω το compaq presario cq71 και σκεφτομαι να το αναστησω λιγο.. Είναι πληρως λειτουργικο, φοράει Win 10 και λεω να του αλλαξω δίσκο να του βάλω εναν SSD να γινει λιγο πιο ευκίνητο και επειδη ειναι χρονια χωρις μπαταρια να του παρω και μια μπαταρία.. Εχει καποιος απο εσας να προτείνει αγορά μπαταριας να ειναι συμβατη; Και επισης για σκληρο ssd να βαλω οποιον ναναι; Δηλαδη πρεπει να προσεξω κατι στην αγορά του σκληρού; Οποιαδηποτε συμβουλη ευπρόσδεκτη!!!
TopCLR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μεγάλο bump. Πάνω από 4,5 χρόνια! Αν κατάλαβα σωστά μιλάμε για Intel Pentium με DDR2; Με τον SSD το μόνο που θα κοιτάξεις είναι να είναι 2,5" (= κλασικός δίσκος λάπτοπ με SATA σύνδεση). Είναι ανώφελο να ψάξεις για τον πιο γρήγορο γιατί σε περιορίζει το SATA 2 (και όχι 3 που έχουν οι SSD) που υποστηρίζει το λάπτοπ. 1
UlveRz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, TopCLR είπε Μεγάλο bump. Πάνω από 4,5 χρόνια! Αν κατάλαβα σωστά μιλάμε για Intel Pentium με DDR2; Με τον SSD το μόνο που θα κοιτάξεις είναι να είναι 2,5" (= κλασικός δίσκος λάπτοπ με SATA σύνδεση). Είναι ανώφελο να ψάξεις για τον πιο γρήγορο γιατί σε περιορίζει το SATA 2 (και όχι 3 που έχουν οι SSD) που υποστηρίζει το λάπτοπ. Τεράστιο bump Για αυτο ακριβως μιλαμε, εχετε οι γνωστες να προτείνετε κατι (απο eshop προτιμότερο καθως εχω στην περιοχη μου) καποιον σχετικά μικρο και vfm ιδανικα. Επειδη δεν εχω ξανανοιξει laptop οποτε δεν ξερω αν θα κανω καμια γκάφα, φαντάζομαι δεν ειναι και τραγική διαδικασία.. κάθε συμβουλη επισημασνη δεκτη!!! Για μπαταρία κοιτούσα κάτι σαν αυτο ή αυτό. Έχει κανείς άποψη η τι να προσέξω; Μην παρω κατι και δεν είναι συμβατό.. Ευχαριστώ πολύ
TopCLR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Για τον SSD κοίταξε στην χωρητικότητα που σε ενδιαφέρει. Για τα Windows + προγράμματα καλύτερα τα 240GB-250GB που είναι υπεραρκετά (αν και φτάνουν τα 120-128GB αλλά είναι μικρή η διαφορά κόστους). Αν θέλεις να αποθηκεύσεις και αρκετά παραπάνω (π.χ. μουσική ή ταινίες) πας σε μεγαλύτερο. Επίσης κοίτα τα έτη εγγύησης (2 ή 3). 1
UlveRz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Και εγω για 8 ευρω διαφορα σκεφτομουν μεγαλύτερο.. Για μπαταρία εχουμε γνώμη; επισης δεν νομιζω να μην τα καταφέρω λογικα ξεβιδωμα προσεκτικο βγαλσιμο και βαλσιμο του νεου θα ειναι και μετά σεταρισμα Win
sattack Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Στο YouTube βρίσκεις για όλα τα λαπτο πως να αλλάξεις οποιοδήποτε εξαρτημα. Συνήθως ο δίσκος είναι από τα πιο εύκολα να αλλαχτούν. 1
UlveRz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Eυχαριστω πολύ γιοα τις πληροφορίες.. Last but not least, ανοιγοντας τον και μπουταροντας win παιδια ζεματαει και κανει θορυβο σαν Dacota του ΕΣ. Αυτο λογικά ειναι ανεμιστηρας, για πειτε.. Αν ναι αυτο αλλάζει ευκολα; και τι να προσεξω στην αγορα του;
@topos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 13/10/2024 at 23:39, UlveRz said: Eυχαριστω πολύ γιοα τις πληροφορίες.. Last but not least, ανοιγοντας τον και μπουταροντας win παιδια ζεματαει και κανει θορυβο σαν Dacota του ΕΣ. Αυτο λογικά ειναι ανεμιστηρας, για πειτε.. Αν ναι αυτο αλλάζει ευκολα; και τι να προσεξω στην αγορα του; Τι ειδους θορυβο? Θελει σιγουρα καθαρισμα απο σκονες εσωτερικα και αλλαγη thermal paste που ισως εχει λιγη μανουριτσα.Γενικα εαν εχεις χρονο ναασχοληθεις μονος σου ισως να αξιζει τον κοπο. Εαν σκεφτεσε να τον πας σε τεχνικο και να σε χρεωσει κανενα 50αρη δεν αξιζει να τα δωσεις για pentium t4400(ακόμα και ο p8700 είναι too little too late) και ddr2.Κοιτα κατευθειαν για καινουργιο η ακομα και refurbished(αλλα δεν το συστηνω εαν υπαρχουν χρηματα για καινουργιο) -Ουτε το 30ευρω της μπαταριας αξιζει κατα την γνωμη μου για αυτο το λαπτοπ- Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από @topos 1
UlveRz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, @topos είπε Τι ειδους θορυβο? Θελει σιγουρα καθαρισμα απο σκονες εσωτερικα και αλλαγη thermal paste που ισως εχει λιγη μανουριτσα.Γενικα εαν εχεις χρονο ναασχοληθεις μονος σου ισως να αξιζει τον κοπο. Εαν σκεφτεσε να τον πας σε τεχνικο και να σε χρεωσει κανενα 50αρη δεν αξιζει να τα δωσεις για pentium t4400(ακόμα και ο p8700 είναι too little too late) και ddr2.Κοιτα κατευθειαν για καινουργιο η ακομα και refurbished(αλλα δεν το συστηνω εαν υπαρχουν χρηματα για καινουργιο) -Ουτε το 30ευρω της μπαταριας αξιζει κατα την γνωμη μου για αυτο το λαπτοπ- Θορυβο ανεμιστήρα, ο ανεμιστήρας είναι 99%.. Δεν πάει τεχνικό με τπτ, παραγκωνισμένο ειναι, αν το αναστήσω (που επαναλαμβάνω δουλεύει άψογα) θα το πασαρω στη σύζυγο που απλώνει χέρια σε δικό μου dell ακριβουτσικο σχετικά 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα