Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα εναν μετατροπεα για usb θυρα και σενεδεσα το ποντικι του υπολογιστη με το κινητο. Να δω αν μπορω να εχω χρηση , μινι λαπτοπ . Ολα οκ, αλλα εχω ενα προβλημα. Αν κανω δεξι κλικ, να επιλεξω αρχεια στο excel η καποια αλλη επιλογη, απανταει σα να πατησα πισω. Δηλαδη , αν ειμαι σε μια ιστοσελιδα για παραδειγμα και θελω να επιλεξω καποια στοιχεια να τα βαλω στο excel , με το που θα κανω δεξι κλικ, με γυριζει πισω στην ιστοσελιδα.

Εχει καπου καποια ρυθμιση να το φτιαξω αυτο ;

Δημοσ.

Υπάρχει ρύθμιση μόνο για ταχύτητα του κέρσορα στο android, τουλάχιστον μέχρι το 8.1. Αν δεν βρεις άλλη λύση, κοιτα το Tincore keymapper app στο playstore, η κάποιο παραμφερές.

• Like 1
Δημοσ.

Ανοίγεις το app που θέλεις και μετά το keymapper, και φτιάχνεις το προφίλ σου αντιστοιχώντας πλήκτρα σε ενέργειες. Ανάλογα το app πχ excel, χρησιμοποιείς το ανάλογο προφίλ. Βασικά το χρησιμοποιούν για gaming αλλά κάνει καί γιά άλλες εφαρμογές. Υπάρχουν οδηγίες στο youtube πως να το χρησιμοποιείς. Λυπάμαι αν δεν σε βοήθησα αρκετά, είναι το μόνο που ξέρω. Το χρησιμοποίησα πριν καιρό γιά να κάνω remapping σε ένα χειριστήριο γιά τάμπλετ, πήρα όμως pc και δεν ξαναασχολήθηκα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...