Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 400-500

Χρήση υπολογιστή : ΓΕΝΙΚΗ - ΕΛΑΦΡΥ GAMING

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Υπάρχει οθόνη μια BenQ για FHD

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΑΔΙΑΦΟΡΟ

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?  

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ

Τον υπολογιστή θα τον χρησιμοποιώ για γενική χρήση. Office και διάφορα άλλα πραγραμματα για πληροφοριακά συστήματα που χρειάζομαι και από παιχνίδια lol και κανένα προ, gta, f1. Έχω λαπτοπ το οποίο είναι λειτουργικό αλλά δυστυχώς δεν παίζει παιχνίδια μόνο λολ και αυτό σε medium low settings. Άρα το σταθερό pc θα γίνει το βασικό μου. Μου αρκεί να παίζει σε fhd δεν χρειάζομαι για 1440p και αν γίνεται σε αυτά τα χρήματα να παίζει σε high settings αλλιως το βλέπουμε . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου έχω ότι καλύτερο. Θα  το κατα-ευχαριστηθείς . Τιμή 502 ευρώ από visionstudio της πόλης σου.

Αρνητικά του συστήματος. 1) Δεν έχει ssd αλλά στα χρήματα σου δεν χωράει έτσι και αλλιώς, εκτός αν θες να αλλάξεις τον σκληρό 2ΤΒ , με έναν καλό ssd 500GB. 2) Μέτρια αλλά τίμια για τα χρήματα της μητρική.

Θετικά: Δες από κάτω.

500.jpg

Επεξ/σία από N1KOSSS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

508€ με καμμία παραχώρηση: 6c/12t cpu, B450 μητρική, 16GB 3000MHz RAM, 480GB SSD, Radeon RX570 . To σύστημα αυτό παίζει τα πάντα σε 1080p. Mε +22€ μπορείς να βάλεις τον R5 2600.

spacer.png

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@N1KOSSS χωρίς παρεξήγηση φίλε μου και χαίρομαι που βοηθάς και είσαι καλοπροαίρετος αλλά... καλύτερα να μην το κάνεις

η σύνθεση σου είναι κακιά τέρμα... 

+1 στην σύνθεση του @tanasen01 και στον 2600

Επεξ/σία από Leleouras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H δικιά μου σύνθεση δεν είναι καλή... αλλά το psu 400w είναι που θα καεί, όταν η gpu εργοστασιακά ζητάει 500w.

Επεξ/σία από N1KOSSS
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

508€ με καμμία παραχώρηση: 6c/12t cpu, B450 μητρική, 16GB 3000MHz RAM, 480GB SSD, Radeon RX570 . To σύστημα αυτό παίζει τα πάντα σε 1080p. Mε +22€ μπορείς να βάλεις τον R5 2600.

spacer.png

συμφωνώ θα έβαζα απλά το be quiet 500w με ένα 50αρι και ryzen 2600  και ας ανέβει και απο 500 στα 530-540 αξίζει τον κόπο (ίσως και λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά κάνει την δουλειά του μια χαρά)

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Leleouras είπε

@N1KOSSS χωρίς παρεξήγηση φίλε μου και χαίρομαι που βοηθάς και είσαι καλοπροαίρετος αλλά... καλύτερα να μην το κάνεις

η σύνθεση σου είναι κακιά τέρμα... 

+1 στην σύνθεση του @tanasen01 και στον 2600

Πάνω από όλα μην γίνεστε επικίνδυνοι με τα λεφτά των άλλων. Αν σε άκουγε και του καιγόταν η μητρική 450Μ θα του ζητούσες μόνο συγγνώμη ή θα του έδινες και κανά ευρώ? 

watt.jpg

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, N1KOSSS είπε

Πάνω από όλα μην γίνεστε επικίνδυνοι με τα λεφτά των άλλων. Αν σε άκουγε και του καιγόταν η μητρική 450Μ θα του ζητούσες μόνο συγγνώμη ή θα του έδινες και κανά ευρώ? 

watt.jpg

Μίλησε ο ακίνδυνος με 2200g και 1050ti στο 500άρικο.

Χάλαρωσε λίγο, 570 με r5 1600 έχει max powerdraw σε gaming κάτω από 300 watt.

Σε pc του 500άρικου θα γίνουν υποχωρήσεις, δεν είναι ιδανικό το gigabyte αλλά την κάνει την δουλειά.

Ας δώσει ένα 10αρικο παραπάνω να πάρει το bequiet που λέει κι ο φίλος.

Απ το να δώσει όλοκληρο 500άρικο τσάμπα για 2200g και 1050ti.....

edit τώρα το είδα....

2200g 1050ti 2400μνήμες χωρίς ssd στα 500 ευρώ....

έβαλες όμως 500watt τροφοδοτικό 🤣

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε μου η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, αυτά

edit και ο calculator που έβαλε ξανά λάθος είναι.....

Screenshot_2.png.133efa8eaf1dccb46022fc77a409e926.png

Επεξ/σία από Leleouras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Leleouras είπε

edit και ο calculator που έβαλε ξανά λάθος είναι.....

Δεν είναι λάθος, επίτηδες έκοψε την εικόνα χωρίς να φαίνεται η cpu, προφανώς έτσι έχει αυξήσει το powerdraw

Μας περνάει για λαλάκες ο ακίνδυνος....

Εντωμεταξύ εγώ έπεσα 1watt έξω😎

psucalc.jpg.24d5f447d1e0c7d5e3259fe238976c62.jpg

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, N1KOSSS είπε

watt.jpg

GTX 570...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

On topic

Το νόημα ειναι πέρνεις οτι σου είπε ο tanasen + το psu το 500αρι και ανάλογα μετά αν αντέχεις λίγο ακόμα βάζεις τον 2600 αντι του 1600 αλλά όπως και χα χει μην το φοβηθείς πάρε ένα τέτοιο μηχανηματάκι θα βρεθείς απο ένα λάπτοπ που με το ζόρι παίζει λολ με ένα μηχάνημα που μπορεί να κάνει πολλά και να παίξει πολλά παιχνίδια (και αφού δεν φαίνεσαι απαιτητικός χρήστης θα είσαι εντάξει για καιρό)

(όσον αφορά την gpu αμα θέλει μπορεί ακομα και 1650 super με ένα 30αρι πάνω)

Επεξ/σία από Panagiotis321
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι το Gigabyte, 400W γι αυτό το σύστημα είναι οκ. Kαι γω άλλωστε με oc σε cpu και την πιο power hungry Nitro+ είμαι χωρίς κανένα θέμα με το 400ρι psu. Αλλά ναι,  με +10-15€ παίρνει κάτι καλύτερο-μεγαλύτερο όπως το bequiet System9 500w.  

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-pulse-rx-570-itx-mini.b4446

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...