Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες οι πιθανοτητες να το εγκρινουν? Αν ειναι λιγες τι μπορω να κανω για να εγκριθει?  Γινεται να μπει εγγυητης απο εξωτερικο? Ειμαι ιδιωτης και δουλευω 5 χρονια  στο συγκεκριμενο μερος, το οποιο με πληρωνει κιολας μεσω της ιδιας τραπεζας, λετε να πεξει καποιο ρολο αυτο δηλαδη να βοηθησει?

Μην μου πειτε μακρια απο τραπεζες , δεδομενου την στιγμη ειναι μια καλη ευκαιρια και δεν εχω προβλημα να πληρωνω 40+ ευρω τον μηνα για τα επομενα 6 χρονια  αμα ειναι να παρω το δανειο τωρα, ευχαριστω που διαβασατε!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, deadrave είπε

Ποιες οι πιθανοτητες να το εγκρινουν? Αν ειναι λιγες τι μπορω να κανω για να εγκριθει?  Γινεται να μπει εγγυητης απο εξωτερικο? Ειμαι ιδιωτης και δουλευω 5 χρονια  στο συγκεκριμενο μερος, το οποιο με πληρωνει κιολας μεσω της ιδιας τραπεζας, λετε να πεξει καποιο ρολο αυτο δηλαδη να βοηθησει?

Μην μου πειτε μακρια απο τραπεζες , δεδομενου την στιγμη ειναι μια καλη ευκαιρια και δεν εχω προβλημα να πληρωνω 40+ ευρω τον μηνα για τα επομενα 6 χρονια  αμα ειναι να παρω το δανειο τωρα, ευχαριστω που διαβασατε!

Με κάτω από δέκα δεν σου βγάζουν πιστωτική των 1000. Τώρα αν το καταναλωτικό αλλάζει δεν ξέρω μόνο η τράπεζα θα στο πει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, deadrave είπε

Ποιες οι πιθανοτητες να το εγκρινουν?

Αρκετές αν έχεις καλό ιστορικό και σταθερή εργασία. 

5 λεπτά πριν, deadrave είπε

Ειμαι ιδιωτης και δουλευω 5 χρονια  στο συγκεκριμενο μερος, το οποιο με πληρωνει κιολας μεσω της ιδιας τραπεζας, λετε να πεξει καποιο ρολο αυτο δηλαδη να βοηθησει?

Αυτό θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο , θετικό για εσένα.

Πιστωτική έχεις σκεφτεί; Σου δίνουν; Μήπως θα ήταν καλύτερο; Άμα θες αγορά ΙΧ μπορείς να κάνεις  την αγορά με τον πωλητή σε συνεργασία με την τράπεζα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, kostasbm είπε

2000 για 6 χρονια  ....εχεις σκεφτει ποσο θα σου στοιχισει???

Μου ειπε αν θυμαμε καλα 40κατι ευρω τον μηνα για 60 μηνες. Ποσο παει αυτο ( Νομιζω αποτι υπολογιζω  ενας μισθος θα μου βγει, δλδ 600 πρπ ) και παλι το χρειαζομαι οποτε δεν με πειραζει..

20 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Αρκετές αν έχεις καλό ιστορικό και σταθερή εργασία. 

Αυτό θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο , θετικό για εσένα.

Πιστωτική έχεις σκεφτεί; Σου δίνουν; Μήπως θα ήταν καλύτερο; Άμα θες αγορά ΙΧ μπορείς να κάνεις  την αγορά με τον πωλητή σε συνεργασία με την τράπεζα. 

Δεν ξερω απο αυτα, οχι προς το παρον δεν θελω να αγορασω αμαξι η κατι αναλογο,  απλα ειμαι ταπι και εχω πολλα εξοδα απο παντου και τα χρειαζομαι, αμα δεν αγορασω αμαξι δεν αξιζει η πιστωτικη? 

Επεξ/σία από deadrave
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HamerZ είπε

Ενδεικτικά: αν είναι 42€/μήνα για 60 μήνες θα σου βγει 2.520€

Δεν εχω προβλημα, το θεμα ειναι γιατι πχ να μην το δεκτουν, αυτο που φοβουνται ειναι μην με διωξουν απο την δουλεια και δεν εχω να τους πληρωσω?  Το ιδιο δεν θα ισχυε και για καποιον που περνει πχ 900 τον μηνα? Δηλαδη και αυτον θα μπορουσαν να τον διωξουν.. Εφοσον εγω μπορω να το πληρωνω μηνιαια και αφου το ζητησα κιολας να το βγαζουν αυτοματα απο το μισθο γιατι να πουνε οχι? εχει κανεις καμια εμπειρια να απαντησει?

Δημοσ.

Οι τράπεζες κάηκαν στον χυλό και τώρα φυσάνε και το γιαούρτι. Χωρίς εγγυητή ή (το ακόμα πιο παράλογο) ισόποση κατάθεση η πιθανότητα είναι πολύ μικρή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ριξε μια ματια και στο e-loan της Πειραιως.

Κανεις αιτηση online χωρις να πας στο Καταστημα και σου λεει αμεσως αν εγκρινεται η οχι

2000 ειναι πολυ μικρο (εως αστειο) ποσο και μπορει να σου το εγκρινουν

Αν εχεις τοσο μεγαλη αναγκη, δες μηπως μπορεις να ζητησεις απ τον εργοδοτη σου προκαταβλη 2-3 μισθων και να σου τα κραταει λιγα-λιγα καθε μηνα

Επεξ/σία από archer100
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, archer100 είπε

Ριξε μια ματια και στο e-loan της Πειραιως.

Κανεις αιτηση online χωρις να πας στο Καταστημα και σου λεει αμεσως αν εγκρινεται η οχι

2000 ειναι πολυ μικρο (εως αστειο) ποσο και μπορει να σου το εγκρινουν

Αν εχεις τοσο μεγαλη αναγκη, δες μηπως μπορεις να ζητησεις απ τον εργοδοτη σου προκαταβλη 2-3 μισθων και να σου τα κραταει λιγα-λιγα καθε μηνα

Για κάποιον που δηλώνει εισόδημα 8500€ τα 2000€ είναι πάνω από το 20% του εισοδήματος του. Προφανώς η όποια τράπεζα κοιτάει και αυτό και όχι μόνο το αιτούμενο ποσό.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, acomaedo είπε

Για κάποιον που δηλώνει εισόδημα 8500€ τα 2000€ είναι πάνω από το 20% του εισοδήματος του. Προφανώς η όποια τράπεζα κοιτάει και αυτό και όχι μόνο το αιτούμενο ποσό.

Η ετησια δανειακη επιβαρυνση θα ειναι 500 ευρω, δηλαδη περιπου 6% του εισοδηματος του.

Οπως προανεφερα, το ποσο ειναι ευτελες, αστειο, μηδαμινο, ανυπαρκτο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, deadrave είπε

Δεν εχω προβλημα, το θεμα ειναι γιατι πχ να μην το δεκτουν, αυτο που φοβουνται ειναι μην με διωξουν απο την δουλεια και δεν εχω να τους πληρωσω?  Το ιδιο δεν θα ισχυε και για καποιον που περνει πχ 900 τον μηνα? Δηλαδη και αυτον θα μπορουσαν να τον διωξουν.. Εφοσον εγω μπορω να το πληρωνω μηνιαια και αφου το ζητησα κιολας να το βγαζουν αυτοματα απο το μισθο γιατι να πουνε οχι? εχει κανεις καμια εμπειρια να απαντησει?

Ενοίκιο πληρώνεις; Και εάν ναι, πόσα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, deadrave είπε

Ρωτα στην τραπεζα (μην ακους τα αλλα, ουτε καν το μπουρ μπουρ του υπαλληλου- σκεψου καμμια γκομενα αν σε πιασει στην παρλα αραδιαζοντας τις..επιφυλαξεις του -ειναι... καπιταλιστικες ηθικολογιες που ακροβατουν μεταξυ της ρευστοστητας στην αγορα και της οικονομικης '''αρετης''  ) 

Η κανε το αλλο (πλακα κανω) .Παρε μια tv με δοσεις απο τον Κωτσο αξιας 2.500 και πουλα την σφραγισμενη στα 2.000 λογω ''αλλαγης σχεδιων και επιλογης λαθους μοντελου''  😄

Επεξ/σία από bluesattack
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...