Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα νταξει λαθος δουλεια βρηκαν εκει περα τα παιδια σιγουρα τους πιεζουν αλλα ειναι πολυ κουραστικοι

το προβλημα ειναι σε συνομιλια μου με καποιον του ειπα οτι δεν επιθυμω να καταγραφει η κληση μας και εκανε την παπια και συνεχιζε να μου λεει τι προσφορες εχει η vodafone!

αυτο δεν ειναι παρανομο?

οχι οτι παθαμε και κατι απλα για να μην με πριζουν ψαχνω τροπο! τι θα διακοψω το νουμερο ειπα, τι gps στην μοτο ειναι

δεν χαμπαριαζουν θελουν το καλο μας και καθε μερα 2-3 μυνηματα και ανα 20ημερο τηλ :(

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε

Στο μητρώο 11 γραφτηκες;

δεν γνωριζω τι ειναι αυτο

θα το ψαξω λιγο

Δημοσ.

Γραψου, και αν συνεχίσουν καταγγελία σε ΕΕΤΤ και ΑΠΠΔ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα εγγραφη ναι

ας ελπισουμε να σταματησουν

ευχαριστω γιατι δεν το γνωριζα το θεμα αν και ειδα απο το 2011 εχει βγει

Επεξ/σία από stel106
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τρέχει κάστανο με το μητρώο 11. Είμαι γραμμένος εδώ και 2 χρόνια και οι κλήσεις συνεχίζουν. Απλώς κάθε νούμερο που με παίρνει το περνάω στην black list του κινητού. Ήδη υπάρχουν εκεί είκοσι νούμερα και συνεχίζουμε. 

Το γελείο της υπόθεσης είναι ότι ενώ έχω σύνδεση Vodafone. με πρόσφατη ανανέωση , με παίρνει η Vodafone για προσφορά για το κινητό. Δεν κάνουν καν  τον κόπο να ελέγξουν που παίρνουν.

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Δεν τρέχει κάστανο με το μητρώο 11. Είμαι γραμμένος εδώ και 2 χρόνια και οι κλήσεις συνεχίζουν. Απλώς κάθε νούμερο που με παίρνει το περνάω στην black list του κινητού. Ήδη υπάρχουν εκεί είκοσι νούμερα και συνεχίζουμε. 

Το γελείο της υπόθεσης είναι ότι ενώ έχω σύνδεση Vodafone. με πρόσφατη ανανέωση , με παίρνει η Vodafone για προσφορά για το κινητό. Δεν κάνουν καν  τον κόπο να ελέγξουν που παίρνουν.

Αρα θα φανει και γω τα εβαλα 2 νουμερα στο blacklist απλα στο τηλ οταν ειπα δεν επιθυμω να καταγραφει η κλήση μας αυτος αλλαζε θεμα με την προσφορά που μου κανει να σωθω :D εεκει με την εδωσε λιγο γιατι του επαναλαμβανα οτι δεν θελω καταγραφη κλησηςμετα

βρίζεις σε λενε και περίεργο

τι να πει κανεις δύσκολες δούλειες κανει ο κοσμος 😮

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...