Ather Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 1. Όχι μόνο την κλασική προμήθεια του ΔΙΑΣ. 2. Δεν το έχω ψάξει πολύ. Ο κύριος λογαριασμός μου είναι custody, οπότε δεν μπορούν σε αυτή την περίπτωση να χρησιμοποίησουν τις μετοχές για άλλο σκοπό. 3. Υποθέτω ότι δεν είσαι υπόχρεος "Πόθεν Έσχες". Όχι συμπληρώνεις τους κωδικούς και αν σε καλέσουν σε έλεγχο πας τις βεβαιώσεις που εκδίδει το σύστημα. 4. Σωστά 5. Όχι, υπάρχουν περιπτώσεις όμως πχ μετοχές Apple όπου δίνουν μέρισμα. Εκεί εισπράττεις ποσό και φορολογείσαι χωρίς να έχεις πουλήσει κάτι.
marios1515 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Στις 26/2/2021 στις 11:09 ΠΜ, Ather είπε 1. Όχι μόνο την κλασική προμήθεια του ΔΙΑΣ. 2. Δεν το έχω ψάξει πολύ. Ο κύριος λογαριασμός μου είναι custody, οπότε δεν μπορούν σε αυτή την περίπτωση να χρησιμοποίησουν τις μετοχές για άλλο σκοπό. 3. Υποθέτω ότι δεν είσαι υπόχρεος "Πόθεν Έσχες". Όχι συμπληρώνεις τους κωδικούς και αν σε καλέσουν σε έλεγχο πας τις βεβαιώσεις που εκδίδει το σύστημα. 4. Σωστά 5. Όχι, υπάρχουν περιπτώσεις όμως πχ μετοχές Apple όπου δίνουν μέρισμα. Εκεί εισπράττεις ποσό και φορολογείσαι χωρίς να έχεις πουλήσει κάτι. στην degiro μπορεις στο ιδιο ονομα να ανοιξεις δυο λογαριασμους και custody και basic ?
prometheas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 12/2/2021 στις 12:06 ΠΜ, Ather είπε Ναι, παλιά ήταν στο 15% νομίζω έχει πάει στο 5% Αν κοιτάξεις στον ΚΦΕ θα το έχει σίγουρα. Η φορολόγηση των μερισμάτων μετοχών που διαπραγματεύονται στο ΧΑΑ ειναι 5% Διαβάστε την παρακάτω περιγραφή που επεξηγεί αναλυτικά την φορολογία σε κάθε είδους επένδυση https://www.ourwallet.gr/pos-forologountai-ependyseis/ 1 ώρα πριν, marios1515 είπε στην degiro μπορεις στο ιδιο ονομα να ανοιξεις δυο λογαριασμους και custody και basic ? Ναι (εννοείται με διαφορετικό username) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από prometheas
alexx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Ξέρει κανείς αν στη degiro μπορώ να στείλω δολάρια Αμερικής?
sharke Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 ανεβαίνει απο σήμερα https://www.reddit.com/r/Crypto_com/comments/m7s6be/cryptocom_announces_global_alliance_partnership/ https://coinmarketcap.com/currencies/crypto-com-coin/ κάποιος πιο έμπειρος που μπορεί να φταση? εχει μέλλον?
Doubt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, sharke είπε ανεβαίνει απο σήμερα https://www.reddit.com/r/Crypto_com/comments/m7s6be/cryptocom_announces_global_alliance_partnership/ https://coinmarketcap.com/currencies/crypto-com-coin/ κάποιος πιο έμπειρος που μπορεί να φταση? εχει μέλλον? Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ.
giorgoskoy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Εγώ ακούω συχνά για το robin hood, τι παίζει εκεί, δεν το χρησιμοποιεί κανείς για να έχει άποψη? Η δεν είναι διαθέσιμο Ελλάδα?
Doubt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, giorgoskoy είπε δεν είναι διαθέσιμο Ελλάδα? Δεν είναι..
naruto2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 παιδιά μην κουράζεστε τζάμπα το bitcoin θα φτάσει τα 100κ και ίσος για φέτος να δούμε και τα 250κ ίσως,,, αλλά τα 100κ είναι 100000000000000% οποίος μπορεί να διαβάσει τα σχεδιαγράμματα θα καταλάβει 1
kostasbm Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 αναρωτιέμαι ποιος εργαζόμενος μπορεί να πάρει μπιτκοιν για να επενδύσει με αυτές τις τιμές????
devil-ji Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δεν χρειαζεται να παρεις ολοκληρο bitcoin. Μπορεις να διαθεσεις ενα ποσο που δεν χρειαζεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ (πχ 5-10% των αποταμιευσεψν σου) και να παρεις αντιστοιχης αξιας satoshi , υποδιαιρεση του bitcoin, σκεψου σαν τα σεντς του ευρω. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Έχει αγοράσει κανείς το ethereum; Και βασικά πως γίνεται να αγοράσει κάποιος ένα κρυπτονομισμα; Μπαίνεις σε πλατφόρμα όπως είναι οι χρηματιστηριακες;
chek2fire Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Έχει αγοράσει κανείς το ethereum; Και βασικά πως γίνεται να αγοράσει κάποιος ένα κρυπτονομισμα; Μπαίνεις σε πλατφόρμα όπως είναι οι χρηματιστηριακες; ναι ακριβώς. Τα ανταλλακτήρια στην ουσία δεν πουλάνε αλλά είναι πλατφόρμες που φέρνουν σε επαφή πωλητές και όσους θέλουν να αγοράσουν. Tα ποιο αξιόπιστα είναι το kraken, bitstamp, binance ενώ υπάρχουν και αρκετά άλλα με αυτά που έχω εγω χρησιμοποιήσει χωρίς ποτέ να είχα κάποιο πρόβλημα είναι το bitflyer που σου δίνει και δυνατότητα για αγορά μέσω κάρτας, η το poloniex. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, chek2fire είπε ναι ακριβώς. Τα ανταλλακτήρια στην ουσία δεν πουλάνε αλλά είναι πλατφόρμες που φέρνουν σε επαφή πωλητές και όσους θέλουν να αγοράσουν. Tα ποιο αξιόπιστα είναι το kraken, bitstamp, binance ενώ υπάρχουν και αρκετά άλλα με αυτά που έχω εγω χρησιμοποιήσει χωρίς ποτέ να είχα κάποιο πρόβλημα είναι το bitflyer που σου δίνει και δυνατότητα για αγορά μέσω κάρτας, η το poloniex. Ισχύει με τα υπόλοιπα κρυπτονομισματα αυτό που διάβαζα κάποτε για το bitcoin ότι μπορούσες να κερδίσεις έχοντας τον υπολογιστη να λειτουργεί και να επεξεργαζεται κάτι; Πως γίνεται αυτό με τα υπόλοιπα νομίσματα.
naruto2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Στις 19/3/2021 στις 2:47 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Έχει αγοράσει κανείς το ethereum; Και βασικά πως γίνεται να αγοράσει κάποιος ένα κρυπτονομισμα; Μπαίνεις σε πλατφόρμα όπως είναι οι χρηματιστηριακες; κανε μια revolut η ένα λογαριασμό στο kraken
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα