b-boy_steve Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, giannisigoum είπε Θες να μας μιλήσεις για το πρόβλημα σου;;;; Η μπαταρία τελειώνει κουφετο... σε διάρκεια πολύ λιγω μηνών και η υγεία της έχει πέσει στο 92%!!! (ίδια χρήση κάνω σε όλα τα κινητά αλλά δεν πέφτει τόσο γρήγορα), δεν μπορώ ν ακούσω Spotify στο στέρεο γιατί Bluetooth και WiFi ταυτόχρονα δεν... Και ο επεξεργαστής δεν είναι και ότι καλύτερο... Κάποιες φορές αργεί αισθητά! (σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες) Τώρα σε gaming... Αρκετά καλό αλλά δεν δικαιολογειται να υπάρχουν fps drops σε σχέση με τα τόσα που έσκασα!!! Ευτυχώς τα περισσότερα τα παίζει τίμια παρόλο που αργούν να φορτώσουν... Στα θετικά μόνο την οθόνη, το πενάκι και την καμερα βάζω... *υπάρχουν φθηνότερα κινητά με καλύτερη κάμερα, αλλά και πάλι δεν με έχει απογοητεύσει! Αν θα το πρότεινα σε κάποιον;;; ΟΧΙ!!!
RabdoR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Η μπαταρία τελειώνει κουφετο... σε διάρκεια πολύ λιγω μηνών και η υγεία της έχει πέσει στο 92%!!! (ίδια χρήση κάνω σε όλα τα κινητά αλλά δεν πέφτει τόσο γρήγορα), δεν μπορώ ν ακούσω Spotify στο στέρεο γιατί Bluetooth και WiFi ταυτόχρονα δεν... Και ο επεξεργαστής δεν είναι και ότι καλύτερο... Κάποιες φορές αργεί αισθητά! (σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες) Τώρα σε gaming... Αρκετά καλό αλλά δεν δικαιολογειται να υπάρχουν fps drops σε σχέση με τα τόσα που έσκασα!!! Ευτυχώς τα περισσότερα τα παίζει τίμια παρόλο που αργούν να φορτώσουν... Στα θετικά μόνο την οθόνη, το πενάκι και την καμερα βάζω... *υπάρχουν φθηνότερα κινητά με καλύτερη κάμερα, αλλά και πάλι δεν με έχει απογοητεύσει! Αν θα το πρότεινα σε κάποιον;;; ΟΧΙ!!!
Pankar94 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Η μπαταρία τελειώνει κουφετο... σε διάρκεια πολύ λιγω μηνών και η υγεία της έχει πέσει στο 92%!!! (ίδια χρήση κάνω σε όλα τα κινητά αλλά δεν πέφτει τόσο γρήγορα), δεν μπορώ ν ακούσω Spotify στο στέρεο γιατί Bluetooth και WiFi ταυτόχρονα δεν... Και ο επεξεργαστής δεν είναι και ότι καλύτερο... Κάποιες φορές αργεί αισθητά! (σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες) Τώρα σε gaming... Αρκετά καλό αλλά δεν δικαιολογειται να υπάρχουν fps drops σε σχέση με τα τόσα που έσκασα!!! Ευτυχώς τα περισσότερα τα παίζει τίμια παρόλο που αργούν να φορτώσουν... Στα θετικά μόνο την οθόνη, το πενάκι και την καμερα βάζω... *υπάρχουν φθηνότερα κινητά με καλύτερη κάμερα, αλλά και πάλι δεν με έχει απογοητεύσει! Αν θα το πρότεινα σε κάποιον;;; ΟΧΙ!!! Μήπως παίζεις παιχνιδια και το έχεις ξεσκίσει; Γιατι σε ολα τα κινητά η μπαταρία φεύγει νεράκι με το gaming. Επίσης πως τεσταρες ότι η υγεια έχει πεσει στο 92%; (Υπάρχουν κάτι apps αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιόπιστα) Αυτο οφείλεται στο πώς και καθε πόσο το φορτίζεις. Αν το βάζεις να φορτίσει στο 10% και κατω λογικό να χαλάσει γρήγορα. Επισης τσέκαρε μηπως τρέχουν εφαρμογές στο background και οσες δεν θες βάλ'τες sleep. Το εκανα αυτό στο note 9 και είδα διαφορα στην μπαταρία. Πάντως γενικά εχω ακούσει καλά λογια για το note 10.
eemix Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διαισθητικά πάντα και σε συνάρτηση με όσα έχω δει στον τομέα της εξέλιξης της φωτογραφίας, στα 2 "απλά" (😲) μοντέλα δεν πρόκειται να δει κανείς διαφορά εκτός από τους ειδικούς των ειδικών σε test review. Στο 20 ultra, έχω μια επιφύλλαξη. Από τη μια θα πρέπει να υπάρχει διαφορά, από την άλλη όμως δεν μπορεί να (και δεν θα) είναι χαώδης, διότι θα βάλει σε αγοραστικό δίλημμα το όποιο αγοραστικό κοινό των $/€ 900+. Ειδικά αν το 20+ κρατηθεί στα ίδια πες χρήματα με το 10+ και το ultra βγει στα 1250+. Η Xiaomi σαν ανταγωνιστής, αν φτιάξει έστω και λίγο το software της, (το κέρατό μου κάτι τέτοιο είναι εφικτό) χωρίς να γίνει Huawei στην τιμολόγηση, θα κλείσει/έκλεινε πολύ πιο γρήγορα την όποια ψαλλίδα έχει να κλείσει... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από eemix
b-boy_steve Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Pankar94 είπε Μήπως παίζεις παιχνιδια και το έχεις ξεσκίσει; Γιατι σε ολα τα κινητά η μπαταρία φεύγει νεράκι με το gaming. Επίσης πως τεσταρες ότι η υγεια έχει πεσει στο 92%; (Υπάρχουν κάτι apps αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιόπιστα) Αυτο οφείλεται στο πώς και καθε πόσο το φορτίζεις. Αν το βάζεις να φορτίσει στο 10% και κατω λογικό να χαλάσει γρήγορα. Επισης τσέκαρε μηπως τρέχουν εφαρμογές στο background και οσες δεν θες βάλ'τες sleep. Το εκανα αυτό στο note 9 και είδα διαφορα στην μπαταρία. Πάντως γενικά εχω ακούσει καλά λογια για το note 10. Προφανώς και το έχω ξεσκίσει στα παιχνίδια... Αυτό κάνω σε όλα τα κινητά... Εκεί καταλαβαίνεις πόσο δυνατό είναι ένα τηλέφωνο. Η μπαταρία μετρήθηκε με το accubattery το οποίο εγκατασταθηκε όταν αγοράστηκε το κινητό... Επίσης σε κανένα τηλέφωνο δεν κλείνω τις background εφαρμογές... Θέλω ότι χρειαστώ να ανοίξει αμέσως! Πιστεύω αν χρειαζόταν να κλείνω τις εφαρμογές δεν θα έπαιρνα flagship... Την μπαταρία όντως την φορτίζω στο 10% - 100%... Το ίδιο έκανα και σε Sony, Huawei, xiaomi. Η υγεία τους όμως δεν έπεφτε μαρούλι!!! Μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι φταίει το accubattery και δείχνει λάθος αποτελέσματα... Ούτε αυτό ισχύει γιατί το καταλαβαίνεις... Εκεί που κράταγε λίγο η μπαταρία πλέον κρατάει ακόμα λιγότερο!!! Επίσης την μπαταρία την φορτίζω με αργό φορτιστή (5v 2A). Αν την φορτιζα με γρήγορο πιστεύω θα ήταν ακόμα ποιο κάτω... 😢 Όταν κλείσει χρόνο θέλω να δω που θα φτάσει... Δεν ξέρω... Ίσως οι υπόλοιποι που αγοράζουν flagship τα έχουν μόνο για fb και ινστα... Εγώ τους αλλάζω τα φώτα πάντως... Νομίζω έτσι καταλαβαίνεις και την ποιότητα κατασκευής τους.
Pankar94 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε Προφανώς και το έχω ξεσκίσει στα παιχνίδια... Αυτό κάνω σε όλα τα κινητά... Εκεί καταλαβαίνεις πόσο δυνατό είναι ένα τηλέφωνο. Η μπαταρία μετρήθηκε με το accubattery το οποίο εγκατασταθηκε όταν αγοράστηκε το κινητό... Επίσης σε κανένα τηλέφωνο δεν κλείνω τις background εφαρμογές... Θέλω ότι χρειαστώ να ανοίξει αμέσως! Πιστεύω αν χρειαζόταν να κλείνω τις εφαρμογές δεν θα έπαιρνα flagship... Την μπαταρία όντως την φορτίζω στο 10% - 100%... Το ίδιο έκανα και σε Sony, Huawei, xiaomi. Η υγεία τους όμως δεν έπεφτε μαρούλι!!! Μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι φταίει το accubattery και δείχνει λάθος αποτελέσματα... Ούτε αυτό ισχύει γιατί το καταλαβαίνεις... Εκεί που κράταγε λίγο η μπαταρία πλέον κρατάει ακόμα λιγότερο!!! Επίσης την μπαταρία την φορτίζω με αργό φορτιστή (5v 2A). Αν την φορτιζα με γρήγορο πιστεύω θα ήταν ακόμα ποιο κάτω... 😢 Όταν κλείσει χρόνο θέλω να δω που θα φτάσει... Δεν ξέρω... Ίσως οι υπόλοιποι που αγοράζουν flagship τα έχουν μόνο για fb και ινστα... Εγώ τους αλλάζω τα φώτα πάντως... Νομίζω έτσι καταλαβαίνεις και την ποιότητα κατασκευής τους. Πρωτα απ ολα δεν γραφεις ποιες συσκευες απο xiaomi, huawei κλπ τεσταρες. Επιπλεον, θεωρεις τη δικια σου χρηση νορμαλ? Με λιγα λογια μας λες οτι ο κοσμος παιρνει flagship και τα ξεσκιζει στα παιχνιδια. Ειδικα το note που απευθυνεται κυριως σε επαγγελματιες. Επισης αυτο που λες για το background δεν ισχυει καν. Εχω βαλει εφαρμογες στο sleep και μια χαρα απευθειας ανοιγουν. Και ας δεχτω οτι εχεις κανει την ιδια χρηση σε ολες τι συσκευες. Πως γινεται να εχει τοσα τεστ στο youtube, να υπαρχουν τοσα reviews(ακομα και reviews της συσκευης καποιων μηνων μετα) κι εσυ να βρισκεις τοση μεγαλη διαφορα στην αποδοση της μπαταριας δεν μπορω να το καταλαβω. Δηλαδη τα αλλα που λες ποσο παραπανω σου κρατανε με την ιδια χρηση και το κανεις τοσο μεγαλο θεμα? Αυτη τη στιγμη εχω note 9 και πιο πριν ειχα το pocophone. Και στα 2 η μπαταρια εφευγε νερακι στο gaming. Σε γενικες γραμμες το poco κρατουσε περισσοτερο ναι αλλα δεν ειχε καμια τεραστια διαφορα, ειδικα αν σκεφτεις οτι το note 9 εχει και μεγαλυτερη οθονη.
b-boy_steve Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Pankar94 είπε Πρωτα απ ολα δεν γραφεις ποιες συσκευες απο xiaomi, huawei κλπ τεσταρες. Επιπλεον, θεωρεις τη δικια σου χρηση νορμαλ? Με λιγα λογια μας λες οτι ο κοσμος παιρνει flagship και τα ξεσκιζει στα παιχνιδια. Ειδικα το note που απευθυνεται κυριως σε επαγγελματιες. Επισης αυτο που λες για το background δεν ισχυει καν. Εχω βαλει εφαρμογες στο sleep και μια χαρα απευθειας ανοιγουν. Και ας δεχτω οτι εχεις κανει την ιδια χρηση σε ολες τι συσκευες. Πως γινεται να εχει τοσα τεστ στο youtube, να υπαρχουν τοσα reviews(ακομα και reviews της συσκευης καποιων μηνων μετα) κι εσυ να βρισκεις τοση μεγαλη διαφορα στην αποδοση της μπαταριας δεν μπορω να το καταλαβω. Δηλαδη τα αλλα που λες ποσο παραπανω σου κρατανε με την ιδια χρηση και το κανεις τοσο μεγαλο θεμα? Αυτη τη στιγμη εχω note 9 και πιο πριν ειχα το pocophone. Και στα 2 η μπαταρια εφευγε νερακι στο gaming. Σε γενικες γραμμες το poco κρατουσε περισσοτερο ναι αλλα δεν ειχε καμια τεραστια διαφορα, ειδικα αν σκεφτεις οτι το note 9 εχει και μεγαλυτερη οθονη. Δηλαδη τι κανει ο επαγγελματιας; Τηλεφωνα sms και email;;; Ναι αν εννοεις αυτα μια χαρα κανει! Οπως και κινητα των 50€... Για κατι αλλο ο επαγγελματιας θα προτιμησει το pc/mac... Στο θεμα μας τωρα... Δεν με ενδιαφερει τι βιντεο βαζουν στο youtube πλεον, γιατι και γω αυτα ειδα... Γ αυτο και το αγορασα. Οσο για την μπαταρια αλλο να βγαζεις ενα βιντεο για το youtube και αλλο να το χρησιμοποιεις καθε μερα!!! Επισης για να λες οτι ανοιγουν μια χαρα τα apps σε note 9 μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει γρηγορο τηλεφωνο... (συσκευες με sd855/855+) Ναι τα υπολοιπα μου κραταγαν παραπανω με την ιδια χρηση και περισσοτερη!!! (sony xz1 compact, huawei p20 pro, xiaomi mi 9t pro, realme x2 pro) Τελος, ειμαι σιγουρος πως στο note 9 σου η μπαταρια κραταει περισσοτερο απο το note 10... Το pocophone απο την αλλη το ειχα πουλησει μετα απο μια βδομαδα!!! Ευτυχως εφυγε γρηγορα. Το note 10 δεν με συμφερει να το πουλησω πλεον...
Panagioths94 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Στις 17/1/2020 στις 5:24 ΜΜ, Stitch19 είπε Δεν έχουν ιδέα μερικοί απλά. Το best seller Android flagship κινητό του 2019 ήταν το P30. Ενώ το best seller Android κινητό γενικά ήταν το Samsung M10. Η Samsung κυριολεκτικά μονο mid range και low end πουλάει. Τα flagship της απλά δεν πουλάνε τόσο καλά όσο πριν χρονια. Και εννοείτε ένα κινητό που θα στοιχίζει 1000+ euro και δεν λέγεται Apple δεν θα πουλήσει και τόσο καλά σε ένα Android κόσμο που αγοράζεις κατά 90% το ίδιο κινητό από Xiaomi στην μιση τιμή. Κανενα flagship δεν μπορει να πουλησει περισσοτερο απο low/mid range μοντελο. Ειναι λογικο να μην πουλανε τοσο καλα. Και μπορει το p30 να ειναι το best seller flagship αλλα στα best seller του 2019 δεν ειναι καν μεσα. Ακομα και στην apple αν προσεξεις τις πωλησεις του 2019, το XR ειχε τριπλασιες πωλησεις απο το XS MAX. Ακομα και το iphone 8 πουλησε καλυτερα εν ετη 2019. Η ιδια ιστορια γινεται και με το iphone 11 σε σχεση με τα pro/pro max μοντελα. Νομιζετε οτι αν η apple εβγαζε κινητο στα 400 ευρω θα συνεχιζε να εχεις καλες πωλησεις στα 1000+ μοντελα της?
CHEL Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/1/2020 στις 5:47 ΜΜ, nikopoup είπε Ναι αλλά δεν θα έχεις εγγύηση Επιπρόσθετα, ακόμη και εκτός εγγύησης να θες επισκευή, πιθανότατα θα έχεις πρόβλημα να βρεθούν ανταλλακτικά. Είχα σπάσιμο οθόνης σε note 8 που είχα πάρει από samsung us και έπρεπε να ξαναπάω Αμερική για να το φτιάξω. Η samsung (μπορεί και άλλες δεν ξέρω), εχει διαφορές στην κατασκευή κινητών που προωθεί ανά ήπειρο (κυρίως στη συνδεσμολογία) και αναλόγως κινείται και σε οτι έχει να κάνει με τα ανταλλακτικά. Η δική μου εμπειρία αυτό έδειξε και βεβαίως επηρεάζεται και η μεταπωλητική αξία κλπ. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από CHEL
nikos1965ny5 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Στις 17/1/2020 στις 8:19 ΜΜ, b-boy_steve είπε Η μπαταρία τελειώνει κουφετο... σε διάρκεια πολύ λιγω μηνών και η υγεία της έχει πέσει στο 92%!!! (ίδια χρήση κάνω σε όλα τα κινητά αλλά δεν πέφτει τόσο γρήγορα), δεν μπορώ ν ακούσω Spotify στο στέρεο γιατί Bluetooth και WiFi ταυτόχρονα δεν... Και ο επεξεργαστής δεν είναι και ότι καλύτερο... Κάποιες φορές αργεί αισθητά! (σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες) Τώρα σε gaming... Αρκετά καλό αλλά δεν δικαιολογειται να υπάρχουν fps drops σε σχέση με τα τόσα που έσκασα!!! Ευτυχώς τα περισσότερα τα παίζει τίμια παρόλο που αργούν να φορτώσουν... Στα θετικά μόνο την οθόνη, το πενάκι και την καμερα βάζω... *υπάρχουν φθηνότερα κινητά με καλύτερη κάμερα, αλλά και πάλι δεν με έχει απογοητεύσει! Αν θα το πρότεινα σε κάποιον;;; ΟΧΙ!!! ασε ρε μεγάλε τωρα που εχετε γινει ολοι ειδημονες !!!
b-boy_steve Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, nikos1965ny5 είπε ασε ρε μεγάλε τωρα που εχετε γινει ολοι ειδημονες !!! Γενικά γελάω με τυπακια που επειδή έχουν Samsung δεν παραδέχονται κάτι κακό για Samsung... Φανμποισμος λέγεται!!! Εντάξει είναι τα καλύτερα κινητά... Κομπλέ; νιώθεις όμορφα;
ChimairaX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Στις 17/1/2020 στις 4:49 ΜΜ, andreas314p είπε Ο κορεσμός σημαίνει αλλαγή. Μάλλον κάτι άλλο εννοείς! Ο κορεσμός που ανέφερα σημαίνει ότι το θέμα smartphones δεν παίρνει άλλο. Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν υπάρχει άλλη καινοτομία στον χώρο, ανταγωνίζονται πια μόνο με τις κάμερες. Τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν 2007 και τους έβαλε τα γυαλιά ένα κινητό που είχε απαίσια κάμερα αλλά μια απίστευτη καινοτομία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα