Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Με πήραν σήμερα από τη Nova και μου πρόσφεραν VDSL 100 με απεριοριστα σταθερα στα 30 ευρω.Αυτη τη στιγμη στον Cosmote έχω VDSL 50 με απεριοριστα σταθερα και πληρωνω 32 ευρω.Αυτα που με απασχολουν ειναι τα εξης:

1)Η Nova μου είπε ότι μπορω/πρεπει να κανω καταγγελια τη συμβαση στην Cosmote χωρις να πληρωσω τιποτα,να φυγω δηλαδη σαν κυριος .Προσωπικα αυτο μου φαινεται απιθανο να φυγω δηλαδη και η Cosmote να πει α οκ τον αφηνουμε στην ησυχια του.Απο αυτα που γνωριζω συνεχιζεις να χρωστας το ποσο που σε χρεωνουν λογω της διακοπης και αν τυχον στο μελλον ξαναπας στην Cosmote τοτε πληρωνεις κανονικα το ποσο που χρωστουσες και αυτο που θα συμφωνησεις με το νεο προγραμμα.

2)Η γραμμη μου θα επηρεαστει καπως αν φυγω?Ειναι λιγο χαζη η ερωτηση μου.Θελω να πω ολοι παροχοι δανειζονται απο τον ΟΤΕ.Ποιος μου λεει εμενα οτι δεν θα εχω διακυμανσεις στη γραμμη μου μετα και αντι για 100 που θα πληρωνω να εχω πχ οριακα πανω απο το 50( 60 ας πουμε)?

Τους ειπα οτι δεχομαι χωρις να υπογραψω ακομα.Θα μου στειλουν το συμβολαιο στο χωρο εργασιας μου τη Δευτερα και θελω μεχρι τοτε να ειμαι σιγουρος αν κανω το σωστο με το να φυγω απο τον ΟΤΕ

Αυτες ειναι οι ανησυχιες μου.Παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει κατι απο αυτα και ενδεχομενως και κατι επιπροσθετο να με διαφωτισει γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανενα παραπονο με τη μεχρι τωρα εμπειρια μου στον ΟΤΕ.

Ευχαριστω 

Νικος

Δημοσ.

Για να φυγεις δωρεαν 

Πρέπει να έχεις βλάβη που δεν διορθώνει είτε ληγμένο συμβόλαιο

Δεν ξέρω αν θα περιμένει ο courier να το διαβάσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Για να φυγεις δωρεαν 

Πρέπει να έχεις βλάβη που δεν διορθώνει είτε ληγμένο συμβόλαιο

Δεν ξέρω αν θα περιμένει ο courier να το διαβάσεις 

Ok λογικο αυτο που λες .Υπαρχει περιπτωση το ποσο αυτο που θα με χρεωσουν να το παντρευτω για ολη μου τη ζωη(μεσω εφοριας /ΑΦΜ)?Μπορει να εχουν το ΑΦΜ μου λογω συμβολαιου αλλα μιλαμε για ιδιωτικη εταιρια συνεπως αλλαζουν λιγο εκει τα πραγματα

Οσον αφορα αυτο που λες για τον courier εννοειται οτι ο ανθρωπος δεν θα περιμενει εμενα να το διαβασω για αυτο θελω γνωμες γιατι ειμαι 50/50 και αν τελικα αποφασισω να μεινω να παρω μεχρι την Κυριακη να το ακυρωσω μην ερχεται και ο Χριστιανος τσαμπα

Επεξ/σία από Owen
Δημοσ.

Επειδή σκέπτομαι να κάνω το ίδιο: Κοίτα τον τελευταίο λογαριασμό της Cosmote. Πιθανότατα να αναφέρει κάτι για αύξηση τιμών στο χρόνο προς κινητά, αρχής γενομένης από 20 Ιανουαρίου. Αν όντως το λέει, αναφέρει επίσης και ότι σου δίνει δύο μήνες περιθώριο υπαναχώρησης χωρίς ποινή. Σε αυτήν την περίπτωση προχωράς μετά τις 20 του μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α) Στην cosmote θα έχεις ανεξόφλητη οφειλή η οποία κάποια στιγμή θα γίνει σίγουρα απαιτητή από συνεργάτες της, ακόμη και αν είσαι σε άλλο πάροχο, οπότε την χρέωση δεν θα την γλυτώσεις συν ότι θα μειωθεί η πιστοληπτική σου ικανότητα με ότι συνεπάγεται αυτό (άρνηση σύμβασης, εγγυήσεις κλπ).
β) Στην nova, ναι, το internet σου θα είναι διαφορετικό (το προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο δεν μπορεί να στο απαντήσει κανείς αυτή τη στιγμή) και παίρνεις πολύ μεγάλο ρίσκο.
γ) Δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν που μου λέει παπατζηλίκια από το τηλέφωνο (ξέρω ότι και από την cosmote λένε παπατζηλίκια επίσης) για να γίνεις πελάτης.
δ) Προσωπικά παίρνεις τεράστιο ρίσκο, με ένα ανεξόφλητο χρέος μαζί το οποίο θα στο ζητήσουν σύντομα, οπότε.. καλή επιτυχία.

Επεξ/σία από l337

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...