Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Αφού έχεις τον «εισαγωγέα» προσωπικό φίλο γιατί μπήκες στην διαδικασία να αγοράσεις από μαγαζί? Είναι σαν να έχω πατέρα βενζινά και να βάζω στο απέναντι. 

Υγ. Έστειλα μια συσκευή που είχε χαλάσει θεωρητικά εκτός εγγύησης (το κατάστημα τους έλεγε για κάποιες συσκευές έχουν 3 μήνες είχαν περάσει οι 7)με το που τους ξεκίνησα για την ευρωπαϊκή ένωση και τα 2 χρόνια εγγύηση μου το παίξανε λίγο δύσκολοι και την άλλη μέρα τους το έστειλα με έξοδα δικά τους το φτιάξανε και το στείλανε πάλι με δικά τους έξοδα οπότε ή εσύ είχες κάποιο θέμα με την επικοινωνία ή κάτι πάει στραβά 

Γιατί ήταν σκληρός που είχα συμβουλέψει φίλη να πάρει για καινούργιο PC (της έδωσα λίστα με δύο τρεις εναλλακτικές ανά τμήμα και όταν τα αγόρασε της τον έστησα) οπότε δεν με ενδιέφερε που θα τα αγόραζε. Όταν έγινε η στραβή πήρα τηλέφωνο το γνωστό μου και μου είπε τράβα στην αλυσίδα που τον πήρες να στον αλλάξουν επιτόπου (ήξερε ότι είχαν stock). Όταν άρχισαν τις μ@λ@κίες βγήκα έξω από το μαγαζί τον πήρα τηλέφωνο και μέχρι να μπω μέσα έπεφταν βεγγαλικά.

Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Και αυτά για Ελλάδα γιατί ανάλογες εμπειρίες από εξωτερικό που έζησα χρόνια δεν έχουν καμία σχέση με το χάος που έχω δει στη χώρα μας. Πάντως εκτός από DOA περιπτώσεις πάντα τη λύση την δίνει η κατασκευάστρια εταιρία στο τέλος.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Για πες μας εσύ που γνωρίζεις. Πώς φέρνουν Καρτές;

Μα η 2060 δεν απευθύνεται σε αυτούς που έχουν την 1660 αλλά θέλουν από μια πιο παλιά κάρτα ή αδύναμη κάρτα να πάνε σε 2060.

Δεν έχω την 1660, για την 1060 μιλούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...