Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατά τι γνώμη μου η rtx2060 δεν έπρεπε να υπάρχει καν σαν κάρτα , είναι πολύ λίγο για 2k και overkill για 1080p, καθώς κανεις δουλειά μια χαρά και με φθηνότερες σε αυτή την ανάλυση  , δεν θα είχα κανένα λόγο να τι προτιμήσω αυτή τι στιγμή έστω και σε αυτά τα χρήματα ,

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Ψευτικές γυαλάδες το RT; Η μόνη τεχνική που κάνει rendering όπως γίνεται στον φυσικό κόσμο; Τι να πούμε για το rasterizing τότε.

Αλλά ποιος σου είπε ότι θα θες πάντα ακριβή κάρτα για το RT; Στην επόμενη γενιά θα είναι σχεδόν mainstream το γρήγορο RT με αλλαγή αναλογίας RT και Compute units καθώς και μεγαλύτερο αριθμό units γενικότερα.

Δεν εννοούσα αποκλειστικά την ποιότητα της υλοποίησης. Μάλλον χρησιμοποίησα λάθος λέξη. Περιττές γυαλάδες. Δεν γίνεται ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω σου να γυαλίζουν και να βλέπεις αντανακλάσεις, ειδικά σε τέτοιο βαθμό. Το παρακάνουν για το wow effect, ξεχνώντας ίσως το artistic κομμάτι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αυτο που λατρευω στα σχολια αυτα ειναι οτι οι περισσοτεροι σχολιαζουν χωρις να σκεφτονται.

299δολλαρια---->270ευρωx24%ΦΠΑ=333ευρω. 

Μπραβο στον ανταγωνισμο που η 2060(ουτε καν η Super) θα ξεκιναει πλεον η φθηνοτερη στα 340ευρω?

Τιμες σε 5700/xt εχετε δει ?

Meanwhile, οι 2060 ειναι εδω και κατι μηνες στα 310 με 330 Ευρω, οποτε το επιχειρημα σου δεν βγαζει νοημα...

Αλλα οκ μην λεμε ψεματα. Ευτυχως που εγινε και αυτο το price cut για να αγοραζουν ακομα και οι πλεμπες NVidia και να κλεισει πιο γρηγορα η AMD!

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Χαλαρώστε την 2060 έβγαλε την founders μέχρι να πέσουν οι τιμές για τις aftermarket κρατάτε μικρό ντενεκουλι.. 

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/111205/Nvidia.html?from=autocomplete&keyphrase=rtx+2060&order_by=pricevat

8 ώρες πριν, sweetemily είπε

Δεν εννοούσα αποκλειστικά την ποιότητα της υλοποίησης. Μάλλον χρησιμοποίησα λάθος λέξη. Περιττές γυαλάδες. Δεν γίνεται ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω σου να γυαλίζουν και να βλέπεις αντανακλάσεις, ειδικά σε τέτοιο βαθμό. Το παρακάνουν για το wow effect, ξεχνώντας ίσως το artistic κομμάτι.

Τα πάντα γύρω μας γυαλίζουν έχουν αντανακλάσεις φωτισμό κλπ και τίποτε δεν είναι περιττό. Όταν θέλεις ρεαλισμό πας σε RT. Όταν θέλεις τέτρις δεν σε ενδιαφέρει το RT. Απλά πράγματα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsarouc είπε

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/111205/Nvidia.html?from=autocomplete&keyphrase=rtx+2060&order_by=pricevat

Τα πάντα γύρω μας γυαλίζουν έχουν αντανακλάσεις φωτισμό κλπ και τίποτε δεν είναι περιττό. Όταν θέλεις ρεαλισμό πας σε RT. Όταν θέλεις τέτρις δεν σε ενδιαφέρει το RT. Απλά πράγματα.

2 τυχαίες πάτησα και σε μια έχει πάει και 299 πριν 6 μήνες... Πριν ποστάρεις πάτα από μόνος σου εξέλιξη τιμής επίσης οι άμεσα διαθέσιμες είναι +50€ εκτός και αν γίνει προπληρωμή για να περιμένεις 1 μήνα να στην φέρουν που μέχρι τότε μπορεί να έχει βγει άλλη κλπ κλπ. 

Screenshot_20200118-105041_Chrome_Beta.png

Screenshot_20200118-105024_Chrome_Beta.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευτυχώς που η amd έχει ανέβει ψηλά σε σχέση με το παρελθόν και υπάρχει ανταγωνισμός γιατί μας συμφέρει όλους ώστε να παίρνουμε καλύτερες τιμές και να έχουμε πολλές επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ δεν αποκαλώ αυτό το πράμα ανταγωνισμό... όταν η μια εταιρεία δεν έχει να δώσει τίποτα στο high end... Ποιος νοιάζεται... Ας βγάλουν ό,τι θέλουν και οι δυο εταιρείες... Συγγενείς ξέρω γω είναι οι διευθυντές. Ξέρετε τι ωραίες business θα έκανα κι εγώ αν η οικογένειά μου μονοπωλούσε την αγορά καρτών γραφικών; Ουυυυ, ένα σωρό "ανταγωνιστικές" στρατηγικές θα σκαρφιζόμασταν 😂

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Meanwhile, οι 2060 ειναι εδω και κατι μηνες στα 310 με 330 Ευρω, οποτε το επιχειρημα σου δεν βγαζει νοημα...

ποιο επιχειρημα μου δεν βγαζει νοημα?

Τι τιμη αναφερει ο τιτλος του εδω αρθρου?

Επισης οπως και στις υπολοιπες καρτες/cpu,οι τιμες που ανακοινωνονται ειναι με ή χωρις ΦΠΑ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ασχετος με gaming, αλλα πως γίνεται το ταπεινό PS4 PRO των 300ε να έχει 4K gaming και για να εχεις 4k gaming σε PC (απο ότι διαβάζω) πρεπει να πάς σε καρτες γραφικών των 1200+ευρώ πχ 2080ti (+το κοστος του υπόλοιπου pc) ;

σίγουρα κάτι χάνω στο παραπάνω σκεπτικό... τα fps ισως;

σίγουρα τα 4κ γραφικά του PS4 PRO θα ειναι κατώτερα απο τα 4κ γραφικά του pc με 2080ti αλλα σε σχέση με τα 1080p γραφικά ενος PC θα ειναι ανώτερα ή κατώτερα;

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, prefuse είπε

σίγουρα κάτι χάνω στο παραπάνω σκεπτικό... τα fps ισως;

Το σχολιο σου ειναι ασχετο με το εδω θεμα,αλλα για να σου φυγει η απορια στο ps4pro δεν τρεχουν τα παιχνιδια σε 4κ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τι τιμη αναφερει ο τιτλος του εδω αρθρου?

Επισης οπως και στις υπολοιπες καρτες/cpu,οι τιμες που ανακοινωνονται ειναι με ή χωρις ΦΠΑ?

Αδελφε, οταν με το υπαρχον MSRP των 350$ σημαινει οτι εδω και 6 μηνες κοντα βρισκεις 2060 στα ~315 Ευρω, ΠΡΟΦΑΝΩΣ η μειωση 14% στο MSRP θα επηρεασει με το ιδιο ποσοστο και το retail στην Ελλαδα. Εκτος και αν μου λες οτι οι Ελληνες μαγαζατορες ειναι 6 μηνες μπροστα απο την NVidia. 

Με την λογικη σου, επρεπε να βρισκεις 2060 στα 350, ΟΧΙ στα 310-330 ευρω. Προφανως, η λογικη που χρησιμοποιεις ειναι ατελης και δεν δινει τα επιθυμητα αποτελεσματα, κοινως ειναι εντελως αβασιμη. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Αδελφε, οταν με το υπαρχον MSRP των 350$ σημαινει οτι εδω και 6 μηνες κοντα βρισκεις 2060 στα ~315 Ευρω, ΠΡΟΦΑΝΩΣ η μειωση 14% στο MSRP θα επηρεασει με το ιδιο ποσοστο και το retail στην Ελλαδα. Εκτος και αν μου λες οτι οι Ελληνες μαγαζατορες ειναι 6 μηνες μπροστα απο την NVidia. 

Με την λογικη σου, επρεπε να βρισκεις 2060 στα 350, ΟΧΙ στα 310-330 ευρω. Προφανως, η λογικη που χρησιμοποιεις ειναι ατελης και δεν δινει τα επιθυμητα αποτελεσματα, κοινως ειναι εντελως αβασιμη. 

Προσπάθησα να του εξηγήσω αλλά μάταια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...