Ducatista Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδιά αυτό το κακο έχει παραγίνει πλέον πήγε η γυναίκα μου για να εκδώσει καινούριο μπλοκ επιταγών και άρχισε πάλι η υπάλληλος εκεί να λέει για ασφάλειες και κάρτες χρεωστικές.. πραγματικά έχω κουράστει από αυτό έχουμε pos εκεί και τις επιταγές και έχω βαρεθεί κάθε φορά να λενε δεν γίνετε να βγάλουμε μπλοκ χωρίς να πάρουμε προγράμματα κλπ
Narayan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Να τους πει να της το δώσουν εγγράφως, και αν αρνηθούν να ζητήσει να μιλήσει με τον προϊστάμενο. 1
HALF EVIL Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Ρε παιδιά αυτό το κακο έχει παραγίνει πλέον πήγε η γυναίκα μου για να εκδώσει καινούριο μπλοκ επιταγών και άρχισε πάλι η υπάλληλος εκεί να λέει για ασφάλειες και κάρτες χρεωστικές.. πραγματικά έχω κουράστει από αυτό έχουμε pos εκεί και τις επιταγές και έχω βαρεθεί κάθε φορά να λενε δεν γίνετε να βγάλουμε μπλοκ χωρίς να πάρουμε προγράμματα κλπ Ισχύει αυτό όντως. Από την άλλη όμως και η Εθνική είναι μαγαζί σαν το δικό σου. Το μπλοκ που σου δίνει εξυπηρετεί την επιχείρησή σ ου για να κάνεις την δουλειά σου και να βγάλεις κέρδος. Όπως λοιπόν εσύ διαπραγματευεσαι με τους προμηθευτές και τους πελάτες σου, έτσι κάνει και η Εθνική και η κάθε τραπεζα. Δούναι και λαβείν. Και ισχύει και το ότι καμία Τράπεζα δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει μπλοκ επιταγών. Λόγω του τεράστιου όγκου ακάλυπτων επιταγών και επιταγών ευκολίας η αξιολόγηση και οι έλεγχοι είναι πλέον πολύ αυστηροί. 1
Ducatista Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ισχύει αυτό όντως. Από την άλλη όμως και η Εθνική είναι μαγαζί σαν το δικό σου. Το μπλοκ που σου δίνει εξυπηρετεί την επιχείρησή σ ου για να κάνεις την δουλειά σου και να βγάλεις κέρδος. Όπως λοιπόν εσύ διαπραγματευεσαι με τους προμηθευτές και τους πελάτες σου, έτσι κάνει και η Εθνική και η κάθε τραπεζα. Δούναι και λαβείν. Και ισχύει και το ότι καμία Τράπεζα δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει μπλοκ επιταγών. Λόγω του τεράστιου όγκου ακάλυπτων επιταγών και επιταγών ευκολίας η αξιολόγηση και οι έλεγχοι είναι πλέον πολύ αυστηροί. Καλά δεν μου κάνει χάρη και πόσοστο παίρνει από το pos και τα χρήματα μου χρησιμοποιεί.... Όπως και εγώ δεν λέω σε κανένα πελάτη δεν μπορείς να πάρεις αυτο το σκουλαρικι αν δεν πάρεις όλο το σετ έτσι και εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι κανένα υπάλληλο να μου πουλάει προγράμματα εάν εγώ δεν θέλω εκβιαστικα 3
Havik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Ισχύει αυτό όντως. Από την άλλη όμως και η Εθνική είναι μαγαζί σαν το δικό σου. Το μπλοκ που σου δίνει εξυπηρετεί την επιχείρησή σ ου για να κάνεις την δουλειά σου και να βγάλεις κέρδος. Όπως λοιπόν εσύ διαπραγματευεσαι με τους προμηθευτές και τους πελάτες σου, έτσι κάνει και η Εθνική και η κάθε τραπεζα. Δούναι και λαβείν. Και ισχύει και το ότι καμία Τράπεζα δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει μπλοκ επιταγών. Λόγω του τεράστιου όγκου ακάλυπτων επιταγών και επιταγών ευκολίας η αξιολόγηση και οι έλεγχοι είναι πλέον πολύ αυστηροί. άλλο διαπραγματεύομαι και άλλο λέω ψέματα για να πουλήσω. Η ασφάλεια δεν είναι υποχρεωτική. 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Κοψε την ετε, πήγαινε πειραιως, παρε πος από εκει Στην ετε οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου
Ducatista Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Κοψε την ετε, πήγαινε πειραιως, παρε πος από εκει Στην ετε οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου Αυτό σκέφτομαι..
TitanX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Ducatista είπε Καλά δεν μου κάνει χάρη και πόσοστο παίρνει από το pos και τα χρήματα μου χρησιμοποιεί.... Όπως και εγώ δεν λέω σε κανένα πελάτη δεν μπορείς να πάρεις αυτο το σκουλαρικι αν δεν πάρεις όλο το σετ έτσι και εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι κανένα υπάλληλο να μου πουλάει προγράμματα εάν εγώ δεν θέλω εκβιαστικα Πήγαινε σε άλλη τράπεζα όμως όπως και οι προηγούμενη Είπαν καμία τράπεζα δεν είναι υποχρεωμένη να εκδώσει μπλοκ. Είναι καθαρά στη κρίση του διευθυντή στο Αν του γεμίζεις το μάτι και τι θα κερδίσει από αυτή τη σχέση που θέλεις να ξεκινήσεις. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δηλαδη αν του διευθυντη δεν του γεμιζω το ματι δεν μου βγαζει μπλοκ ενω αν παρω την ασφαλεια που με ζαλιζουν με το ετσι θελω θα του το γεμισω και θα μου δωσει το μπλοκ? Σοβαρα μιλαμε τωρα? 3
TitanX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Ναι πολύ απλά, αν δεν πάρει κατι από σένα δεν δίνει. Γιατί btw να εκδόσει μπλοκ και να πάρει ένα ρίσκο να φεσώσει κάποιος την αγορά με ακαλυπτες ( δεν το λέω προσωπικά για τον ts μη παρεξηγηθώ). Επιχείρηση είναι και η τράπεζα που θέλει να βγάζει κέρδος. Και όπως είπα είναι καθαρά στη κρίση του δ/ντη. προφανως σε έχει κόψει ότι οκ δεν θα φεσώσει την αγορά όποτε σου λέει τώρα για να τον εξυπηρετήσω θα πληρωσει. Το μπλοκ είναι μια απλή μορφή δανεισμού έτσι την οποία ουσιαστικά την έδινα τσάμπα μέχρι πριν κάποια χρόνια η τράπεζα. Τώρα πλέρω!
papoys1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Ducatista είπε Αυτό σκέφτομαι.. Δεν γλυτώνεις.Από τη σκύλα στη Χάρυβδη θα πας ή όλα τα γουρούνια την ίδια μουσούδα έχουν , άσε που σαν καινούργιος πελάτης στην Πειραιώς θα αρχίσουν να ξεψαχνίζουν και θα σου βγάλουν και αυτοί το λάδι μέχρι να σου δώσουν μπλοκ. Και ξέρεις.........Είναι οι μόνοι που έχουν κάλυψη 100% από Κυβερνώντες και Ευρώπη για ότι και αν κάνουν.Κανείς δεν μπορεί να τους πειράξει.
Ducatista Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TitanX είπε Ναι πολύ απλά, αν δεν πάρει κατι από σένα δεν δίνει. Γιατί btw να εκδόσει μπλοκ και να πάρει ένα ρίσκο να φεσώσει κάποιος την αγορά με ακαλυπτες ( δεν το λέω προσωπικά για τον ts μη παρεξηγηθώ). Επιχείρηση είναι και η τράπεζα που θέλει να βγάζει κέρδος. Και όπως είπα είναι καθαρά στη κρίση του δ/ντη. προφανως σε έχει κόψει ότι οκ δεν θα φεσώσει την αγορά όποτε σου λέει τώρα για να τον εξυπηρετήσω θα πληρωσει. Το μπλοκ είναι μια απλή μορφή δανεισμού έτσι την οποία ουσιαστικά την έδινα τσάμπα μέχρι πριν κάποια χρόνια η τράπεζα. Τώρα πλέρω! Ρε παιδιά η ίδια τράπεζα έχει τον όψεως της επιχείρησης συν λογαριασμούς οπότε πιο πολύ Ρίσκο έχει αν δώσει σε κάποιον δάνειο με την εγγυητική τον μισθό που παίρνει πάρα εμένα... μορφή δανεισμού είναι η επιταγή πως; από ποιον δανείζομαι; άλλωστε όσα και να γράψω στο μπλοκ η τράπεζα δεν φέρει ευθύνη ούτε θα λογοδοτήσει κάπου αν έχω δεν έχω να πληρώσω... Η μόνη πίστωση που κάνει η επιταγή είναι χρόνου και πάλι όχι σε εμένα αφού είναι η μέρας η βδομάδας... μάλλον εργαλείο εξυπηρετήσης είναι.... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από Ducatista
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ρε παιδιά η ίδια τράπεζα έχει τον όψεως της επιχείρησης συν λογαριασμούς οπότε πιο πολύ Ρίσκο έχει αν δώσει σε κάποιον δάνειο με την εγγυητική τον μισθό που παίρνει πάρα εμένα... μορφή δανεισμού είναι η επιταγή πως; από ποιον δανείζομαι; άλλωστε όσα και να γράψω στο μπλοκ η τράπεζα δεν φέρει ευθύνη ούτε θα λογοδοτήσει κάπου αν έχω δεν έχω να πληρώσω... Η μόνη πίστωση που κάνει η επιταγή είναι χρόνου και πάλι όχι σε εμένα αφού είναι η μέρας η βδομάδας... μάλλον εργαλείο εξυπηρετήσης είναι.... Τωρα δεν πληρώνεις το μπλοκ;Δεν πληρώνεις έξοδα διατήρησης λογαριασμου κάθε Χ μήνες; Να πουλήσουν θελουν αλλά το κάνουν με τόσο γλοιώδη τρόπο που σε απωθεί.
TitanX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Είναι μια μορφή δανεισμού πχ. Σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώσεις ενα ποσο Χ σε μελλοντική απαιτηση πχ μετά από κάποιους μήνες; Στη δινει. Έχει επιτόκιο αυτό; Οχι. Παίρνει ρίσκο η τράπεζα να δυσφήμιστη εάν κάποιος γεμισει την αγορά με ακάλυπτες επιταγές της εθνικής; Παίρνει ρίσκο. Το ρίσκο που παίρνει δεν πρέπει κάπως να το αξιολόγηση με ένα κέρδος; Ναι γιατί όχι. Να γιατί σου ζητα να κανείς προιοντα. αν πχ ήσουν ο σκλαβενιτης ναι δεν θα σου ζήταγε τίποτα που και πάλι τους ζητούν να κάνουν προϊόντα πχ μισθοδοσίες, ομολογιακά δάνεια κλπ. Όπως καταλαβαίνεις το τσάμπα πεθανε. Εδώ χρεώνουν τη κίνηση λογαριασμού δε θα χρεώσουν το μπλοκ! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, TitanX είπε Είναι μια μορφή δανεισμού πχ. Σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώσεις ενα ποσο Χ σε μελλοντική απαιτηση πχ μετά από κάποιους μήνες; Στη δινει. Έχει επιτόκιο αυτό; Οχι. Παίρνει ρίσκο η τράπεζα να δυσφήμιστη εάν κάποιος γεμισει την αγορά με ακάλυπτες επιταγές της εθνικής; Παίρνει ρίσκο. Το ρίσκο που παίρνει δεν πρέπει κάπως να το αξιολόγηση με ένα κέρδος; Ναι γιατί όχι. Να γιατί σου ζητα να κανείς προιοντα. αν πχ ήσουν ο σκλαβενιτης ναι δεν θα σου ζήταγε τίποτα που και πάλι τους ζητούν να κάνουν προϊόντα πχ μισθοδοσίες, ομολογιακά δάνεια κλπ. Όπως καταλαβαίνεις το τσάμπα πεθανε. Εδώ χρεώνουν τη κίνηση λογαριασμού δε θα χρεώσουν το μπλοκ! Tι ρίσκο παίρνει η τράπεζα;Δεν βάζει δικό της κεφάλαιο.Δεν την απασχολεί πουθενά αν εσύ πιστολιάσεις όλο τον κόσμο.Δεν της χαλάει την φήμη.Δεν την επιβαρύνει κάπου.Το μόνο που μπορεί να σου πει είναι ότι δεν σου δει μπλοκ αν έχεις πολλά φύλλα στον αερα.Μορφή δανεισμου όπως το λες είναι οι πιστωτικές κάρτες. Κατι λάθος έχεις καταλάβει με τις επιταγές.Και επαναλαμβάνω ότι πληρώνεις και το μπλοκ και τον λογαριασμό . Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από Ukforthemoment 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα