Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Lumini είπε

Ναι σου λέω η ups αυτό κάνει. Αλλά ποιος θέλει να πληρώνει 20 και 30 ευρώ για το delivery;; Όλοι θέλουν φθηνα, οπότε φάε στη μάπα τις acs, speedex και γενικής ταχυδρομική

Ναι, αλλά το να πληρώνεις διπλά και τριπλά για την ίδια υπηρεσία, δεν σημαίνει ότι "λειτουργεί ο ανταγωνισμός". Ίσα-ίσα, ο ανεξέλεγκτος ανταγωνισμός έχει οδηγήσει τις σωστές εταιρείες να ανεβάσουν κατακόρυφα τις τιμές τους και τα καφενεία να ρίξουν κατακόρυφα την ποιότητά τους. Πριν 10-20 χρόνια δεν υπήρχε αυτό το χάλι.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και έλεγα μόνο στον Πύργο γίνονται αυτά...χαχαχα

Σήμερα ΕΛΤΑ courier αδυναμία παράδοσης λέει...θα πάω από εκεί με το topic ανοιχτό στο κινητό

να το διαβάσει και θα της λέω "έλα μολόγα...μας έχετε για μαλάκες"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ritchie77 είπε

Γενικη Ταχυδρομικη, περιμενω δεμα. Μπαινω χτες καποια στιγμη να δω που βρισκεται. Αδυναμια παραδοσης λεει, εγω μεχρι εκεινη τη στιγμη ειμαι στο σπιτι. Κατεβαινω κατω να δω αν εχει αφησει χαρτακι, δεν υπαρχει τιποτα. Κουδουνι δε χτυπησε. Εκτος κι αν με το "αδυναμια παραδοσης" εννοουν οτι δεν προλαβε να ερθει καθολου απ' το σπιτι. Κι επειδη ουτε σημερα βλεπω να το φερνουν, θα παω οπως σχεδον παντα να το παραλαβω ο ιδιος

Απο Γενικη Ταχυδρομικη και εγω παθών,

δεμα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ με χρέωση παραλήπτη  (εγώ) , δεν το έφεραν ποτέ.

ενω το tracking status ήταν σε κατάσταση "προς παράδοση"  και αφού ΔΕΝ κατάφερα μετα απο 3-4 να τους βρω στο τηλ,

το ρίσκαρα και πήγα μόνος μου στο κοντινότερο κατάστημα τους.

Guess what, το δέμα μου ήταν εκεί και μάλιστα είχαν σημειώσει και άρνηση χρέωσης  !!!!.

Σε ερώτηση μου πότε πρόλαβαν να έρθουν , να δουν οτι και καλά δεν το δέχομαι και να το επιστρέψουν ξανα στο κατάστημα τους, μου τα μάσαγε.

Πιστευώ ότι εξ αρχής είδαν οτι είχε χρέωση παραλήπτη και σου λέει για να μην χάνουμε χρόνο, αστο εδω κι ασ έρθει ο μ@λ@κ@ς να το ψάξει μόνος του.

Δεύτερη περίπτωση , αρχές του ετους η UPS επέστρεψε δέμα μου πίσω στην Γερμανία ως μη παραδοτέο, ΧΩΡΙΣ να με καλέσουν καν, ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα.

Επεξ/σία από goliathv92
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...