archer100 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα. Οποιος ανοιξει courier αυτα τα χρονια και ειναι σωστος, θα θησαυρισει Τρομερη αυξηση εργασιων λογω αγορων ιντερνετ και ταυτοχρονα αθλια εξυπηρετηση απο τον ανταγωνισμο Η νουμερο 1 επχειρηματικη ευκαιρια στη χωρα αυτη τη στιγμη 6
Mr^Robot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Λόγο ότι ασχολούμαι με διάφορες επισκευές στον ελεύθερο μου χρόνο για χαρτζιλίκι , έχω πολλά πάρε - δώσε με μεταφορικές και έχω να πω το εξής. Είναι ΠΑΓΙΑ τακτική τους και το λέω εκ πείρας ! ACS / ELTA / ΓΕΝΙΚΗ / SPEEDEX ΟΥΤΕ μια φορά δεν μου έχουν φέρει δέμα στο σπίτι , πρέπει να τρέχω σαν τον Βέγγο για να κάνω την δουλειά μου έγκαιρα. Η δε Γενική ταχυδρομική που δεν έχει υποκατάστημα στην περιοχή μου ( είμαι επαρχία ) αλλά έχει στην πλησιέστερη πόλη έχει μπλοκάρει και τα τηλέφωνα , όχι μόνο τα σταθερά αλλά και κινητά με αποτέλεσμα να μπορούν να σε πάρουν αυτοί αλλά όχι εμείς σαν πελάτες για μια απλή ερώτηση. Όποιος έχει και της μαύρες του και θέλει του λέω και υποκατάστημα ακριβώς για να δει αξιολογήσεις για να φτιάξει λίγο η διάθεση του. 1
papp0us Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Είμαι σαφώς κατα της πλήρως ιδιωτικοποίησης των πάντων και της λεγόμενης "υγειους λειτουργίας του ανταγωνισμού" ετσι οπως εφαρμοζεται στην Ελλάδα , αλλά όσον αφορά τον ΕΛΤΑ μακάρι ρε παιδιά και λυπάμαι που το λέω, να τους αγοραζε καμία Κινεζική εταιρία να τους κυνηγούσαν όλη μέρα με βίτσα από μπαμπού. Κανένας σεβασμός ούτε στον πελάτη, ούτε στα λεφτά που παίρνουν. Τελείως ρεμπεσκεδες, αγενεις, αδιαφοροι. Τα ΕΛΤΑ δεν είναι καν ταχυδρομεία πια. Πήγα 4 φορές μέσα στις γιορτές σε υποκατάστημα του Ηρακλείου για δέματα, και έπρεπε να περιμένω 30 άτομα ουρα που περίμεναν να πληρωσουν Vodafone και σήματα, για να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του ταχυδρομείου..στο ταχυδρομείο. Εισπρακτική έχουν γίνει, είναι απαράδεκτα τα πράγματα. Εδώ Ηράκλειο η Γενική ταχυδρομική δεν μου έχει παραδώσει ΠΟΤΕ δέμα. Το έχω άχτι. ΠΟΤΕ. Μια ζωή πάω και τα παίρνω απο εκει.
MikeJ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 3 minutes ago, archer100 said: Ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα. Οποιος ανοιξει courier αυτα τα χρονια και ειναι σωστος, θα θησαυρισει Τρομερη αυξηση εργασιων λογω αγορων ιντερνετ και ταυτοχρονα αθλια εξυπηρετηση απο τον ανταγωνισμο Η νουμερο 1 επχειρηματικη ευκαιρια στη χωρα αυτη τη στιγμη Για να λειτουργήσει όμως ο ανταγωνισμός πρέπει να γίνει υπό δίκαιες προϋποθέσεις και να υπάρχει έλεγχος και εποπτεία. Αν αντί για 20 διανομείς έχεις 3, και βγάζεις τη δουλειά με τις κομπίνες αυτές, θα έχεις μικρότερο κόστος. Πώς θα σε ανταγωνιστεί ο άλλος που θέλει να είναι σωστός; Ή θα κάνει τα ίδια ή θα κλείσει. Άλλο ένα καρτέλ έχει δημιουργηθεί στο κλάδο.
ritchie77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω αρχισει να σκεφτομαι να παραγγελνω με αντικαταβολη και οταν τα δεματα θα γυρνανε ξανα πισω και θα με ρωτανε γιατι δεν παρελαβα θα τους λεω η κουριερ φταιει που δεν τα φερνει. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από ritchie77 2
archer100 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, MikeJ είπε Για να λειτουργήσει όμως ο ανταγωνισμός πρέπει να γίνει υπό δίκαιες προϋποθέσεις και να υπάρχει έλεγχος και εποπτεία. Αν αντί για 20 διανομείς έχεις 3, και βγάζεις τη δουλειά με τις κομπίνες αυτές, θα έχεις μικρότερο κόστος. Πώς θα σε ανταγωνιστεί ο άλλος που θέλει να είναι σωστός; Ή θα κάνει τα ίδια ή θα κλείσει. Άλλο ένα καρτέλ έχει δημιουργηθεί στο κλάδο. Καταρχην ξεκιναμε απο το βασικοτερο ολων: Οτι μπορεις να κλεψεις απο την ετοιμη πιτα της αγορας, το.......99,9% της πελατειας, αφου ολοι ειναι δυσαρεστημενοι, χωρις να κουνησεις το μικρο σου δαχτυλακι, κανοντας μονο το αυτονοητο. Δηλαδη ξεκινας χωρις τμημα Διαφημισης και Πωλησεων Με τα υπολοιπα (εξυπηρετηση κλπ) θα την βρεις την ακρη 5 λεπτά πριν, ritchie77 είπε εχω αρχισει να σκεφτομαι να παραγγελνω με αντικαταβολη και οταν τα δεματα θα γυρνανε ξανα πισω και θα με ρωτανε γιατι δεν παρελαβα θα τους λεω η κουριερ φταιει που δεν τα φερνει. Και τι θα κερδισεις απο αυτο; 1
ritchie77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, archer100 είπε Και τι θα κερδισεις απο αυτο; Αν το κανουμε ολοι εσυ τι λες να γινει? οι εταιριες που πουλανε τα προιοντα τους τι λες να κανουν αν γυρνανε ολα πισω? σε ποιον θα βαλουν χερι? σε μενα και σε σενα?
Conan2046 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Αν το κανουμε ολοι εσυ τι λες να γινει? οι εταιριες που πουλανε τα προιοντα τους τι λες να κανουν αν γυρνανε ολα πισω? σε ποιον θα βαλουν χερι? σε μενα και σε σενα? Σωστά, το ζήτημα είναι ότι τις εταιρείες τις διαλέγουν οι εταιρείες που τα στέλνουν βάσει τι τις βολεύει, τι συμφωνίες έχουν κάνει κλπ και όχι οι πελάτες που παραλαμβάνουν. Αν γινόταν το αντίθετο θα ήταν διαφορετική η αντιμετώπισή του, μου έχουν τύχει εταιρείες που σε αφήνουν να επιλέξεις ποια κούριερ θέλεις μεταξύ 2. Προσωπικά βέβαια δεν έχω κανένα παράπονο καθώς και με γνωρίζουν οι περισσότεροι στην περιοχή μου και παραλαμβάνω στο γραφείο μου. 1
Shadows Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ritchie77 είπε εχω αρχισει να σκεφτομαι να παραγγελνω με αντικαταβολη και οταν τα δεματα θα γυρνανε ξανα πισω και θα με ρωτανε γιατι δεν παρελαβα θα τους λεω η κουριερ φταιει που δεν τα φερνει. Συγκεκριμενα ειχα παραγγειλει μεγαλο ποσο απο γνωστο μαγαζι με ρουχα,την ημερα που θα ερχοντουσαν ημουν ψιλιασμενος για το κουδουνι,κατα της 3-4 το μεσημερι,ερχετε sms(speedex) οτι υπαρχει αδυναμια παραδοσης(που δεν ισχυει γτ ημουν σε μονοκατοικια και κυριολεκτικα φυλαγα καραουλι απο το παραθυρο) και να τηλεφωνησω,παιρνω τηλ και μου λενε ξερετε ηρθε ο κουριερ και τωρα αναγκαστικα θα σας ερθει την ερχομενη τριτη που ειναι το κοντινοτερο δρομολογιο(αυτο εγινε πεμπτη)οποτε επρεπε να περιμενω ποσες μερες.Ψιλοτρελενομαι γτ ειχα δωσει και 6-7 ευρω μεταφορικα και στελνω μηνυμα στο μαγαζι οτι μπλα μπλα δεν παιζει να ξανααγορασω απο εσας οχι γτ δεν μου αρεσει το μαγαζι,αλλα η μεταφορικη που συνεργαζεστε μου κανει τρελες.Λοιπον την επομενη μερα ηρθε ο κουριερ και παρελαβα κανονικοτατα. Πλεον κανω το εξης,αν δω οτι πουλανε τρελα δεν ασχολουμαι και δεν παραλαμβανω και ενημερωνω το μαγαζι.Δεν υπαρχει περιπτωση να δινω τοσα για μεταφορικα και να τρεχω εγω να το παρω. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Shadows 5
mic2mic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Εγώ σε κάποιες τηλεφωνικές αγορές ζητάω να μην το στείλουν με ACS μια που είναι σαφώς η χειρότερη στην περιοχή μου, αλλά τις περισσότερες φορές δεν μπορούν. Τα περισσότερα καταστήματα συνεργάζονται μόνο με μία, συνήθως όποια τους δίνει τις καλύτερες τιμές.
zx1234r Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Εμένα η μοναδική περίπτωση στην οποία έρχεται κούριερ στην πόρτα μου, και μάλιστα αν περάσει και δεν με βρει, ξαναπερνάει το απόγευμα, είναι όταν κάνω παραγγελίες απο amazon. Δεν φταίνε μόνο οι courier. Φταίνει και αυτοί που τους πληρώνουν και δεν νοιάζονται για την εξυπηρέτηση. Θα μπορούσε πχ ο Γερμανός, στη σύμβαση που υπογράφει με την ACS, να λέει ξεκάθαρα πως η εταιρία courier θα πληρώνει ρήτρες για κάθε ημέρα που καθυστερεί η παράδοση για τον οποιοδήποτε λόγο. 2
filip123go Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Εγώ λόγω των Κουριερ έχω σταματήσει να παίρνω ογκώδες πράγματα από μαγαζιά που συνεργάζονται μαζί τους. Πλέον μόνο από καταστήματα με δικές τους μεταφορικές. Ούτε από e-shop, ούτε από plaisio είχα ποτέ πρόβλημα. Την ώρα που σου λένε, εκείνη την ώρα έρχονται. Και παραδίδουν και Σάββατο. Μια φορά είχα παραγγείλει AC από skroutz είχα πάρει άδεια από την δουλεία μου για να το παραλάβω και μου ήρθε το κλασικό μνμ ότι ήρθαν και δεν με βρήκαν. Από τότε τις αποφεύγω όσο μπορώ.
zx1234r Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άρα για αυτό έχουν ανοίξει τότε εταιρίες courier. Αν λειτουργούν απλά σαν αποθήκες εξηγείται κάπως. Και όλα τα καταστήματα βέβαια με αποθήκες μοιάζουν. Σαν να σου λένε "ναι κύριε Καβούρογλου, περάστε στο κοτέτσι μας και δώστε μας μισή ωρίτσα να βρούμε το δεματάκι σας μέσα στο χάος. Όσο περιμένετε καθίστε στον καναπέ μας που μοιάζει σαν τον γνωστό καναπέ που χρησιμοποιείται για auditions σε δημοφιλές site. Αγνοήστε την κάμερα....." Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από zx1234r
MikeJ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 3 minutes ago, zx1234r said: Εμένα η μοναδική περίπτωση στην οποία έρχεται κούριερ στην πόρτα μου, και μάλιστα αν περάσει και δεν με βρει, ξαναπερνάει το απόγευμα, είναι όταν κάνω παραγγελίες απο amazon. Δεν φταίνε μόνο οι courier. Φταίνει και αυτοί που τους πληρώνουν και δεν νοιάζονται για την εξυπηρέτηση. Θα μπορούσε πχ ο Γερμανός, στη σύμβαση που υπογράφει με την ACS, να λέει ξεκάθαρα πως η εταιρία courier θα πληρώνει ρήτρες για κάθε ημέρα που καθυστερεί η παράδοση για τον οποιοδήποτε λόγο. Σημαντικό αυτό. Να πω ότι για να βγάλω γραμμή στον Γερμανό περίμενα στην αναμονή ίσως και πάνω από 25 λεπτά, ενώ τη προηγούμενη παρασκευή το είχανε κλείσει απλά το τηλεφωνικό και έπαιζε κασέτα χωρίς δυνατότητα να περιμένεις. Λυπάμαι τους υπαλλήλους, αναρωτιέμαι πόσα άτομα έχουν για το τηλεφωνικό κέντρο για όλη την Ελλάδα ουσιαστικά. Καλά email δε το συζητώ. Απλά δεν απαντάνε, ενώ το έχουν στην ιστοσελίδα ως εναλλακτική του τηλεφώνου. Το κέντρο λειτουργεί Δευ με Παρ 9-5 μόνο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας, ούτε Live chat κλπ.
γροσερισοπ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 εγώ μολις παρέλαβα από ΕΛΤΑ κουριερ μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις