ababapanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Καλημερα. μου είπαν ότι υπάρχει τρόπος σε ένα αμάξι να βάλουμε αυτόματο άνοιγμα της μηχανής από τηλεχειριστήριο . Ξέρει κανείς λεπτομέρειες και αν όντως γίνεται και δουλεύει σωστά? Εγώ το θέλω αυτό για το πρωί που έχει παγωνιά και βάζω τα παιδιά στο αμάξι για το σχολείο να ανοίγει το καλοριφέρ 5-10 λεπτά πιο πριν για να φτιάχνει θερμοκρασία.
dpolal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ababapanos είπε Καλημερα. μου είπαν ότι υπάρχει τρόπος σε ένα αμάξι να βάλουμε αυτόματο άνοιγμα της μηχανής από τηλεχειριστήριο . Ξέρει κανείς λεπτομέρειες και αν όντως γίνεται και δουλεύει σωστά? Εγώ το θέλω αυτό για το πρωί που έχει παγωνιά και βάζω τα παιδιά στο αμάξι για το σχολείο να ανοίγει το καλοριφέρ 5-10 λεπτά πιο πριν για να φτιάχνει θερμοκρασία. Ανάλογα το αμάξι, π.χ. στo Audi μου υπάρχει αυτή η λειτουργία 15 χρόνια πριν που το είχα πάρει αλλά δεν την δοκίμασα ποτέ. Το καλύτερο είναι να κατεβαίνεις 15 λεπτά νωρίτερα το πρωί και να το βάζεις ο ίδιος μπροστά να ζεσταίνεται πάντως. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από dpolal 2
zourman1981 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Turbo timer Επίσης υπάρχουν και συναγερμοί που έχουν και αυτή την λειτουργία Πχ https://www.skroutz.gr/c/1231/car_alarm.html?keyphrase=με+εκκινηση
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, dpolal είπε Ανάλογα το αμάξι, π.χ. στo Audi μου έχει υπάρχει αυτή η λειτουργία 15 χρόνια πριν που το είχα πάρει αλλά δεν την δοκίμασα ποτέ. Το καλύτερο είναι να κατεβαίνεις 15 λεπτά νωρίτερα το πρωί και να το βάζεις ο ίδιος μπροστά να ζεσταίνεται πάντως. Πόλλα δε είναι 15 λεπτα ? Πανω από 2-3 λεπτα δεν το εχω κανει κι αυτό όχι παντα .Απλα δεν το ζοριζω μεχρι να ζεσταθεί .Όχι ότι το ...ζοριζω μετα. Θεωρω και επικυνδυνο το να δουλευει το αμαξι χωρις εμας μεσα...Ετοιμο για κάθε κλεφτρονι. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
dpolal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Turbo timer Επίσης υπάρχουν και συναγερμοί που έχουν και αυτή την λειτουργία Πχ https://www.skroutz.gr/c/1231/car_alarm.html?keyphrase=με+εκκινηση Με αυτές τις λύσεις νόμιζω ότι θα πρέπει να έχεις από πριν ρυθμισμένο το καλοριφέρ να είναι ακοικτό μόλις πάρει μπρος ο κινητήρας που σημαίνει ότι μέχρι να ανέβει η θερμοκρασία ο ανεμιστήρας θα βάζει παγωμένο αέρα στην καμπίνα. 47 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πόλλα δε είναι 15 λεπτα ? Πανω από 2-3 λεπτα δεν το εχω κανει κι αυτό όχι παντα .Απλα δεν το ζοριζω μεχρι να ζεσταθεί .Όχι ότι το ...ζοριζω μετα. Θεωρω και επικυνδυνο το να δουλευει το αμαξι χωρις εμας μεσα...Ετοιμο για κάθε κλεφτρονι. Προλαβαίνει να ανεβάσει θερμοκρασία σε 2-3 λεπτά ;;; Στο δικό μου το 10λεπτο είναι στάνταρ, ειδικά στο ρελαντί. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από dpolal
ababapanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ποσό κοστίζει το turbo timer αγορά εγκατάσταση; για το θεμα των κλεφτών δεν με ανησυχεί γιατί το έχω σε δικό μου ιδιόκτητο χώρο και όχι έξω στο δρόμο
haris_216 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, ababapanos είπε Ποσό κοστίζει το turbo timer αγορά εγκατάσταση; για το θεμα των κλεφτών δεν με ανησυχεί γιατί το έχω σε δικό μου ιδιόκτητο χώρο και όχι έξω στο δρόμο Ελπίζω αυτό ο χώρος να είναι ανοιχτός (πχ κήπος) και όχι κάποιο κλειστό γκαράζ καθώς δεν είναι ότι καλύτερο να μπαίνεις σε ένα μικρό σχετικά χώρο όπου ένα αυτοκίνητο δουλεύει για κάνα 10λεπτο 8
dpolal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, ababapanos είπε Ποσό κοστίζει το turbo timer αγορά εγκατάσταση; για το θεμα των κλεφτών δεν με ανησυχεί γιατί το έχω σε δικό μου ιδιόκτητο χώρο και όχι έξω στο δρόμο Το turbo timer από όσο θυμάμαι μπαίνει σε αυτοκίνητα με τούρμπο και απλά παρατείνει την λειτουργία του κινητήρα όταν το παρκάρεις για λίγο χρόνο προκειμένου να κρυώσει ποιό ομαλά. Δεν θυμάμαι να τον ανάβει κιόλας. 2
tarantules Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση που το έχεις με τα ηλεκτρονικά : Tutorial: Start your car with a text message Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από tarantules
ababapanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ελπίζω αυτό ο χώρος να είναι ανοιχτός (πχ κήπος) και όχι κάποιο κλειστό γκαράζ καθώς δεν είναι ότι καλύτερο να μπαίνεις σε ένα μικρό σχετικά χώρο όπου ένα αυτοκίνητο δουλεύει για κάνα 10λεπτο Ναι σε κήπο είναι. Θα το ψάξω , θα ρωτήσω και στην αντιπροσωπία αν βάλω κάτι τέτοιο αν χάνω την εργοστασιακή εγγυηση όποτε δεν θα με συμφέρει
gthe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ababapanos είπε Καλημερα. μου είπαν ότι υπάρχει τρόπος σε ένα αμάξι να βάλουμε αυτόματο άνοιγμα της μηχανής από τηλεχειριστήριο . Ξέρει κανείς λεπτομέρειες και αν όντως γίνεται και δουλεύει σωστά? Εγώ το θέλω αυτό για το πρωί που έχει παγωνιά και βάζω τα παιδιά στο αμάξι για το σχολείο να ανοίγει το καλοριφέρ 5-10 λεπτά πιο πριν για να φτιάχνει θερμοκρασία. Στη βόρεια ευρώπη ξεπαγώνουμε το αυτοκίνητο ώς εξής: Μπαίνεις βάζεις μπροστα, αμέσως βάζεις a/c τέρμα για να αρχίσει να τραβάει την υγρασία, θέρμαση στο πίσω τζάμι και φυσικά βγαίνεις έξω. Αν το αυτοκίνητο έχει πάγο παντού τότε θες το σπρεί με την αιθιλική αλκοόλη. ΤΤο έχω πάντα στο πορτ παγκάζ μαζί με την σπατουλα. Ψεξάζεις για να μαλακώσει ο πάγος περιμένεις ένα λεπτάκι και αρχίζεις να τρίβεις λίγο με την σπάτουλα, μέχρι να φύγουν τα χοντρά, έχει φύγει η υγρασία μέσα, έχει ψιλοαρχίσει να ζεσταίνει και ο κινητήρας, επομένως το γυρνάς στο ζεστό μετα full μέσα. Σε 10 λεπτά, το πολύ 15 είσαι έτοιμος. Και φέρνεις τα παιδιά μετά. Μέχρι μείον -2/-3 αυτό φτάνει. Αν έχει απίστευτα πολύ κρύο όπου είσαι, βάλε κουκούλα γιατί θα φας πολύ παραπάνω ώρα. Υπάρχουν και σπρει για το τζάμια για να μην παγώνουν αν θες κοίταξε το. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από gthe 1
ababapanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) O λόγος που ρωτάω για το αυτόματο σύστημα είναι προφανώς γιατί δεν θέλω να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία που περιέγραψες κάθε μέρα Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από ababapanos
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, ababapanos είπε O λόγος που ρωτάω για το αυτόματο σύστημα είναι προφανώς γιατί δεν θέλω να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία που περιέγραψες κάθε μέρα Με έναν εξειδικευμένο για αυτή τη δουλειά συναγερμό γίνεται. Από εκεί και πέρα μια τέτοια παρέμβαση πιθανώς να επηρεάσει την εγγύηση εάν κόψεις πλεξουδες και παρεμβάλεις το εργοστασιακό immobilizer (παλιότερα έτσι γινόταν). Ίσως σήμερα να έχουν κάτι πιο ready tο use να σου προτείνουν από την αντιπροσωπεία
thanasisxask Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχουν και καυστήρες για αυτήν την δουλειά. Ζεσταίνει τα νερά του κινητήρα και άμα έχεις αφήσει ανοιχτό το καλοριφέρ σου ζεσταίνει και την καμπίνα και ξεπαγωνουν τα τζάμια, είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις. Η webasto έχει εξειδίκευση σε αυτό το σύστημα (βέβαια υπολόγισε κάνα χιλιάρικο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα