batsilos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει στη μεταφορά ενός κουτιού από Καλλιθέα σπίτι ενός μέλους σε μεταφορική στου Ρέντη;
chsam Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, batsilos είπε Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει στη μεταφορά ενός κουτιού από Καλλιθέα σπίτι ενός μέλους σε μεταφορική στου Ρέντη; Νομίζω οτι με ένα ταξάκι θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου.Και καλλιθέα-ρεντη πόσο να σου πάρει;
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, chsam είπε Νομίζω οτι με ένα ταξάκι θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου.Και καλλιθέα-ρεντη πόσο να σου πάρει; Προφανώς είναι απο επαρχία και ο πωλητής δεν θέλει να φάει το χρόνο του να πάει στη μεταφορική. 4 ώρες πριν, batsilos είπε Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει στη μεταφορά ενός κουτιού από Καλλιθέα σπίτι ενός μέλους σε μεταφορική στου Ρέντη; Με ένα 10 έως 15€ + , υποθέτω ο πωλητής αν έχει χρόνο, ίσως σε εξυπηρετήσει.
batsilos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 ο πωλητης εχει θεμα και δεν σηκωνει βαρη. Ειμαι Κρητη και δεν βρισκω ευκολα τετοια πραγματα εδω.
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, batsilos είπε ο πωλητης εχει θεμα και δεν σηκωνει βαρη. Ειμαι Κρητη και δεν βρισκω ευκολα τετοια πραγματα εδω. Βάλε αγγελία , να σου κάνει κάποιος τη μεταφορά και να πληρωθεί με 10-15€. Case solved
vasdim1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ρώτησε την μεταφορική μήπως μπορεί να το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα