fastnq2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Καλημερα,εχω το ταμπλετ Teclast P10 RK3368 ,μου χαλασε η charging port,η micro usd θυρα με λιγα λογια.Επειδη ειναι αρκετα δυσκολο να αλλαξει,και ειναι και δυσκολο να βρεθει ανταλλακτικο και τεχνικος να το φτιαξει,η διπλα θυρα (η αριστερα στην φωτο) ειναι υποδοχη για φορτιστη πριζας?Εαν ναι,χρειαζεται να ειναι συμβατη με το συγκεκριμενο μοντελο(ακατορθωτο μιας και προκειται για κινεζοταμπλετ) η απλα να ταιριαζουν τα Amber τα volt και το μεγεθος της υποδοχης?Εαν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι 2.5mm.Εχετε καποιο να μου προτεινετε απο το σκρουτζ?Ευχαριστω
iml Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με μια πρόχειρη αναζήτηση που μπορείς να κάνεις και εσύ, εγώ βλέπω ότι για το συγκεκριμένο πωλούν μετασχηματιστες με 5v 2A 2,5mm Ε αυτό θα ψάξεις να δίνει ο οποιοσδήποτε μετασχηματιστης. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από iml 1
fastnq2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, iml είπε Με μια πρόχειρη αναζήτηση που μπορείς να κάνεις και εσύ, εγώ βλέπω ότι για το συγκεκριμένο πωλούν μετασχηματιστες με 5v 2A 2,5mm Ε αυτό θα ψάξεις να δίνει ο οποιοσδήποτε μετασχηματιστης. εκανα μια παραγγελια,βεβαια διαβασα ενα σχολιο στο youtube κατω απο βιντεο με το συγκεκριμενο ταμπλετ που ειχε προβλημα στην φορτιση οπως το δικο μου(βεβαια του δικου μου ειναι αρκετα κατεστραμμενη η usb port οποτε 99.99% για αυτο δεν φορτιζει).Ελπιζω να δουλεψει αυτο που πηρα γιατι αυτο που προτεινε αυτος στα σχολια ειναι απο μαγαζι στην κινα,οποτε θα κανει κανα διμηνο στο νερο να ερθει,μιας και θα μπει και τελωνειο. Tried the actual charging port (not the USB secondary which Teclast tries to push as primary) it has a hard to find primary so you can use items via OTG while charging. But hard to find that tiny size for tiny hole. Battery I must say is lousy. run a DIY with 5 18660 cells inside and that lasts several times over off that. Only place I've found one that is specific to the P10 http://www.actablet.com/5v-power-supply-charger-for-teclast-p10-octa-core-rk3368h-101-inch-tablet-pc_p30248.html Amazon has all these multi plugs,, I don't entirely trust those it wants a 5 volt 2 amp plug. I don't use the non USA plug that came with it. I've tried a few adapters and none work unless I get the big converter out.
iml Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Με το καλό να κάνεις τη δουλειά σου. Στο μεταξύ, ίσως θα ήταν καλή ιδέα, να παραγγείλεις από Κίνα μεριά, κανένα οικονομικό usb καλώδιο με αποσπώμενο μαγνητικό usb βύσμα μήπως η θύρα δουλεύει ακόμα πχ για μεταφορά δεδομένων, ή για να προφυλάξεις καμιά άλλη συσκευή.
ice25 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 πανε σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρονικά και παρε ένα... ακόμα και γι αυτό παραγγελία από κινα και αναμονή??? σιγά τα 5 Ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα