Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο επισκεψεις σε 2 ΩΡΛ, Παθολογο, Καρδιολογο και Νευρολογο δεν καταφερα να βρω λυση στο προβλημα γι'αυτο μηπως εχει - ειχε κανεις το ιδιο προβλημα και ξερει κατι...

Οταν ξεκιναω να κανω αεροβια ασκηση, οσο προχοραω μετα απο λιγο αρχιζω να ακουω τον παλμο μου στο αριστερο αυτι. Ο ηχος ειναι στον ιδιο ρυθμο με τους χτυπους της καρδιας και αφου σταματησω μετα απο 5 λεπτα υποχωρει. Στην καθημερινοτητα μου ειναι οκ, εχω προσεξει οτι καφες, αλατι, αλκολ που προκαλει ζαλαδα κατι που εμφανιστηκε μαζι με τις εμβοες.

Επεξ/σία από MessatsuRoku
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Μετα απο επισκεψεις σε 2 ΩΡΛ, Παθολογο, Καρδιολογο και Νευρολογο δεν καταφερα να βρω λυση στο προβλημα

Επρεπε απ' την αρχη να πας σε Ινσομνιολογο

• Thanks 1
Δημοσ.

Ακούω τους χτύπους της καρδιάς μου μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έχω καρδιοπαθειες. Τώρα για αυτά που λες δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από το να ξαναπάς σε άλλους γιατρούς, πρώτα παθολόγο μήπως σε παραπέμψει στην σωστή ειδικότητα και μετά το διερευνάς από την αρχή με άλλους γιατρούς. 

Δημοσ.

Pulsatile tinnitus ισως. Πηγαινε σε παθολογο, εχει να κανει σχεση με blood vessels (αγγεια). Καφες/αλατι/αλκοολ αυξανουν την πιεση, ισως γι αυτο να εχεις ζαλαδα.

Source: former nurse

Πηγαινε σε παθολογο, ξανα.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Pulsatile tinnitus ισως. Πηγαινε σε παθολογο, εχει να κανει σχεση με blood vessels (αγγεια). Καφες/αλατι/αλκοολ αυξανουν την πιεση, ισως γι αυτο να εχεις ζαλαδα.

Source: former nurse

Πηγαινε σε παθολογο, ξανα.

Ζητά του 30 ευρώ για την διάγνωση.. 

Δημοσ.

....το παθαίνω κ εγώ όταν παίζω μπάλα. Ίσως είναι κάτι αιμο-δυναμικο ή κυκλοφορικό.

Δεν έχω αναρωτηθεί ποτέ τόσα χρόνια γιατί δεν το θεωρούσα πρόβλημα.

Αλλά σίγουρα, συνέχισε τα ιατρικά σου ραντεβού....πως κ δεν σου πρότεινε να φορέσεις συσκευή (για 24ωρες συνήθως) ο καρδιολόγος???

Δημοσ.

Πήγαινε και σε κανένα ΩΡΛ μήπως είναι βουλωμένο το αυτί σου και για αυτό έχεις θέμα. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ το καλοκαίρι. Όποτε έκανα ασκήσεις βούλωνε το αυτί μου. Ήθελε καθάρισμα (μπλιαξ).  😂

Συνέχισε να πηγαίνεις σε γιατρούς μέχρι να βρεις έναν που θα το ψάξει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...