MessatsuRoku Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετα απο επισκεψεις σε 2 ΩΡΛ, Παθολογο, Καρδιολογο και Νευρολογο δεν καταφερα να βρω λυση στο προβλημα γι'αυτο μηπως εχει - ειχε κανεις το ιδιο προβλημα και ξερει κατι... Οταν ξεκιναω να κανω αεροβια ασκηση, οσο προχοραω μετα απο λιγο αρχιζω να ακουω τον παλμο μου στο αριστερο αυτι. Ο ηχος ειναι στον ιδιο ρυθμο με τους χτυπους της καρδιας και αφου σταματησω μετα απο 5 λεπτα υποχωρει. Στην καθημερινοτητα μου ειναι οκ, εχω προσεξει οτι καφες, αλατι, αλκολ που προκαλει ζαλαδα κατι που εμφανιστηκε μαζι με τις εμβοες. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από MessatsuRoku
ritchie77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Μετα απο επισκεψεις σε 2 ΩΡΛ, Παθολογο, Καρδιολογο και Νευρολογο δεν καταφερα να βρω λυση στο προβλημα Επρεπε απ' την αρχη να πας σε Ινσομνιολογο 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ακούω τους χτύπους της καρδιάς μου μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έχω καρδιοπαθειες. Τώρα για αυτά που λες δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από το να ξαναπάς σε άλλους γιατρούς, πρώτα παθολόγο μήπως σε παραπέμψει στην σωστή ειδικότητα και μετά το διερευνάς από την αρχή με άλλους γιατρούς.
Iris_89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Pulsatile tinnitus ισως. Πηγαινε σε παθολογο, εχει να κανει σχεση με blood vessels (αγγεια). Καφες/αλατι/αλκοολ αυξανουν την πιεση, ισως γι αυτο να εχεις ζαλαδα. Source: former nurse Πηγαινε σε παθολογο, ξανα. 1
txcellas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Pulsatile tinnitus ισως. Πηγαινε σε παθολογο, εχει να κανει σχεση με blood vessels (αγγεια). Καφες/αλατι/αλκοολ αυξανουν την πιεση, ισως γι αυτο να εχεις ζαλαδα. Source: former nurse Πηγαινε σε παθολογο, ξανα. Ζητά του 30 ευρώ για την διάγνωση..
TechnoState Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 ....το παθαίνω κ εγώ όταν παίζω μπάλα. Ίσως είναι κάτι αιμο-δυναμικο ή κυκλοφορικό. Δεν έχω αναρωτηθεί ποτέ τόσα χρόνια γιατί δεν το θεωρούσα πρόβλημα. Αλλά σίγουρα, συνέχισε τα ιατρικά σου ραντεβού....πως κ δεν σου πρότεινε να φορέσεις συσκευή (για 24ωρες συνήθως) ο καρδιολόγος???
afragorn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Πήγαινε και σε κανένα ΩΡΛ μήπως είναι βουλωμένο το αυτί σου και για αυτό έχεις θέμα. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ το καλοκαίρι. Όποτε έκανα ασκήσεις βούλωνε το αυτί μου. Ήθελε καθάρισμα (μπλιαξ). 😂 Συνέχισε να πηγαίνεις σε γιατρούς μέχρι να βρεις έναν που θα το ψάξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις