kostis76 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω ένα Xiaomi Mi A2 lite και έχω παρατηρήσει μέσω προγραμμάτων μέτρησης ταχύτητας πχ speedtest αλλά και πάνω στη χρήση πχ app download ότι το wifi έχει σημαντική πτώση ταχύτητας ως και 10Mbps όσο έχω ταυτόχρονα ενεργοποιημένο το bluetooth (το χρειάζομαι ενεργό λόγω mi band 3). Είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο η να απευθυνθώ στο σέρβις; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από kostis76
b-boy_steve Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Τυχερός είσαι... Σε πολλά ακριβότερα κινητά όταν έχω συνδεθεί σε WiFi και βάλω Bluetooth για να παίξουν τραγούδια στο stereo τότε είτε θα αποσυνδεθεί εντελώς από το WiFi είτε θα αποσυνδεθεί το Bluetooth η θα υπάρχουν διακοπές στον ήχο... Επίσης τσέκαρε και αν το κινητό σου δουλεύει σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας...
kostis76 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Έχω όντως εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και τώρα που δοκίμασα και χωρίς, πάλι τα ίδια μου κάνει... Άρα είναι κάτι που συναντάται και σε άλλες συσκευές;;; Μοιράζονται τους ίδιους πόρους hardwarικα για την κάρτα wifi & bluetooth;
kostis76 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Παρατηρησα οτι και η ταχυτητα συγχρονισμου μεσω bluetooth με το smartwatch πεφτει πολυ οσο ειναι ενεργοποιημενα στο κινητο και τα 2 (BT & wifi)...
KapaEpsilon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Επειδή το έψαξα καθώς είχα πάθει κάτι ανάλογο στο laptop, έπεφτε η ταχύτητα του ίντερνετ όταν είχα συνδεδεμένο ασυρμάτο ποντικί, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι φταίει το band που εκπέμπει το wifi. Δυστηχώς η cosmote, το router που μου έχει δώσει δεν έχει επιλογή για χρήση άλλη συχνότητας, 'ετσι ώστε να το δοκιμάσω και να το επιβεβαίωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα