Προς το περιεχόμενο

Arctic Liquid Freezer 240 σε ΑΜ4 Cpu;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω την arctic liquid freezer 240 ως υδρόψυξη στον υπολογιστή μου με τον intel 6700 Κ. Σε πιθανή αναβάθμιση που λέω να κάνω με τον AMD 2700x η ψύκτρα μου δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο socket. Υπάρχει κάποιος τρόπος με κάποιο αντάπτορα να την βάλω με τον επεξεργαστή της AMD;

Αν ναι τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.
Στις 16/1/2020 στις 11:34 ΜΜ, tzimasr είπε

Καλησπέρα σας έχω την arctic liquid freezer 240 ως υδρόψυξη στον υπολογιστή μου με τον intel 6700 Κ. Σε πιθανή αναβάθμιση που λέω να κάνω με τον AMD 2700x η ψύκτρα μου δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο socket. Υπάρχει κάποιος τρόπος με κάποιο αντάπτορα να την βάλω με τον επεξεργαστή της AMD;

Αν ναι τι μπορώ να κάνω;

Στείλε ένα μήνυμα στην artic και ρώτα την αρχικά αν η ψηκτρα σου κάνει για amd ? Και τέλος αν κάνει ρώτα την πόσο κοστίζει το bracket για να σου έρθει Ελλάδα !

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά το έχω κάνει ήδη επικοινώνησα με την εταιρεία και μόνοι τους μου είπαν ότι θα σου στείλουμε το κιτ αυτό που χρειάζεται για να μπει επεξεργαστής με socket am4 οπότε το περιμένω εντός 15 ημερών να έρθει και από όσο μου είπαν θα είναι χωρίς κανένα έξτρα κόστος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...