papafigos84 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα Εχω εναν σκληρο που ηταν δισκος λειτουργικου σε καποιο λαπτοπ που ειχα. Στη συνεχεια τον εκανα δευτερο σε αλλο λαπτοπ και μεχρι τη στιγμη που τον εβγαλα τον διαβαζε κανονικα. Τωρα τον εχω βαλει σε εξωτερικη θηκη και τον συνδεσα ως εξωτερικο σε τριτο λαπτοπ και τον διαβαζει ως δυναμικο και στη διαχειριση δισκων εχει την παρακατω εικονα. Η θηκη λειτουργει κανονικα γιατι τη δοκιμασα με αλλο δισκο. Μπορω να κανω κατι για να τον διαβασει κανονικα; Εχω μεσα σημαντικα δεδομενα που δε θελω να χασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TOMVLACH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δοκίμασε να αλλάξεις το γράμμα του δισκου 51 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Καλησπερα Εχω εναν σκληρο που ηταν δισκος λειτουργικου σε καποιο λαπτοπ που ειχα. Στη συνεχεια τον εκανα δευτερο σε αλλο λαπτοπ και μεχρι τη στιγμη που τον εβγαλα τον διαβαζε κανονικα. Τωρα τον εχω βαλει σε εξωτερικη θηκη και τον συνδεσα ως εξωτερικο σε τριτο λαπτοπ και τον διαβαζει ως δυναμικο και στη διαχειριση δισκων εχει την παρακατω εικονα. Η θηκη λειτουργει κανονικα γιατι τη δοκιμασα με αλλο δισκο. Μπορω να κανω κατι για να τον διαβασει κανονικα; Εχω μεσα σημαντικα δεδομενα που δε θελω να χασω. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papafigos84 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, TOMVLACH είπε Δοκίμασε να αλλάξεις το γράμμα του δισκου . Δε μου δινει τη δυνατοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papafigos84 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Προσπαθησα με live ubuntu και mint αλλα με κανενα δεν καταφερε να ανοιξει το δισκο. Καποια αλλη ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papafigos84 είπε Προσπαθησα με live ubuntu και mint αλλα με κανενα δεν καταφερε να ανοιξει το δισκο. Καποια αλλη ιδεα; Χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες, Τι δίσκος είναι (κατασκευαστής-μοντέλο), ποια χωρητικότητα, αν είχε password κρυπτογράφησης στο λάπτοπ, και σε τι θήκη τον έβαλες (LBA32/48 bit). Ορισμένες θήκες βλέπουν μόνο μέχρι 2Tb. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα