Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα το ups του τιτλου και καποια θεματακια.

Πρωτον δε βγαζει σταθερα 230V στην εξοδο,αλλα παιζει σε ενα range 210-230.

Δευτερον οταν μπαινει το avr δουλευει ο ανεμιστηρας του.Επειδη ειναι κακο το δικτυο της περιοχης ομως ,μπαινει καθε λιγο με αποτελεσμα να δουλευει και ο ανεμιστηρας καθε λιγο.

Εχει καποιος αλλος καποιο ups της σειρας αυτης να  μου πει εαν του συμπεριφερεται το ιδιο?

Δημοσ.

Στην έξοδο βγάζει όσο δίνει το δίκτυο όταν δεν μπαίνει το avr. Αν το δίκτυο δινει 210 230 τότε το ίδιο θα βγάζει και αυτό. Στο software που έχει έχει επιλογές για την ανεκτικότητα του avr. Και ναι όταν μπαίνει το avr δουλεύει ο ανεμηστηρας. 

Τα παραπάνω ισχύουν στο 99% των ups που κυκλοφορούν. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panoc είπε

Στην έξοδο βγάζει όσο δίνει το δίκτυο όταν δεν μπαίνει το avr. Αν το δίκτυο δινει 210 230 τότε το ίδιο θα βγάζει και αυτό. Στο software που έχει έχει επιλογές για την ανεκτικότητα του avr. Και ναι όταν μπαίνει το avr δουλεύει ο ανεμηστηρας. 

Τα παραπάνω ισχύουν στο 99% των ups που κυκλοφορούν. 

Και ομως δεν ισχυουν.

Ειχα 2 apc πριν απο αυτο,ενα back ups και ενα back ups pro.

Και τα δυο εβγαζαν παντα 230 στην εξοδο και δε δουλευει και ο ανεμιστηρας οταν εμπαινε το avr.

Πιο παλια που ειχα ενα accupower ,εξοδο δε ξερω ποσο εβγαζε αλλα οταν εμπαινε το avr παλι δεν ανοιγε ανεμιστηρας.

Ενω περασε και ενα cyberpower br1000elcd και παλι δεν ανοιγε ο ανεμιστηρας του με avr,αλλα ισως και να μην ειχε το συγκεκριμενο.Δε το κρατησα καιρο για να το διαπιστωσω.

Δημοσ.

Εμένα πάλι το backup pro ανοίγει ο ανεμηστηρας αλλά ανάλογα το φορτίο, εάν είμαι σε game με avr δουλεύει ο ανεμηστηρας εάν είμαι σε idle όχι.

Επειδή έχω τα 900αρια cyberpower όπως και το apc βγάζουν στην έξοδο ότι δείχνει και το ψηφιακό ρολόι της ΔΕΗ το οποίο ανάλογα τις ώρες αιχμής παίζει 210-242 εδώ που μένω. 

Μήπως να κοιταζες και την είσοδο να δεθς γιατί βγάζει τέτοια διακύμανση; 

Δημοσ.

Παντως και με το avr ενεργο,παλι δε βγαζει 230.Εχει διακυμανση.

Και μου φαινεται περιεργο γιατι υποτιθεται ειναι η καλη σειρα κιολας.

Οσο για το back ups pro,εμενα μου πηρε 1 βδομαδα να καταλαβω οτι ειχε ανεμιστηρα.Ειχα κλεισει το ρευμα για να το τεσταρω και μετα απο κανα 10λεπτο στη μπαταρια ανοιξε.

Στο ρευμα ποτε δεν ειχε δουλεψει.Δε ξερω γιατι τοσο διαφορετικη συμπεριφορα σε σχεση με σενα.

Για την εισοδο,πρεπει να χει θεμα η ΔΕΗ.Πριν κατι μηνες ειχαν σκασει και κατι καλωδια και κοπηκε το ρευμα για μιση μερα.Καηκαν ολα τα κλιματιστικα στο δρομο και εγω γλιτωσα το σπιτι γιατι με ξυπνησε το ups 4 το βραδυ και κατεβασα γενικο γιατι τρεμοπαιζαν τα παντα.

Το μεσημερι που το φορτιο ειναι μεγαλο,φαντασου εχω δει να πεφτει μεχρι και 165V.Δε ξερω πως δεν εχουν καει ακομα τηλεορασεις κτλ.Ολο λεω να παρω τηλεφωνο στη ΔΕΗ και ολο το ξεχναω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...