tadegr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα εχω 2 κάμερες (XIAOMI MI HOME SECURITY CAMERA 360 ) συνδέονται εύκολα στο κινητό κλπ πολύ καλή εικόνα αμφίδρομη επικοινωνία και όλα καλά αλλά όταν φύγω από την εμβέλεια του wi fi δεν εχω εικόνα ξέρει κανείς πως και αν υπάρχει λύση να έχω εικόνα μεσω ίντερνετ με δεδομένα δηλαδή ευχαριστώ
kostello Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 πρεπει να κανεις port forward στο router σου ωστε να μπορεις να την βλεπεις απομακρυσμενα. απο οπουδηποτε εισαι εκτος εμβελειας του δικτύου σου.
tadegr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, kostello είπε πρεπει να κανεις port forward στο router σου ωστε να μπορεις να την βλεπεις απομακρυσμενα. απο οπουδηποτε εισαι εκτος εμβελειας του δικτύου σου. καλησπέρα μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο η κάποιο παράδειγμα στο youtube για να πάρω μια ιδέα? ευχαριστώ
kostello Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 port forwarding λεγεται. συγκεκριμενα βαλε στο google το μοντελο του ρουτερ σου και μετα port forward. πχ zteXXX port forward και θα βρεις μεχρι και το manual. αν δυσκολευτεις πες μας το μοντελο του ρουτερ σου και θα σε βοηθησουμε με τις ρυθμισεις.
tadegr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 το port forwarding το γνωρίζω οπότε αν καταλαβαίνω σωστά απλά και μόνο πρέπει να ανοίξω πόρτα στην κάμερα θέλει συγκεκριμένη πόρτα? και αν την δώσω μετά βλέπω την κάμερα απο οπουδήποτε σωστά?
kostello Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 στον ρουτερ ανοιγεις πορτα. λες οτι θα χτυπάω την εξωτερική μου διευθυνση πχ 180.97.66.33 στην πόρτα 1980 (180.97.66.33:1980) η οποία θα πηγαίνει στην πόρτα 1234 της ip 192.168.1.10 που ειναι η εσωτερική ip της κάμεράς σου. για μεγαλύτερη ασφάλεια ωστε να μην σου ξεφύγει πουθενά η public ip σου μπορεις να χρησιμοποιείς μια υπηρεσία τύπου dyndns.... και αντι για ip να χτυπάς url. επισης αυτο βολεύει γιατι αν κανεις restart το router θα αλλαξει η public σου, οποτε με το dyndns εχεις παντα σταθερο url γιατι κάνει adapt κάθε φορά την public ip του router σου.
tadegr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) αυτο ειναι το router Technicolor TG789 v2 | WIND Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από tadegr
omega Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Στις 16/1/2020 στις 7:23 ΜΜ, tadegr είπε Καλησπέρα εχω 2 κάμερες (XIAOMI MI HOME SECURITY CAMERA 360 ) συνδέονται εύκολα στο κινητό κλπ πολύ καλή εικόνα αμφίδρομη επικοινωνία και όλα καλά αλλά όταν φύγω από την εμβέλεια του wi fi δεν εχω εικόνα ξέρει κανείς πως και αν υπάρχει λύση να έχω εικόνα μεσω ίντερνετ με δεδομένα δηλαδή ευχαριστώ Κάτσε, κάτι δεν μας λες προφανώς. Αυτές οι κάμερες είναι σχεδιασμένες όταν ανοίγεις την εφαρμογή τους, να σου δείχνουν εικόνα είτε είσαι συνδεδεμένος με οποιοδήποτε wi-fi είτε με δεδομένα. Τι συμβαίνει με σένα όταν είσαι με δεδομένα ? Τι μήνυμα σου βγάζει στην εφαρμογή ? Έχεις κάνει όλα τα update στην κάμερα και στην εφαρμογή στο κινητό σου ? Όλα αυτά στα ρωτάω επειδή έχω και εγώ κάμερα Xiaomi Mi και δεν μου εμφανίζει τέτοιο θέμα.
Λύση jkoukos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Λύση Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Έχω 2 ίδιες κάμερες στο χωριό και δουλεύουν μια χαρά μέσω του Xiaomi MI Home App στο κινητό, συνδεόμενος είτε με WiFi είτε με δεδομένα. Δεν χρειάζεται κανένα port forwarding. Δουλεύουν αυτόματα μέσω της εφαρμογής.
tadegr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 όντως έτσι είναι προφανώς κάποιο κόλλημα δεν μου έδειχνε εικόνα εκτός σπιτιού σήμερα χωρίς να κάνω τίποτα είχα εικόνα από άλλη πόλη άνοιξα δλδ την εφαρμογή και έβλεπα κανονικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και την βοήθεια
jkoukos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Έχει μια ιδιαιτερότητα. Σε σύνδεση WiFi η εικόνα εμφανίζεται αμέσως ενώ με δεδομένα ξεκινά σε παύση (βγάζει σύντομη σχετική ειδοποίηση) και πρέπει να πατήσεις το βελάκι μέσα στην εικόνα για να ξεκινήσει να παίζει.
kostello Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Στις 18/1/2020 στις 2:43 ΜΜ, jkoukos είπε Έχω 2 ίδιες κάμερες στο χωριό και δουλεύουν μια χαρά μέσω του Xiaomi MI Home App στο κινητό, συνδεόμενος είτε με WiFi είτε με δεδομένα. Δεν χρειάζεται κανένα port forwarding. Δουλεύουν αυτόματα μέσω της εφαρμογής. αυτο δεν το γνωριζα καθολου! δεν χρησιμοποιω τετοιες γιαυτο...
dkangel000039 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 καλησπερα παιδια εχω 1 mi home security καμερα αρκετα κοντα με το ρουτερ. Το βιντεο μεσω της εφαρμογης miHOME στο κινητο εχει τρελο lag δηλαδη παει πχ 14:50:31 14:50:42 14:50:55 Η συνδεση ιντερνετ ειναι τυπικα 24 αρα πρακτικα 11αρα down με 0.9up Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι αντιστοιχο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα