Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Οντως δεν παιζει ρολο η ταυτοτητα για τον ελεγχο. Μου εχουν κανει σωματικο ελεγχο (της πλακας βεβαια) παρολο που ειχα ταυτοτητα, στον Περισσο πριν καποια χρονια. Ψιλολογικο βεβαια γιατι ειχε εναν αγωνα εκεινη την ωρα οποτε τσιμπουσαν κοσμο δειγματοληπτικα φανταζομαι. 53 λεπτά πριν, ifaist είπε οτι σε αυτη την αηδια δε βαζω το στομα μου γτ σιχαίνομαι Λοιπον κοιτα τωρα ποσο με εκαψες με αυτην την προταση. Μου εχουν κανει αλκοτεστ, ολα καλα, αλλα για καποιον λογο παντα θεωρουσα πως ειναι μιας χρησης τα ακροφυσια. Οχι πως το ειχα σκεφτει ποτε, αλλα να, αν με ρωτουσες κατι τετοιο θα ελεγα. Και τωρα ερχεται αυτο το ποστ... 🤢
mylo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, opera είπε Πήγαινε στο αεροδρόμιο του Τελ-Αβίβ και στον έλεγχο διαβατηρίων κάνε το χαζοχαρούμενο να δεις τι θα πάθεις. Αυτό για την ασφάλεια στην Ελλάδα. Ενώ σε Ελληνικό αεροδρόμιο με προορισμό το ΤΕΛ Αβίβ κάνοντας τον χαζοχαρούμενο θα σε πουν περάστε; Και τι σχέση έχει το ψαχτηρι των μπάτσων στη μέση του δρόμου με τον έλεγχο που κάνουν στο αεροδρόμιο; 5 2
l337 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, opera είπε Πήγαινε στο αεροδρόμιο του Τελ-Αβίβ και στον έλεγχο διαβατηρίων κάνε το χαζοχαρούμενο να δεις τι θα πάθεις. Αυτό για την ασφάλεια στην Ελλάδα. Πιο αχυράνθρωπος πεθαίνεις. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από l337 Προσθήκη επεξήγησης (με link) μιας και φαίνεται πως κάποιοι έχουν αδυναμία κατανόησης. 1 5 1
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, stormrain said: αλλα για καποιον λογο παντα θεωρουσα πως ειναι μιας χρησης τα ακροφυσια Μα είναι Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Kostasspil 4
acomaedo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, stormrain είπε Οντως δεν παιζει ρολο η ταυτοτητα για τον ελεγχο. Μου εχουν κανει σωματικο ελεγχο (της πλακας βεβαια) παρολο που ειχα ταυτοτητα, στον Περισσο πριν καποια χρονια. Ψιλολογικο βεβαια γιατι ειχε εναν αγωνα εκεινη την ωρα οποτε τσιμπουσαν κοσμο δειγματοληπτικα φανταζομαι. Λοιπον κοιτα τωρα ποσο με εκαψες με αυτην την προταση. Μου εχουν κανει αλκοτεστ, ολα καλα, αλλα για καποιον λογο παντα θεωρουσα πως ειναι μιας χρησης τα ακροφυσια. Οχι πως το ειχα σκεφτει ποτε, αλλα να, αν με ρωτουσες κατι τετοιο θα ελεγα. Και τωρα ερχεται αυτο το ποστ... 🤢 Μιας χρήσης είναι. 5
panostza Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, stormrain είπε Οντως δεν παιζει ρολο η ταυτοτητα για τον ελεγχο. Μου εχουν κανει σωματικο ελεγχο (της πλακας βεβαια) παρολο που ειχα ταυτοτητα, στον Περισσο πριν καποια χρονια. Ψιλολογικο βεβαια γιατι ειχε εναν αγωνα εκεινη την ωρα οποτε τσιμπουσαν κοσμο δειγματοληπτικα φανταζομαι. Λοιπον κοιτα τωρα ποσο με εκαψες με αυτην την προταση. Μου εχουν κανει αλκοτεστ, ολα καλα, αλλα για καποιον λογο παντα θεωρουσα πως ειναι μιας χρησης τα ακροφυσια. Οχι πως το ειχα σκεφτει ποτε, αλλα να, αν με ρωτουσες κατι τετοιο θα ελεγα. Και τωρα ερχεται αυτο το ποστ... 🤢 Δεν είναι;;;;;;;;;;;;;;;; Πάντως αν θυμάμαι καλά δεν ακουμπάς τίποτα. Εγώ τουλαχιστον φυσούσα (έχει χρόνια να μου γίνει) από απόσταση. Αλλά και πάλι, δεν ξέρεις τι κάνουν όλοι οι άλλοι και τι έχει βάλει ο καθένας στο στόμα του!!! 1 1 2 1
fotisdra Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, panostza είπε Δεν είναι;;;;;;;;;;;;;;;; Πάντως αν θυμάμαι καλά δεν ακουμπάς τίποτα. Εγώ τουλαχιστον φυσούσα (έχει χρόνια να μου γίνει) από απόσταση. Αλλά και πάλι, δεν ξέρεις τι κάνουν όλοι οι άλλοι και τι έχει βάλει ο καθένας στο στόμα του!!! Δίκιο έχεις φίλε στα καινούργια μηχανάκια φυσάς από απόσταση.πριν κάνα εξάμηνο που με σταμάτησαν για αλκοτεστ έτσι ηταν 2
patclo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με τοσο κλεψιμο και εγκληματικοτητα δυστυχως οι ελεγχοι ειναι αναγκαιο κακο. Μαγαζια, μηχανακια, αυτοκινητα, καθε λιγες μερες ολο και καποιο περιστατικο γινεται στην ευρυτερη περιοχη. Να ειναι τελειως εξαφανισμενοι και να μην κοιτανε τιποτε νομιζω θα ηταν χειροτερο. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από patclo 1
Axelq Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μπορεί να είχε γίνει καταγγελία σε εκείνη την περιοχή και να ψάχνανε κάποιον, οπότε δικαιολογείται και ο σωματικός έλεγχος, 4-5 μηχανές της αστυνομίας δεν νομίζω να μαζευτήκαν για να πιούνε καφέ. Προσωπικά δεν θα με πείραζε καθόλου, ίσα ίσα που αισθάνομαι καλύτερα όταν ακούω ότι γίνονται τέτοιοι έλεγχοι. 4 3
Strigla Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Καιρός είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε την ελληνική αστυνομία και να την αφήσουμε να κάνει το έργο της.Γιατι τόση δυσπιστία δεν μπορώ να το καταλάβω,Έχουμε από τις καλύτερες αστυνομίες σε όλο τον κόσμο!Το γνωρίζετε αυτό; 2 1
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γενικώς μην ψάχνεστε να κάνετε τους επαναστάτες, πριν κάποιο καιρό τύπος είχε ανοίξει νήμα για παρόμοια φάση που ο φίλος του λέει έκανε τσαμπουκαλικια στους κακους "τσεους" και βρέθηκε μπλεγμένος Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Kostasspil 2
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Strigla είπε ,Έχουμε από τις καλύτερες αστυνομίες σε όλο τον κόσμο!Το γνωρίζετε αυτό; Eιναι σαν τους πιλοτους και αυτο? Να ξερω αν ειναι να γελασω απο τωρα ... Δεν εχουμε τιποτα απο το καλυτερο στον κοσμο σε αυτα τα παραδειγματα ειτε ειναι σωματα ασφαλειας ,ειτε υποδομες ,εχουμε οτι αναλογει σε μια χωρα του μεγεθους και της οικονομικης δυνατοτητας μας . Επι του θεματος καθε ελεγχος οταν ειναι μεσα στα πλαισια που οριζει η νομοθεσια ειναι θεμιτος και θα επρεπε να ειναι και επιθυμητος ωστε να καταπολεμηθει η παραβατικοτητα καθε μορφης . Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Fotis13 3 1
gthe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, stormrain είπε Λοιπον κοιτα τωρα ποσο με εκαψες με αυτην την προταση. Μου εχουν κανει αλκοτεστ, ολα καλα, αλλα για καποιον λογο παντα θεωρουσα πως ειναι μιας χρησης τα ακροφυσια. Οχι πως το ειχα σκεφτει ποτε, αλλα να, αν με ρωτουσες κατι τετοιο θα ελεγα. Και τωρα ερχεται αυτο το ποστ... Αν είναι από τα παλιά μηχανάκια με τα ακροφυσια είναι μιας χρήσης και το ανοίγει μπροστά σου από την συσκευασία, αν είναι καινούργιο έχει ένα σαν χωνί μπροστά και σου λένε ευγενικά να φυσήξεις από μακρυά, δεν ακουμπάς. Μια φορά μας σταμάτησε 2 φίλους στο μοναστηρακι ένας αστυνομικός για έλεγχο και καταλήξαμε συμμαθητές τελικά 😊. Μια φορά με σταμάτησαν με το αυτοκίνητο και κάνανε έλεγχο στο πορτ παγκαζ (ένα μικρό ka, παλιό... 😜). Και τέλος μια φορα στο Παγκράτι έχω σταματήσει με alarm και περιμενω και μου χτυπάνε το τζάμι 1 νεαρο ζευγάρι, κοντουλιδες σαν εμένα .... Εγώ λέω θα ψάχνουν κανα δρόμο... Ασφαλιτες ήταν τελικά 😂
IT chef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δεν είναι πως τα καινούρια μηχανάκια δεν χρειάζονται ακροφύσιο,δεν έχουν κονδύλι για τα ακροφύσια,και η φάση είναι,έ φύσα και ό,τι πιάσει. Ο τύπος που πήγαινε με 185 και έχει καλή εντύπωση για την αστυνομία,να μη ζητήσει ούτε κλήση σε αυτόν που θα πέσει με τόσα πάνω στο παιδί του. Και αφού αυτού δε του κάναν και τίποτα οπότε όλα καλά,όταν θα δείρουν τον συνταξιούχο πατέρα του που θα είναι σε πορεία γιατί δε ζει με 400 ευρώ σύνταξη,πάλι μη μιλήσει. Ούτε αν ξεβρακώσουν την γυναίκα του στη μέση της Πατησίων για έλεγχο να μιλήσει,όπως κάναν με την κοπελίτσα. Νοικοκυραίοι όλοι. Παρακαλώ txchellas 9 2 4 2
Leo98 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα θέμα με τους ελέγχους και την αστυνομία γενικότερα, ίσα ίσα... Απλά μου φάνηκε λίγο παράξενο το συμβάν και περισσότερο ο σωματικός έλεγχος, ενώ απλά περπατούσα στον δρόμο 11 η ώρα το πρωί. Σίγουρα μπορεί να υπήρχε κάποια καταγγελία όπως είπε και ο/η Axelc παραπάνω ή να ήταν απλά τυχαίος έλεγχος ρουτίνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις