Προς το περιεχόμενο

Ποιο notebook?

JiMk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να πω.. :D

ας αρχισω με τα αρνητικα.. η τιμή του μου φαίνεται κάπως τσουχτερή! Αλλά αφού τα έδωσες ήδη, δεν θα πρέπει να σε προβληματίζει έτσι; Η αλήθεια είναι πως ότι πληρώνεις παίρνεις, και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα χαρούμενος με το φορητό.. το μόνο μου παράπονο είναι το πληκτρολόγιο.. εύκολα συνηθίζεις να πληκτρολογείς γρήγορα, όμως στον προγραμματισμό τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.. που θα πάει όμως, θα συνηθίσω!

Βέβαια δεν υπάρχει το πρόβλημα που παρουσίαζαν ορισμένοι Aspire 2003 (=επανάληψη πλήκτρων)!! Η οθόνη του είναι εκπληκτική κατά την άποψη μου! Απόλυτα ξεκούραστη και με πολύ καλες γωνίες θέασης. Ο φορητός είναι ΑΘΟΡΥΒΟΣ και το εννοώ! Δεν ακούω ΤΙΠΟΤΑ αυτή τη στιγμή! Βέβαια αν παίξω κανα παιχνίδι η κατάσταση θα αλλάξει, αλλά αυτό ισχύει για όλους... Επίσης, θερμαίνεται ελάχιστα, ειδικά με μπαταρία. Όταν λειτουργεί στο ρεύμα ζεσταίνεται πιο εύκολα, αλλά ακόμη και στα πόδια σας να το έχετε η ζέστη αντέχεται άνετα. Καμία σχέση με κάτι άλλους φορητούς που ψήνουν καφέ! Η μπαταρία.. αχ αυτή η μπαταρία! 3 ώρες προγραμματίζω και στο background κάνω windows update - θα μου πείτε σιγά την απαιτητική διαδικασία. Το δέχομαι, όμως μετά από 3 ώρες έχω 40% μπαταρία που σημαίνει ότι θα ξεπεράσω τις 5 ώρες και αυτό με κάνει να χαμογελώ ιδιαίτερα για το γεγονός ότι δεν πήγα προς Athlon64 μεριά. :D

Τι ξεχνάω.. α ναι, στο 3d mark 2001 πήρα 9100 πόντους αν και κάτι πρέπει να είχα κάνει λάθος. Θα το κοιτάξω, νομίζω μπορεί παραπάνω.. και η Acer έχει την κάρτα πολύ underclocked απ'όσο γνωρίζω (όχι πως σκοπεύω να το πειράξω).

Τα υπόλοιπα περιφερειακά δεν τα έχω κοιτάξει πολύ.. μία μέρα τον έχω εξάλλου! Το σαββατοκύριακο θα τον κοιτάξω διεξοδικά και θα έχω περισσότερα να πω..

με το καλό να σου έρθει BackOs!!

Δημοσ.

α ναι, ξέχασα, την έξτρα εγγύηση δεν την αγόρασα ακόμη αφού έχω 1 μήνα περιθώριο. Φυσικά και θα την αγοράσω όμως, με αυτά τα πράγματα δεν το ρισκάρεις...

Δημοσ.

xex omorfa..

ego peira kai tin eggyhsh (tin plus pou kaliptei kai atiximata an kai den katalaba akomh ti einai otan mou erthei sta xeria tha diabaso tous orous)

kai tin tsantoula tis acer gi'auto to laptopaki

pantos to sigouro einai oti barethika na perimeno.. ti sto kalo me 3exasane...

ps prin ligo pou eida gia tin egguhsh tin plus eida oti an pathei kati i othoni dineis mono 100euro+fpa kai stin alazoun me aftin tin egguhsh (dil akomh kai na sou pesei kai na spasei 100 euro den einai pola gia antikatastasi xexe )(koufia i wra pou to akouei )

Δημοσ.
xex omorfa..

ego peira kai tin eggyhsh (tin plus pou kaliptei kai atiximata an kai den katalaba akomh ti einai otan mou erthei sta xeria tha diabaso tous orous)

kai tin tsantoula tis acer gi'auto to laptopaki

Μπορείς να μου πεις από που αγόρασες αυτή την εγγύηση και πόσο κόστισε; Το ίδιο ερώτημα και για την τσαντούλα' date=' μιας και αυτή που μου έδωσαν από το Πλαίσιο δεν είναι και ότι καλύτερο...

clairvoyant,

απο οτι βλεπω καταφερες και βρηκες εναν που να

σου καλυπτει ολες τις απαιτησεις :D

Kαλοταξιδος :D

Να'σαι καλά! Εμ μετά από τόσο ψάξιμο κατάλαβα πως δεν υπάρχει το "ιδανικό" laptop, και γι'αυτό αγόρασα αυτό που καλύπτει τις πραγματικές μου απαιτήσεις και όχι τις απαιτήσεις που μπορεί να έχω σε 5 χρόνια... :D Ευχαριστώ για τις συμβουλές παντως!

Δημοσ.

clairvoyant thelw na se rwtisw kana dyo pragmatakia gia to 2023 epeidi to exw valei sto mati... 1)O skliros stis poses strofes - trexei kati leei gia ATA100(elpizw oxi sta 4200!). 2)Me ti Radeon 9700 dokimases kanena dyskolo paixnidaki kai pws ta pige? 3)O Centrino exei 1 i 2 MB Cache? Euxaristw & kalotaxidos!!!

Δημοσ.

xex akomh den ta exo sta xeria mou alla aplos tha sou po oti to agorasa apo to magazi mou :P

Acer Advantage PLUS Edition me protinomeni lianiki 169 +fpa

Acer Nylon Black Bag for Aspire 2000 series 35 + fpa

oi times einai katalogou kai den einai upoxreotikes dil mporei kapio katastima na sta dosei pio akriba i pio ftina :P

thelo na pisteuo oti osa magazia poulane acer tha mporoun kai na sou feroun oti theleis gi'auta :P

aa kai gia to service an pareis tin egguhsi an katalaba kala pleon tha einai upeuthini i acer italias

an thes mporo na sou stilo ta tilefona kai tis sxetikes plirofories gia tin acer italias :P

Δημοσ.
clairvoyant thelw na se rwtisw kana dyo pragmatakia gia to 2023 epeidi to exw valei sto mati... 1)O skliros stis poses strofes - trexei kati leei gia ATA100(elpizw oxi sta 4200!). 2)Me ti Radeon 9700 dokimases kanena dyskolo paixnidaki kai pws ta pige? 3)O Centrino exei 1 i 2 MB Cache? Euxaristw & kalotaxidos!!!

1) Δυστυχώς ή ευτυχώς ο δίσκος είναι στις 4200 όπως και σε όλα τα Acer (απ'όσο γνωρίζω.. ίσως η σειρά 1700 να αποτελεί εξαίρεση). Το δυστυχώς πάει στο ότι δεν είναι και ο ταχύτερος αν και -πίστεψε με- δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Το ευτυχώς πάει στο ότι ειναι αθόρυβος.

Η απογοήτευση είναι το dvd rw που είναι πολύυυυυυυυυυ αργό όταν διαβάζει cdroms. Αλλά μιλάμε ΠΟΛΥ αργό.

2) Δοκίμασα χθες το Vietcong σε 1280x800x32bit (υποστηρίζει widescreen) με high settings και πήγαινε σφαίρα.. αν και έκανε κάποια νερά που τα βλέπω σε όλα τα παιχνίδια, μάλλον λόγω των 60hz της οθόνης;

Στο 3d Mark 2001 τελικά πήγα 9800 πόντους, οπότε you get an idea ;)

3) 1Mb cache.. είναι οι πρώτοι P-M (Banias) όχι οι κανούριοι (Dothan). Αν και αν δεις στα reviews, ειδικά στα games οι δύο επεξεργαστές έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις.

Για οτι άλλο θες, ρώτα ελεύθερα :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ok!Eyxaristw poly.To tsimpisa to laptop telika kai exw meinei poly euxaristimenos me tin apodosi tou & tin symperifora tou ews twra (na pw oti exei & foveri othoni) an kai edw stin Ellada einai akrivotero (2.000€) apoti stin ypolipi Europi (opws olo to hardware!).Tha anevasw kai kamia foto pio meta gia opoion endiaferete.Auta pros to paron!

Δημοσ.

xex kai ego to tsimpisa to acer 2023

wraio alla akomh den exo balei kana game epano na dokimaso pos tha pigenei se afta..

ps tin extra egguhsh tin ekane kaneis ??

(ego tin energopoihsa apo to net alla akomh den brika xrono na stilo kai to kanoniko fakelo lol )

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει δει κανεις το sony vaio VGN A195HP? ... εχω ακουσει πολυ καλες κριτικές

και απο εξωτερικη εμφανιση συγκρινεται με τα Ζ1.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...