Προς το περιεχόμενο

Ποιο notebook?

JiMk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και το ερωτημα εδω ειναι αν υπαρχει καποια εταιρια

που να τα χρεωνεται ολα αυτα σε διεθνεις μεταφορες.

Η hp που συζηταγαμε' date=' δε θα με χρεωσει τον εκτελωνισμο

(χωρις φυσικα να τον εχει χωσει στο ποσο της μεταφορας)? :roll:[/quote']

Οραία λοιπόν! Το ερώτημά μου είναι το εξής: Τελικά υπάρχει σε αυτό το κόσμο εταιρία, με service είτε στην Ελλάδα είτε σε άλλη χώρα της Ε.Ε. (δεν με ενοχλεί προσωπικά αν το έστελνα σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα), που να σου φτιάχνουν πλήρως το σύστημα, εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση , και να μην πληρώνεις τίποτα άλλο εκτός της αποστολής και επιστροφής του laptop στις ΗΠΑ χωρίς δασμούς και άλλα έξυπνα (αφού ΜΠΟΡΟΥΝ να τα αποφύγουν οι ίδιοι σαν εταιρία) ; Δηλαδή θα ήταν λογικό να ήθελε αλλαγή η κεντρική πλακέτα ενός P25-607, να στοιχίζει $2000 και να πληρώσω εγώ από ανευθυνότητα και κατασκευαστικό λάθος της εταιρίας π.χ. 500 Ευρώ δασμούς...;;;;

Έχω πάντως την εντύπωση ότι αυτό το προσφέρει ΜΟΝΟ η Alienware για πελάτες της Ε.Ε. στην Αγγλία...

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου επιτρεπεις για μια στιγμη να βαλω αυτο το ερωτημα

στην ακρη και να ρωτισω κατι αλλο πολυ πιο σημαντικο?

that is:

Mπορουν να τα αποφύγουν οι ίδιοι σαν εταιρία? :roll:

Υπαρχει καποιο παρραδειγμα?

Και επισης μηπως υπαρχει διαφορα σε ενα προιον που

πωληται αυτοτελως και σε ενα αλλο που οχι (οπως τη

πλακετα δλδ)? :roll:

Δημοσ.
Μου επιτρεπεις για μια στιγμη να βαλω αυτο το ερωτημα

στην ακρη και να ρωτισω κατι αλλο πολυ πιο σημαντικο?

that is:

Mπορουν να τα αποφύγουν οι ίδιοι σαν εταιρία? :roll:

Υπαρχει καποιο παρραδειγμα?

Και επισης μηπως υπαρχει διαφορα σε ενα προιον που

πωληται αυτοτελως και σε ενα αλλο που οχι (οπως τη

πλακετα δλδ)? :roll:

΄

Φίλε Theobabis δεν έχω εταιρία για να ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. Πως όμως αντιπροσωπείες στην Ελλάδα που εισάγουν αμερικάνικα προϊόντα (από τηλεοράσεις μέχρι αυτοκίνητα) τα εξάγουν και μετά τα επανεισάγουν σε περίπτωση βλάβης; Γενικά ισχύει ένας κανόνας που είναι και ευρωπαϊκή νόρμα: ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ή ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (π.χ. δώρο' date=' μεταχειρισμένο κ.λ.π.) ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ Ή ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

Ξέρω σίγουρα ότι τελείως διαφορετικό να στείλει μία εταιρία προϊόν στις ΗΠΑ για τροποποίηση-αναβάθμιση-επισκευή και τελείως διαφορετικό εσύ μόνος σου σαν απλός ιδιώτης...ΟΜΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ, εφ'όσον γίνουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ. Period!

Τώρα για τις πλακέτες και το σύστημα ολόκληρο νομίζω ότι δεν υπάρχει διαφορά στην επισκευή ή στην δυνατότητα απαλλαγής δασμών από την εταιρία...

Εγώ επιμένω όμως...ωραία τα πληρώνω όλα...ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΑΝ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ;

Μήπως, λέω μήπως τυχόν φταίει η εταιρία....;

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στο Toshiba satellite pro M30-221 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος (έκανε και 1850)

Που το αγορασες σ¨αυτη την τιμη;

Δημοσ.

actorgr,

ο xaotikos μου είπε ότι τόσο το έχουν τα Γραμμή Computers στη Στουρνάρη (http://www.grammi.gr). Βέβαια, αν δεις στο site τους, ο Μ30-221 στοιχίζει 2000Ε (!).. ίσως να είναι λάθος του site, αφού συχνά οι τιμές που αναγράφονται εκεί διαφέρουν από τις πραγματικές. Ο μόνος Μ30 που αναφέρεται πάντως στο site με 1830Ε είναι ο Μ30-231, που δεν είναι αυτός που θέλουμε :(

Επίσης, για όσους το πρόσεξαν, στο http://www.mgmanager.gr προσφέρουν τον Aspire 2001WLCi προς 1400E, τιμή ενδιαφέρουσα θα έλεγα..

Τέλος, πραγματικά καλή περίπτωση μοιάζει και αυτή του Acer Travelmate 803LCi με τιμή στα 1850Ε..

Αν αγοράσεις κάποιον let me know!! Μου έχουν βγει τα μάτια στο ψάξιμο.. :shock:

Δημοσ.

να κάνω κι εγώ μια άλλη ερώτηση..

γιατί όλος αυτός ο ντόρος με το ενσωματωμένο WiFi στους Centrino, απο τη στιγμή που (όπως διαβάζω!) για να συνδεθείς με WiFi σε ένα δίκτυο όπως το AWMN χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάρτα WiFi με υποδοχή για εξωτερική κεραία, ενώ δεν έχω δει ούτε έναν από τους φορητούς να "φορούν" τέτοια κάρτα?

Δημοσ.

Toshiba Satellite Pro M30-221

Κατασκευαστής: Toshiba

Χαρακτηριστικά: Centrino 1,5

512MB(256+256)

60GB

15.4ʼʼ TFT Wide, NVIDIA GeForce FX Go5200 64 MB

DVD-R-RW

10-100

Modem

TV-Out

USB 2.0

Windows XP Pro GR

Εγγύηση: 2 Έτη

ΤΙΜΗ: € 1659

Οι τιμές είναι ενδεικτικές, μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Acer Aspire, 2003WLMi Notebooks Acer 1635

Acer TravelMate, 803LCI Notebooks Acer 1535

τις τιμες αυτες τις βρηκα στο http://www.msystems.gr και ψαχνω για καλυτερες σε Ελλαδα.Αν εχει υπ'οψη του κανενας για καλυτερες ...Ριξτε μια ματια σ' αυτο το site για ψηφιακες.Λεει οτι τα στελνει χωρις μεταφορικα κι εχει ο τυπος το site σχεδον σ' ολες τις ευρωπαϊκες γλωσσες.Εχετε ακουσει,μαθει κατα ποσο αξιοπιστοι ειναι;

http://www.nomatica.com

Δημοσ.

1850 από cosmodata Στουρνάρη το πήρα.

Clairvoyant το wireless σαν τεχνολογία δεν φτιάχτηκε για δίκτυα σαν το Awmn και τα άλλα Ελληνικα δίκτυα. ;)

Ξέρεις τι απόλαυση είναι να έχεις τον φορητό σου συνδεδεμένο με το desktop, να κάθεσαι πχ στο σαλόνι και να είσαι internet και να έχεις και την pcmcia free?

Εμένα δεν με ενδιέφερε μιας και έχω καρτούλες pcmcia wifi αλλά πλέον δεν τις χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ...είναι άλλη ευκολία το built in

Δημοσ.

Cosmodata τελικά ε; Το'ξερα ότι κάτι δεν θυμόμουν καλά! Βέβαια στο site τους δεν υπάρχει καν, αλλά είναι μακράν η καλύτερη τιμή για το συγκεκριμένο φορητό.

Για το wireless, απλά διάβαζα σε άλλα forums ότι κάποιοι (στο εξωτερικό πάντα) είχαν internet όχι απλώς στο σαλόνι αλλά και.. στην καφετέρια που πήγαιναν, με χρήση του WiFi, και υπέθεσα πως είναι κάτι αντίστοιχο του Awmn..! Το όλο θέμα με το wireless γενικά είναι σαν ένας τεράστιος γρίφος για μένα.. :shock:

Κάτι ακόμη.. έχει βρει κανείς να πωλείται στην Ελλάδα τσάντα για φορητό η οποία μπαίνει στην πλάτη (Κοινώς backpac) ??? Έχω δει στο εξωτερικό μία της Targus αλλά στην Ελλαδα τίποτα το σχετικό.. όχι τπτ άλλο, αλλά δεν είμαι διατεθιμένος να ζω με 3.5kg extra βάρος στο δεξί μου χέρι...! :roll:

Δημοσ.

Με ΦΠΑ οι τιμές κυμαίνονται στα εξής επίπεδα.

Toshiba Satellite Pro M30-221: €1850 - 2000

Acer Aspire 2001WLCi: €1400 - 1700

Acer Aspire 2003WLMi: €1930 - 2100

Acer TravelMate 803LCi: €1800 - 1900

(Οι Acer έχουν 1 χρόνο εγγύηση στην τιμή αυτή ενώ ο Toshiba 2.)

Δημοσ.
clairvoyant' date='

http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?Catalog_Id=6&Section_Id=1087&Nav_Section_Id=1086

εχει δυο - τρεις.[/quote']

thanks !! Βασικά είχα πάει μια βόλτα από το site αλλά δεν περίμενα ότι οι τσάντες για notebooks θα βρίσκονται στα είδη γραφείου (χμμ) και η αναζήτηση δεν λειτουργούσε! :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήγε κάποιος φίλος να αγοράσει το M30-221 και του είπε ο πωλητής ότι είναι προς απόσυρση και δεν υπάρχει stock στις αποθήκες του εισαγωγέα και άρα να το ξεχάσει.

Ξέρετε τίποτα;

Έχει κανείς άποψη για το Α40-231 ; Συν και πλην σε σχέση με το Μ30-221;

tHanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...