clairvoyant Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Ως γνωστόν η Toshiba παρέχει "παγκόσμια εγγύηση".. τουλάχιστον έτσι διαβάζω και προφανώς στην περίπτωσή σου έτσι δείχνει η πράξη!
theobabis Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Ναι με τον ορο "αγρια" εννοω να "ρισκαρεις" σε μια εταιρια της μορφης alienware, sager και voodoo, οι οποιες εχουν εξαιρετες κριτικες (αν και η πρωτη εχει μια πτωση το τελευταιο καιρο), ως μια τριτη επιλογη στις δυο προηγουμενες που ανεφερες.(δλδ, αγορα απο ελλαδα ή απο εταιρια αμερικης που εχει αντιπροσωπο εδω). Αυτο που ισχυριζομαι τωρα δεν ειναι οτι ειναι προτιμοτερη η αγορα απο μια τετοια εταιρια σε συγκριση με τις κλασικες. Αλλα το οτι δε μπορω να συμφωνησω σε μια αντιληψη του "ποτέ" απο αυτες, για τον απλο λογο οτι οταν προτινουμε ποτέ δε γνωριζουμε τα ιδιαιτερα δεδομενα που ισχυουν για τον καθε υποψιφιο αγοραστη, αλλα ουτε πως αξιολογει τα θετικα/αρνητικα καθε επιλογης(γιατι καθε επιλογη εχει και τα θετικα της και τα αρνητικα της) και τι βαρος δινει σε καθε ενα απο αυτα. Προτιμω οσο μπορω να ενημερωσω για τις επιλογες που γνωριζω και να αφησω τον αλλον να επιλεξει οπως αυτος επιθυμει. Στο θεμα των πωλησεων, ας μη παμε στο αλλο ακρο σε παρακαλω. Φυσικα και δεν ισχυριζομαι οτι πουλάνε συνεχώς προβληματικά προϊόντα. Το οτι ομως δε πουλανε συνεχως προβληματικα προιοντα δε σημαινει οτι πουλανε και τα καλυτερα που υπαρχουν(μπορει να τα πουλανε, δε λεω, απλα δε βγαινει τετοιο συμπερασμα απο την υποθεση). Προσωπικα ως κριτηριο θα προτιμησω καποιο συγκριτικο review, απο τον αριθμο πωλησεων για να κρινω. Στο θεμα του τηλεφωνου θα συμφωνησω μαζι σου, αν και προσωπικα με καλυπτει απολυτα και το mail. Παρεμπιπτοντως σε αυτες της εταιριες μπορεις να απευθυνεσε σε προσωπα το οποιο επισης προσωπικα το προτιμω απο το να στελνω mail σε ενα απροσωπο service center. Οσο αφορα το θεμα του φορουμ και η pctorque(sager) αλλα και η voodoo εχουν δικα τους φορουμ, οπου στη δευτερη, ενεργος ποστερ ειναι και ο προεδρος της εταιριας απαντωντας σε καθε ειδους ερωτηματα. Προσωπικα εχω αγορασει δυο φορητους και τους δυο απο αμερικη. Ο πρωτος πριν δυο χρονια οπου το μοντελο βγηκε ελλατωματικο (5005-s507 satelite) λογω υπερθερμανσης επεξεργαστη οπου εριχνε τη συχνοτητα για να ανταπεξελθει και για το οποιο θεμα αυτη τη στιγμη τρεχει μια δικη εναντια στη toshiba που τοσο καιρο εκανε τη παπια. Το αποτελεσμα ειναι τραγικο. Δε μπορει να παιξει καν divx... η cpu εκτοξευεται sto 100%...Επισης μου εβγαλε προβλημα στους τρεις μηνες με τον σκληρο, που μου τον αλλαξαν εδω σε κατι λιγοτερο απο μηνα(εντος εγγυησης) και το cd-rw που αποφασισε σχετικα συντομα να παραδωσει το πνευμα του και δεν ειχα καμια διαθεση να ξαναπεριμενω κανα μηνα και το αφησα. Περα απο αυτα, στον ενα χρονο η μπαταρια επαψε τελειως να δουλευει. Τελος αν επισκεφτεις το site, νεους drivers για το μοντελο μου εχουν να βγαλουν απο τοτε σχεδον που το αγορασα. Αυτη ηταν η καλυψη που μου προσεφερε η toshiba. Θα τη θεωρουσες ικανοποιητικη? Η νεα μου επιλογη που βασιστηκε και σε αυτα που τραβηξα απο τη toshiba, ηταν να επιλεξω μια τετοια μικρη εταιρια και συγκεκριμενα το hypersonic ax6 απο το οποιο απλα ειμαι κατενθουσιασμενος σε αυτο το μικρο χρονικο διαστημα. Και αυτο γιατι θεωρησα οτι υπαρχουν καποιες προυποθεσεις οπως γνωστος που πηγαινει 2-3 φορες το χρονο αμερικη και οτι αμα τυχει κατι εχω τον αλλο να με καλυψει στα απλα πραγματα για οσο καιρο χρειαστει. Ισως για καποιους αυτα να μην ηταν αρκετα. Ισως για καποιους αλλους αυτα να μην ηταν απαραιτητα. Αλλα εδω ειναι που μπαινει η προσωπικη εκτιμηση του καθενος που θετει ατοπη οποιαδηποτε απολυτη κριση για το απο που πρεπει να αγορασουμε ενα προιον. Απο απορια τι προβλημα παρουσιασε? Χρειαστηκε να σταλει στο εξωτερικο?
spiros_k Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Καταρχήν θέλω να σε ωτήσω τα εξής: α) Όταν αγόρασες το laptop της Toshiba, δεν είχε παγκόμια εγγύηση, όπως έχουν τονίσει και άλλα μέλη του φόρουμ, για να στο φτιάξουν χωρίς πρόβλημα; β) Απευθύνθηκες στην Ideal, τον επίσημο αντιπρόσωπο της Toshiba στην Ελλάδα, και δεν σε εξυπηρέτησαν; Πως γίνεται να σου άλλαξαν το ένα εξάρτημα που είχε πρόβλημα (σκληρό) αλλά όχι τον επεξεργαστή-ψύκτρα; γ) Πότε περίπου θα γίνει η δίκη και τι ακριβώς έχεις αιτηθεί (επισκευή ή και αποζημίωση); Απάντησέ μου σε παρακαλώ στα ερωτήματα ξεχωριστά. Τώρα στα "άγρια" φορητά που ανάφερες, ας υποθέσουμε ότι είμαι καλοπροαίρετος και ανοικτός σε κάθε άποψη, πες μου ένα φορητό από τις νέες φίρμες που να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις: α) Να υπάρχει επιλογή ολοκαίνουργιων επεξεργαστών (Extreme edition ή 3.4 κλασσικός) β) Οθόνη 17" οποσδήποτε καλύτερη από το κλασσικό 1440x900 (UXGA ας πούμε) γ) Να έχει αυτονομία ως και 2 ώρες (ή και περισσότερο αλλά δεν καίγομαι) δ) Να έχει dvd-+recorder 4x δ) Να έχει τιμή κοντά στα 3000 δολλάρια(σε καμία περίπτωση περισσότερο!) Το πρόβλημα με τα sagerοειδή (και τις εταιρίες που τα αντιπροσωπεύουν Powernotebooks, Pctorque κλπ) είναι ότι καμία δεν προσφέρει ανάλυση καλύτερη στην οθόνη από WXGA, άντε να έχουν και το +, έχουν recorders x2 μόνο και κάτι τρελλές τιμές λες και είναι οι top φίρμες! Πάμε τώρα στα Voodoo και στα Hypersonic που επέλεξες. Έχω τσεκάρει εδώ και πολύ καιρό τα μοντέλα τους: Κλασσικά sagerοειδή, ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, λες και είναι οι καλύτερες φίρμες στον κόσμο! Έχεις δει τις τιμές τους; Γιατί να επιλέξω κάτι τόσο ακριβό, χωρίς υποστήριξη στην Ευρώπη και να μην πάω σε κάτι ποιο επώνυμο, σχεδιασμένο και τεσταρισμένο καλύτερα και με πιο υψηλά κριτήρια σε σχέση με τις "αγριότερες" μικρές-οικογενειακές εταιρίες (για κάτι raid που διαφημίζει η voodoo και αναβάθμιση της καρτας γραφικών έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο έχουν σχεδιαστεί σωστά ή στο πόδι. Έχω ακούσει ότι ζεματάνε!) και τιμή πολύ ποιο ανταγωνιστική; Δηλαδή πιστεύεις ότι για desktop replacement δεν είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή ένα από τα παρακάτω: α) ZD7000 από HP (το μοναδικό 17" μοντέλο με οθόνη WSXGA+ 1680x1050 και με επιλογή επεξεργαστή 3.2 ΕΕ) β) Inspiron XPS από Dell (δυστυχώς οθόνη μόνο 15.4" αλλά με ανάλυση WUXGA 1900x1200, subwoofer, τελευταίου τύπου επεξεργαστές ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΙΜΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ!) γ) P25-670 από Toshiba (καλή 17" οθόνη αλλά μόνο 1440x900, πολύ καλό recorder και, όπως και στα παραπάνω, κάρτα γραφικών 128ΜΒ και international εγγύηση. Δυστυχώς μόνο μέχρι 3.2 ΗΤ) δ) Μ675ΧL από Gateway (η μεγαλύτερη οθόνη σε laptop 17.1" αλλά πάλι μόνο 1440x900, full πληκτρολόγιο, όπως και στο ZD7000, επεξεργαστής δυστυχώς και εδώ μόνο μέχρι 3.2ΗΤ, πολύ καλό DVD+- recorder, κάρτα 128ΜΒ) Δυστυχώς, με εξαίρεση το Toshiba, κανένα από ταπαραπάνω μοντέλα δεν είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά. Γιατί υπάρχει αυτός ο ρατσισμός δεν μπορώ να το καταλάβω... Τέλος πάντων, αυτά εγώ θεωρώ ως τα κορυφαία laptops αυτή τη στιγμή (τα Vaio δεν μου αρέσουν, είναι πανάκριβα και η τεχνική υποστήριξη χάλια). Έχεις κάποια παρόμοια λύση από κάποια όχι τόσο γνωστή ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ εταιρία, που να μην έχει τρελλές τιμές (περίπου στα $3000) και να πληρεί τα παραπάνω κριτήρια που έθεσα; Πολύ θα ήθελα να ακούσω απόψεις...το βάρος, όπως αντιλαμβάνεσαι, μου είναι αδιάφορο, η αυτονομία με ενδιαφέρει... Και κάτι τελευταίο: ποιό θεωρείς ως το καλύτερο ξένο forum για laptops; Έγώ νομίζω ότι είναι το http://groups.google.com/groups?hl=en&lr=&ie=UTF-8&safe=off&group=comp.sys.laptops
insomniaK Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Παίδες τον τίτλο του θέματος τον έχετε δει; Χρήσιμα όλα αυτά που αναφέρονται αλλά άσχετα..! Ας ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό, προτίνετε ένα φορητό που στην Ελλάδα έχει 1100-1400ευρώ!
theobabis Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 insomniaK, Ναι δεκτον βγηκαμε εκτος θεματος αλλα μιας και δε παραπονιεται ο δημιουργος του ας μη το σπασουμε Oσο αφορα το ερωτημα σου αμα μπεις στο mgmanager θα βαρεθεις να μετρας pc μεταξυ 1100-1400 Δωσε μας λιγα περισσοτερα στοιχεια. Σπυρο, α) ειχε β) δεν πηγα στην ideal για το πολυ απλο λογο οτι δεν ειναι προβλημα του συγκεκριμενου υπολογιστη αλλα ολης της σειρας 5005-s507 και s504 το οποιο η toshiba ποτε δε το δεχτηκε. γ) Σορρυ που δε το εκανα κατανοητο. Δεν αναφερομαι σε δικη απο μερους μου, αλλα στην αμερικη απο δυσαρεστημενους πελατες. Αν σε ενδιαφερει δες εδω: http://kbla.com/active/case_toshiba.php Οσο αφορα τους υπολογιστες( http://www.pctorque.com - http://www.voodoopc.com ) α) Και οι δυο και για extreme και για prescott β) απο οσο γνωριζω τουλαχιστον πριν εινα μηνα οι μονες 17' που ειχαν πεσει στην αντιληψη μου ειναι αυτη που αναφερεις και του acer. Eιχες δει εσυ πριν ενα μηνα καποια widescreen με καλυτερη αναλυση? γ)Δε γνωριζω για να σου πω. Διαπιστωμενα παντως ο δικος μου κραταει 3+ωρες(α64 3200) σε απλες εφαρμογες. Αυτο ακριβως δηλαδη που διαφημιζαν. δ)Στη voodoo ειδα αυτο: Voodoo DVD+-RW Dual Format DVD Writer It writes DVDs at 4X using the -/+R Format, and 2X using the -/+RW Format ε) http://www.pctorque.com/8790.php το 8790-s 17" WXGA+ Active Matrix LCD Pentium? 4 3.4 GHz 800 FSB 1024MB 400DDR RAM 40.0 GB HD 8x DVD / 24x10x24 CD-RW Combo Drive & Softwares(Εδω οντως αν ειδα καλα δεν υπαρχει επιλογη 4χ παρα μονο 2χ ) 10/100/1000 Mbps Ethernet Internal V.92 Fax/Modem On board Hardware Raid Integrated TV Tuner option w/ Remote/Digital Video Camera Integrated 4 Speaker System and Subwoofer Smart Li-ION Battery $2228.00 Ειναι η τιμη απαγορευτικη,ειδικα αμα εχεις καποιον να στο φερει? Δε νομιζω οτι ειναι απολυτα δικαιη αντιμετωπιση ο ισχυρισμος οτι προσφερουν μονο wxga για τον απλο λογο οτι η hp πολυ προσφατα εβαλε αυτη την επιλογη. Καποιος θα εκανε την αρχη. Μου θυμισες μια κριτικη που ειχε γινει μεταξυ laptop μολις βγηκε ο xps που ηταν και ο πρωτος που εβαλε την 9700 και συμπερενε το review οτι εχει ενα edge λογω της καρτας(sorry δε θυμαμε link). Ευχαριστω πολυ. Πολυ συντομα και οι δυο αυτες εταιριες ακολουθησαν. Λες να μην εχω δει τις τιμες τη hypersonic? Λες να μου τον δωσαν τσαμπα? Γιατι να αγορασεις απο αυτες? Να σου πω τα δικα μου κριτιρια. Εξαιρετικη βαθμολογια στο resellers(υπηρχαν εταιριες που μπορουσα να παρω περιπου το ιδιο με 600 περιπου δολαρια φτηνοτερα αλλα με κακη βαθμολογια) Ηταν ακριβως το πακετο που με καλυπτε και που δε το εβρισκα στις γνωστες εταριες. Ειχε επιλογη για εγγυηση μη υπαρξης καμμενου pixel Δε με υποχρεωνε να αγορασω software(ουτε windows φυσικα) οπως επισης και dvdr που δε το ηθελα. Επισης επειδη το ηθελα για παιχνιδια πηγαινα για 15αρα. Ο υπολογιστης μου ειρθε αψογος. Ισως ημουν τυχερος, ισως οχι. Αλλα το μονο που εχω ειναι το αποτελεσμα. Και αυτο μετραει. Τη συγκεκριμενη στιγμη εχω παψει να κοιταω για laptop Οποτε το μονο που μπορω να σου πω ειναι αν ηταν καλη επιλογη πριν δυο μηνες. Τοτε το zd7000 ηταν σαφως υποδεεστερο και με 5600nvidia(τωρα εχει την 5700 η οποια ακομη δε μου γεμιζει το ματι, ειδικα οταν υπαρχει η 9700). To xps βγηκε μολις παρηγγειλα και δε μπορω να διαφωνησω οτι αν το προλαβαινα σιγουρα θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα παρα το βαρος/ογκο του. Μεχρι να το βγαλει, η dell ειχε μεινει πισω στα φορητα. Το p25 με μνημη στα 2700, δισκο στα 5400 και nvidia5700 μου φαινεται καπως ξεπερασμενο. Και δε καταλαβαινω...γιατι δυστυχως μονο 3.2? Θα σε ενδιεφερε να βαλεις σε φορητο extreme ή prescott με τις θερμοκρασιες που πιανουν? Την επιλογη της gateway πως τη εμπλεξες? Δεν ανηκει ουτε σε αυτα που υποστηριζεις αλλα ουτε σε αυτα που υποστηριζω... Για φορουμ δε γνωριζω. Απλα απο τη στιγμη που μου φανηκε ως ενδιαφερουσα επιλογη η sager, εκατσα και διαβασα οσα μπορουσα στα φορουμ της voodoo και της pctorque( http://www.notebookforums.com ). Για να συνοψισω τελος, ειμαι της αποψης οτι και αυτα που προτινεις αλλα και αυτα που προτινω εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα τα οποια ο καθενας τα αξιολογει με τα δικα του κριτιρια. Και δε νομιζω οτι οι τιμες ειναι τρελες, ειδικα οπως και εσυ ανεφερες με το δολλαριο να ειναι εκει που ειναι. 2200 ευρω (πριν 2 μηνες)μου βγηκε το pc με α64 3200, 1gb μνημη, 60gb σκληρο(7200rpm), ati 9600 pro πουσαρισμενη 128mb, cd-rw, τσαντα πλατης targus και την εγγυση των 0 pixel. H δυνατοτητα να παιζω οτι παιχνιδια θελω, priceless...
spiros_k Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 γ) Σορρυ που δε το εκανα κατανοητο. Δεν αναφερομαισε δικη απο μερους μου' date=' αλλα στην αμερικη απο δυσαρεστημενους πελατες. Αν σε ενδιαφερει δες εδω: http://kbla.com/active/case_toshiba.php[/quote'] Καλά μιλάμε για ΤΗΝ γκαντεμιά! Ένα τέτοιο να μου κάτσει και να έχω δώσει μία περιουσία θα το σπάσω! Αλήθεια εσύ πως το πήρες συναισθηματικά; ε) http://www.pctorque.com/8790.phpτο 8790-s 17" WXGA+ Active Matrix LCD Pentium? 4 3.4 GHz 800 FSB 1024MB 400DDR RAM 40.0 GB HD 8x DVD / 24x10x24 CD-RW Combo Drive & Softwares(Εδω οντως αν ειδα καλα δεν υπαρχει επιλογη 4χ παρα μονο 2χ ) 10/100/1000 Mbps Ethernet Internal V.92 Fax/Modem On board Hardware Raid Integrated TV Tuner option w/ Remote/Digital Video Camera Integrated 4 Speaker System and Subwoofer Smart Li-ION Battery $2228.00 Ειναι η τιμη απαγορευτικη' date='ειδικα αμα εχεις καποιον να στο φερει? [/quote'] Αν μου βρεις αυτό με σκληρό 7200 και από 60GB και πάνω, με recorder DVD+-4X και τιμή μέχρι 3000$ ΤΟ ΠΗΡΑ! Υπάρχει όμως...; Μην ξεχνάς η HP και η Dell μόλις έβγαλαν δίσκους 100GB (προς το παρόν μόνο 4200rps) ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ WIFI a/b/g! Στα μοντέλα που λες αυτά υπάρχουν; Τη συγκεκριμενη στιγμη εχω παψει να κοιταω για laptop Οποτε το μονο που μπορω να σου πω ειναι αν ηταν καλη επιλογη πριν δυο μηνες. Τοτε το zd7000 ηταν σαφως υποδεεστερο και με 5600nvidia (τωρα εχει την 5700 η οποια ακομηδε μου γεμιζει το ματι' date=' ειδικα οταν υπαρχει η 9700) [/quote'] Γιατί η 5700 δεν ήταν τόσο καιρό καλή; Όλες πάντως οι επώνυμες εταιρίες σχεδόν αυτή επιλέγουν. Σε ATI Radeon 9700 μόνο το XPS έχω δει ως τώρα. Δεν νομίζω ωστόσο να έχουν και τρομερή διαφορά σε επιδόσεις που να το καθιστούν τόσο crucial στοιχείο αγοράς ( http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.html?i=1957&p=4 )... To xps βγηκε μολις παρηγγειλα και δε μπορω να διαφωνησω οτι αν το προλαβαινα σιγουρα θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα παρα το βαρος/ογκο του. Μεχρι να το βγαλει' date=' η dell ειχε μεινει πισω στα φορητα. Το p25 με μνημη στα 2700, δισκο στα 5400 και nvidia5700 μου φαινεται καπως ξεπερασμενο. Και δε καταλαβαινω...γιατι δυστυχως μονο 3.2? Θα σε ενδιεφερενα βαλεις σε φορητο extreme ή prescott με τις θερμοκρασιες που πιανουν? [/quote'] Εδώ διαφωνώ..οι επώνυμες έχουν κανει ατελείωτα test και έχουν βάλει έξτρα ανεμιστήρες...οι μικρές εδώ υστερούν πολύ. Π.χ. τα τελευταία μοντέλα (XPS και ZD7000-νέα έκδοση) ζεσταίνονται με επεξεργαστές ΕΕ ελάχιστα. Τα υλικά κατασκευής είναι ειδικά και έχουν μπει μονωτικά ενδιάμεσα. Εδώ ξεχωρίζει το επίπεδο των μεγάλων... Την επιλογη της gateway πως τη εμπλεξες? Δεν ανηκει ουτε σε αυτα που υποστηριζεις αλλα ουτε σε αυτα που υποστηριζω... Μα γιατί το λες αυτό; Νομίζω ότι κάνει ισάξια δουλειά, αν όχι καλύτερη, με την Toshiba και έχει βγάλει πολύ καλά προϊόντα. Έχεις αποδείξεις ότι το 17άρι που βγάζει δεν έιναι καλό; Για φορουμ δε γνωριζω. Απλα απο τη στιγμη που μου φανηκε ως ενδιαφερουσα επιλογη η sager, εκατσα και διαβασα οσα μπορουσα στα φορουμ της voodoo και της pctorque( www.notebookforums.com[/url'] ). Αυτά τα sager από αισθητική νομίζω είναι πολύ άσχημα και όλα μου φαίνονται ίδια..Δεν ξέρω, τα HP και τα Dell μου φαίνονται πολύ πιο προσεγμένα και με πολύ καλύτερα υλικά κατασκευής... Μπορείς να μου προτείνεις σε παρακαλώ ένα μοντέλο τύπου sager (voodoo, pctorque, topnotebooks, hypersonic κ.λ.π) σαν το παραπάνω που έγραψες, με τον σκληρό δίσκο που σου προανέφερα, οθόνη 17" (κατά προτίμηση καλύτερη από 1440x900), ενσωματωμένο WIFI και 4x DVD+- αντιγραφικό, όλα με τιμή ίση ή λιγότερη των 3000$; Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν ήταν από αξιόλογη εταιρία με καλά σχόλια στο resellers...
theobabis Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Ειχα διαβασει οτι ειχε πεξεργαστη desktop(1100) και οτι καπως ζεστενοταν, αλλα ολα τα αλλα φαινοντουσαν εξαιρετικα με επληκτικη uxga 15', 512mb, 40gb, geforce 4 440 go, εκπληκτικα ηχεια harman karbon με subwoofer... To θεμα πηρε διαστασεις 2 μηνες περιπου αφοτου τον αγορασα (2 χρονια τωρα)... 9700 128mb εχει το xps που ανεφερες και το acer aspire 1610 (μονο με 64mb αλλα στην ελλαδα) περα απο αυτα που αναφερω τα οποια την εχουν με 256mb. Aλλο δε θυμαμαι να εχει παρει το ματι μου. Τωρα για 5700 μπορει να μην ειναι κακη καρτα αλλα 9600/9700 δεν νομιζω να διαφωνεις οτι δεν ειναι. ..οι επώνυμες έχουν κανει ατελείωτα test και έχουν βάλει έξτρα ανεμιστήρες.. Aτελειωτα τεστ οπως εκανε η toshiba στο δικο μου για να μην υπερθερμενεται? Eτσι ειναι, ή ετσι θελεις αν πιστευεις οτι ειναι? Tεσπα, να το δεχτω, αλλα εδω μπαινει και το θεμα της τιμης τoυ extreme. Οχι δεν ισχυριζομαι τιποτα για τη gateway. Exει φυσικα ενα μικρο σκορ στο resellers, αλλα μεχρι τωρα νομιζα οτι αναφεροσουν σε εταιριες που εχουν αντιπροσωπο εδω. Eκτος αν εχει και δε το εχω παρει χαμπαρι ακομη :oops: Aπο το παρακατω λειπει μονο το a πρωτοκολλο στο γουιφι και η καλυτερη 17αρα. Προσωπικη εκτιμηση λογω και οτι πολλοι τη ζηταγαν πριν 2μηνες θα μου φανει πολυ παραξενο αν δεν την βαλουν συντομα τωρα που υπαρχει. Οπως εκαναν και με την 9700. τιμη $2750 Ηypersonic Aviator_GX7 System: Custom System Binder with Performance Benchmarks Personalized System Recovery DVD Minimum 72-Hour Burn-in & testing with 128-Point Quality Control Process Configured and tested with latest qualifed drivers and operating system updates Arctic Silver 5 High Tech Polysynthetic Heat Dissipation Agent 1 Type II PCMCIA PC Card Slot User Upgradeable Pentium? 4 Processor Integrated Color CCD Video Camera HyperSense? Advanced Remote Diagnostics 3.40GHz Intel? Pentium? 4 Processor w/ HT (800MHz FSB) Intel 865PE+ICH5 Chipset Socket 478 Mobile Motherboard (800MHz FSB) 512MB PC3200 DDR400 RAM SODIMM 512MB PC3200 DDR400 RAM SODIMM (δηλαδη συνολικα 1024) Built-in ATA Hardware RAID Controller 60GB 7200rpm Ultra ATA Hard Drive w/8MB Cache Case Color: 4X DVD+R/W Drive w/ DVD Recording Software ATI Radeon Mobility 9700 (M11) 256MB for GX7 (w/ TV Out) Built-in 4-Speaker 3D Sound System w/ 5.1 Channel S/PDIF Output Integrated V.92 56K Fax/Data Modem Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet Controller 6 in 1 Flash Media Card Reader Bay Aviator GX7 in Standard Navy 17" WXGA+ Wide-Screen High Contrast Active Matrix LCD Display Internal 802.11b+g 54Mbps Wireless Mini PCI Network Adapter Internal Subwoofer Speaker Module Non-Operating System Setup (Blank HD). Only Testing and Burn-in 1Year 24/7 Toll-Free Tech Support Platinum Service & Lifetime Support
spiros_k Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Aτελειωτα τεστ οπως εκανε η toshiba στο δικο μου για να μην υπερθερμενεται? Eτσι ειναι' date=' ή ετσι θελεις αν πιστευεις οτι ειναι? Tεσπα, να το δεχτω, αλλα εδω μπαινει και το θεμα της τιμης τoυ extreme.[/quote'] Δεν σημαίνει ότι επειδή παρουσίασε ένα προβληματικό μοντέλο και εσύ ήσουν άτυχος και το επέλεξες, όλα τα προϊόντα είναι προβληματικά. Οι μεγάλες εταιρίες έχουν ξεχωριστά τμήματα που ασχολούνται με κάθε υποτμήμα του laptop, από τον επεξεργαστή μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Σε αυτό το επίπεδο ούτε υπάρχει η τεχνογνωσία, αλλά ούτε και η υποδομή από τις μικρές εταιρίες (στυλ voodoo, alienware κ.λ.π.). Οχι δεν ισχυριζομαι τιποτα για τη gateway. Exει φυσικα ενα μικρο σκορστο resellers' date=' αλλα μεχρι τωρα νομιζα οτι αναφεροσουν σε εταιριες που εχουν αντιπροσωπο εδω. Eκτος αν εχει και δε το εχω παρει χαμπαρι ακομη :oops:[/quote'] Όχι, τα πράγματα στο service είναι αρκετά ικανοποιητικά από την άποψη ότι το στέλνεις για επισκευή σε εξουσιοδοτημένο ευρωπαίο αντιπρόσωπο ( http://support.gateway.com/support/contact/international.shtml ). Aπο το παρακατω λειπει μονο το a πρωτοκολλο στο γουιφι και η καλυτερη 17αρα. Προσωπικη εκτιμηση λογω και οτι πολλοι τη ζηταγαν πριν 2μηνες θα μου φανει πολυ παραξενο αν δεν την βαλουν συντομα τωρα που υπαρχει. Οπως εκαναν και με την 9700. τιμη $2750 Ηypersonic Aviator_GX7 System: Custom System Binder with Performance Benchmarks Personalized System Recovery DVD Minimum 72-Hour Burn-in & testing with 128-Point Quality Control Process Configured and tested with latest qualifed drivers and operating system updates Arctic Silver 5 High Tech Polysynthetic Heat Dissipation Agent 1 Type II PCMCIA PC Card Slot User Upgradeable Pentium? 4 Processor Integrated Color CCD Video Camera HyperSense? Advanced Remote Diagnostics 3.40GHz Intel? Pentium? 4 Processor w/ HT (800MHz FSB) Intel 865PE+ICH5 Chipset Socket 478 Mobile Motherboard (800MHz FSB) 512MB PC3200 DDR400 RAM SODIMM 512MB PC3200 DDR400 RAM SODIMM (δηλαδη συνολικα 1024) Built-in ATA Hardware RAID Controller 60GB 7200rpm Ultra ATA Hard Drive w/8MB Cache Case Color: 4X DVD+R/W Drive w/ DVD Recording Software ATI Radeon Mobility 9700 (M11) 256MB for GX7 (w/ TV Out) Built-in 4-Speaker 3D Sound System w/ 5.1 Channel S/PDIF Output Integrated V.92 56K Fax/Data Modem Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet Controller 6 in 1 Flash Media Card Reader Bay Aviator GX7 in Standard Navy 17" WXGA+ Wide-Screen High Contrast Active Matrix LCD Display Internal 802.11b+g 54Mbps Wireless Mini PCI Network Adapter Internal Subwoofer Speaker Module Non-Operating System Setup (Blank HD). Only Testing and Burn-in 1Year 24/7 Toll-Free Tech Support Platinum Service & Lifetime Support Αναφορικά με το σύστημα που έγραψες, που είναι η καλύτερη οθόνη; Βλέπω διαθέσιμη μόνο την 17" WXGA+...υπάρχει και σε ποιό μεγάλη ανάλυση; Πάντως δεν βλέπω τη Hypersonic να είναι στο top του resellers ( http://www.resellerratings.com/topstores.pl ). Tο αναφέρω απλά επειδή δίνεις μεγάλη έμφαση στις αξιολογήσεις αυτής της σελίδας... Αλήθεια, πως το πλήρωσες το Supersonic; Λέει δεν δέχονται κάρτες που δεν έχουν εκδοθεί στις ΗΠΑ...
theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Σπυρο, Δεν σημαίνει ότι επειδή παρουσίασε ένα προβληματικό μοντέλο και εσύ ήσουν άτυχος και το επέλεξες' date=' όλα τα προϊόντα είναι προβληματικά. [/quote'] οχι, φυσικα δε σημαινει. Εξαλου το οτι το δεχτηκα τον ισχυρισμο σου για τις θερμοκρασιες, μια γραμμη ποιο κατω, τι αλλο μπορει να σημαινει? Απλα ομως, ακριβως επειδη εχει τυχει κατι τοσο σοβαρο, ας μου επιτρεψεις να μη δεχομαι ως apriori αυτο το δεδομενο και να διατηρω τις αμφιβολιες μου ωσοτου δω καποιες κριτικες που να πιστοποιουν οτι οντως δεν υπαρχει προβλημα. οσο αφορα τωρα το θεμα των μικρων εταιριων. Το οτι ειναι μικρες απο μονο του δε μου λεει τιποτα. Αν μου ελεγε θα επρεπε να αρχισω να δεχομαι και προτασεις της μορφης: H lamborgini ως μικρη εταιρια που ηταν(τωρα οκ δεν ειναι, αλλα το νοημα παραμενει), δεν ειχε τεχνογωσια και υποδομη και αρα και τα αυτοκινητα της (ως το αποτελεσμα της ελλειψης αυτων) μαλλον δε θα ηταν και τοσο καλα οσο των μεγαλυτερων εταιριων. Ή, η bang&olufsen ειναι μικρη εταιρια και αρα... Να ξανατονισω παλι, οτι η αρνηση της αποδοχης οτι οι μικρες εταιριες επειδη ακριβως ειναι μικρες δεν εχουν τεχνογνωσια και υποδομη, δε με κανει αυτοματα υπερμαχο της θεσης οτι τα εχουν. Το μονο που ισχυριζομαι ειναι απλα οτι, το οτι κατι ειναι μικρο δεν ειναι επαρκες στοιχειο για να εξαγουμε συμπερασμα, τιποτα παραπανω. Αυτο προτιμω να το βγαζω(το συμερασμα δλδ), μεσα απο ελεγχο του ιδιου του προιοντος που με ενδιαφερει. Oσο αφορα τη gateway αν καταλαβαινω καλα το κερδος βρισκεται στο μικροτερο μαλλον ποσο μεταφορας και στο οτι δε χρειαζεται να κανεις δηλωση προσωρινης εξαγωγης. Απο την αλλη παραμενει το οτι πρεπει να το στειλεις εσυ σε μια απο αυτες της χωρες, σωστα?(ναι, τεχνικως φαινεται ενδιαφερουσα επιλογη, αλλα μεχρι εκει για τα γουστα μου. Τον λογο τον μαντευεις... ). Αναφορικά με το σύστημα που έγραψες' date=' που είναι η καλύτερη οθόνη; Βλέπω διαθέσιμη μόνο την 17" WXGA+...υπάρχει και σε ποιό μεγάλη ανάλυση;[/quote'] Αυτο: Απο το παρακατω λειπει μονο το a πρωτοκολλο στο γουιφι και η καλυτερη 17αρα. Προσωπικη εκτιμηση λογω και οτι πολλοι τη ζηταγαν πριν 2μηνες θα μου φανει πολυ παραξενο αν δεν την βαλουν συντομα τωρα που υπαρχει. Οπως εκαναν και με την 9700. Και αυτο: Δε νομιζω οτι ειναι απολυτα δικαιη αντιμετωπιση ο ισχυρισμος οτι προσφερουν μονο wxga για τον απλο λογο οτι η hp πολυ προσφατα εβαλε αυτη την επιλογη. Καποιος θα εκανε την αρχη. Μου θυμισες μια κριτικη που ειχε γινει μεταξυ laptop μολις βγηκε ο xps που ηταν και ο πρωτος που εβαλε την 9700 και συμπερενε το review οτι εχει ενα edge λογω της καρτας(sorry δε θυμαμε link). Ευχαριστω πολυ. Πολυ συντομα και οι δυο αυτες εταιριες ακολουθησαν. ...που ανεφερα ποιο πανω, θα μπορουσα να μαθω αν υπαρχει καποιος λογος που δε καλυψαν? Και να σε ξαναρωτισω. Την εχεις πετυχει πουθενα αλλου αυτη την οθονη περα απο την hp που την εδωσε τωρα τελευταια ως επιλογη? :roll: Ο λογος που δεν ειναι στο top ειναι παροτι εχει τη καταλληλη βαθμολογια, δεν εχει συμπληρωσει τον απαραιτητο αριθμο απο review. Προσωπικα εκρινα οτι αυτα που ειδα για αυτην τον τελευταιο καιρο με καλυπταν(παλια δεν ειχε τοσο καλες κριτικες). Αλλα αυτο ειναι μια προσωπικη επιλογη. Το πληρωσε φιλος μου που εχει αμερικανικη πιστωτικη και ο οποιος μου το εφερε κιολας.
overclocker Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Na kanw mia erwtisi?Poioi foritoi stin Ellada exoun Ati Radeon 9600/9700 & Nvidia 5700?
spiros_k Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Οκ Theobabis, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. όταν έχεις νεώτερα από το υπουργείο σχετικά με την έγκριση εξαγωγής στείλε ένα pm please. Τέλος δύο ακόμα ερώτησεις α) Μεταξύ των XPS και του καινούργιου ZD7000, πες μου σε παρακαλώ ποιό θα επέλεγες και με τι επεξεργαστή, με προϋπόθεση ότι θα ήθελες το πιο "διαχρονικό" σε αποδόσεις μηχάνημα και με δυνατότητες που να υποκαθιστούν κατά το δυνατόν ένα desktop. Συγκεκριμένα κυρίως για DVD ταινίες, ποιοτικές εγγραφές, καλύτερη (κατά το δυνατόν) υποστήριξη στην Ελλάδα, λειτουργικότητα (π.χ. πλήρες πληκτρολόγιο, χαμηλότερες θερμοκρασίες για να μην καίγεσαι!), επεκτασιμότητα (π.χ. περισσότερα inputs), δυνατότητα αναβάθμισης χωρίς επίσκεψη τεχνικού ή αποστολή laptop στην εταιρία (πολλοί λένε ότι η πρόταση της Dell είναι "πατάτα" αφού το σύστημα πρέπει να πάει πίσω http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.html?i=1967 ). Αν μπορείς τεκμηρίωσε τις απαντήσεις σου. β) Από τις μικρές εταιρίες, με όσα ξέρεις και έχεις διαβάσει, ποιό θα επέλεγες, με βάση τις προαναφερθείσες προυποθέσεις, από Alienware, Powernotebooks (δηλαδή Sager) και φυσικά την δική σου (Hypersonic). Αλήθεια είναι αλήθεια ότι τα alienware (ή κάποια άλλα high-end δεν θυμάμαι ακριβώς) έχουν την gpu και την cpu αναβαθμίσιμα άμεσα από τον χρήστη; Thanks for your time!
theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 overclocker, 9600 εχουν αυτοι που κατασκευαζει το πλαισιο, η σειρα 1500 της acer και εχω δει και εναν fujitsu amilo d. 9700 εχω δει μονο στο acer 1610. O Γιαννης ο platano μολις πηρε ενα. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει καθε καλη διαθεση να σου λυσει οποια απορια. Δε θυμαμαι κατι αλλο. Για 5700 δε ξερω καθολου. Σπυρο, Οπως ανεφερα και ποιο πανω, ενω μπορεις να μου δωσεις μια ιδεα για τα κριτιρια με τα οποια αξιολογεις, μου ειναι ανεφικτο να κατανοησω το βαρος το οποιο δινεις σε καθενα απο αυτα, ειδικα οταν προκεται για συνδυασμο αυτων. Εδω, οταν ηταν να αγορασω για μενα, τιποτα δεν ειχε απολυτη αξια και παιζανε. Τι μια μερα κατι το αξιολογουσα ως χ και την αλλη ως χ και +/- κατι. Το μονο που μπορω, ειναι να σου παραθεσω καποιες επι μερους προσωπικες σκεψεις και επιλογες που εκανα και αξιολογησε τες οπως θεωρεις καλυτερα. Στο θεμα του επεξεργαστη καταρχην δε νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα ενας extreme. Eιναι τεραστια η διαφορα. Δευτερον, παροτι δεν εχουν επιλογη για prescott, οι γνώστες σε αυτο το φορουμ συνεχιζουν να προτινουν northwood για αυτο το επιπεδο συχνοτητας. Τελος ενω βλεπω ενα intel 865PE Chipset στον xps αυτη η επιλογη για 3,06 στον zd με προβληματιζει μπας και εχει κανα sis.(δε βρηκα καποια αναφορα πανω σε αυτο στην hp) Για εγγραφη dvd, αν προκεται να το χρησιμοποιησεις εκτεταμενα, θα σου προτινα να κοιταξεις και την επιλογη να το παρεις με cdrw και να επιλεξεις ενα κανονικο dvdr 8X σε συνδυασμο με εξωτερικο κουτι και firewire, αν δε σε ενδιαφερει να γραφεις εκτος εδρας. Η εκτεταμενη χρηση θα σου δημιουργησει υψηλες θερμοκρασιες που δε θα ειναι και οτι καλυτερο για το Pc. Για καποιο καλο dvdr τσεκαρε στην κατηγορια της αποθηκευσης. Στο θεμα της υποστηριξης στην ελλαδα δηλωνω απολυτη αγνοια. Εδω μαλλον πρεπει ν ααρχισεις να ψαχνεις για κατοχους dell, hp. Σε θεμα αυτονομιας μη περιμενεις πολλα οποιο και να παρεις. Τουλαχιστον για αυτο, υπαρχει η λυση της εχτρα μπαταριας (ναι ξερω...μαλλον θα σκεφτεσε τη τιμη της τωρα ) Στο θεμα της ζεστης παλι δε μπορω να σου πω παρα μονο την δικια μου εμπειρια. Ζεστενεται οταν φυσικα παιζω και σε 1, 2 συγκεκριμενα παιχνιδια μπορω να πω οτι ψηνονται τα σημεια που βρισκεται ο σκληρος και η καρτα γραφικων. Περα απο κει σε φυσιολογικη χρηση ειναι μια χαρα. Υπαρχουν παντως και λυσεις σα τη παρακατω που εχει και 4 usb. http://www.x-tremegeek.com/templates/searchdetail.asp?T1=148+0752 Αν αναρωτιεσαι αν κανουν δουλεια, τουλαχιστον αυτο που εχω κανει (δεν ειναι το παραπανω). Mαλλον για αυτο το θεμα θα χρειαστει να βρεις καποιους που εχουν τα συγκεκριμενα αυτα φορητα. Οσο αφορα το πληρες πληκτρολογιο αν ειδα καλα μονο το zd εχει. Εδω παλι απλα αξιολογεις ποση αξια εχει για σενα αυτο. Προσωπικα ποτε δε μου ελειψε...ισως φυσικα ποτέ να μην ασχοληθηκα με μια εφαρμογη που να μου εδειχνε την ελληψη του :roll: Για την οθονη, ευτυχως υπαρχει στην ελλαδα η 17wxga οποτε και ειναι ευκολο να ελεγξεις απο κοντα ποσο αξιζει για σενα το συγκεκριμενο μεγεθος. Πριν καποιο καιρο καπου ειχα πετυχει ενα κειμενο που ανεφερε οτι ολες αυτες οι 17wxga προερχονται απο μια συγκεκριμενη εταιρια. Αν ισχυει αυτο(το οποιο το θεωρω και το ποιο πιθανο) μαλλον ο παρακατω ειναι ο ενοχος: wxga: http://www.lgphilips-lcd.com/en/product/notebook.html?tg=view&idx=147 wsxga: http://www.lgphilips-lcd.com/en/product/notebook.html?tg=view&idx=181 και αν ισχυει αυτο, τοτε και η gateway δεν εχει κατι διαφορετικο, απλα την οριζει οπως η lg. Εδω παντως θα μου επιτρεψεις να προσθεσω οτι αν ημουν ενθερμος οπαδος του cinema μαλλον θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα το παρακατω: http://www.technikdirekt.de/main/page.xp?pageid={FE4FD3A3-0294-4E0C-AF5E-39DE28448248}&SESSIONID=K/D2LSRYYXOXCA9SN5L&DS=1&TS=1208493047&type=focus&doctype=article&focus=487786&focuslayout=full5&focuslayout=full5&history=add Το θεμα τωρα της gpu ας μου επιτρεψεις να το αντιλαμβανομαι ποιο πολυ ως ενα παχνιδι marketing παρα ως ενδιαφερουσα επιλογη. Να ελεγα οτι ειχαν μια 9000 ή 9200, να συμφωνησω, αλλα οπου βλεπω για αναβαθμισημη gpu αναφερονται σε 9600/9700. Να τη βγαλεις, να βαλεις τι? Λογικα, αν δεν εχεις τρελλες απαιτησεις θα σε βγαλει για 1,5 - 2 χρονια. Τοτε απλα, τα παντα θα εχουν αλλαξει. Εδω πας να παρεις τροφοδοτικο και υπαρχει ασυμβατοτητα με τα παλια, λες στη gpu να κολησουν? :roll: Στο παρακατω παντως υπαρχει ενα link για το πως αλλαζεται η gpu στο allienware http://www.alienware.com/system_pages/area-51m.aspx και στο παρακατω αναφερεται σε ποια απο τα hypersonic ειναι δυνατη η αναβαθμιση http://www.hypersonic-pc.com/2001/systems-mobile.htm Παρομοιως, διαχρονικοτητα και δυνατότητα που να υποκαθιστα κατά το δυνατόν ένα desktop μου φαινονται εννοιες καπως αντικρουομενες. Και αυτο γιατι το δευτερο το εκλαμβανω ως οτι θα εχεις απαιτησεις απο τον υπολογιστη οι οποιες και θα μεγαλωνουν με το περασμα του χρονου. Προσωπικα αν με βγαλει δυο χρονια αυτο που εχω θα ειμαι ικανποιημενος. Στα δυομιση θα κανω παρτυ και στα τρια θα μιλαω για θαυμα...Εκτος αν σταματησω να παιζω, oποτε θα μου κρατησει καμια δεκαρια... Στο θεμα τωρα τον μικρων εταιριων να κανω μια διευκρινηση που μαλλον θα επρεπε να την εχω κανει εδω και μερικα ποστ. Η sager, η voodoo, η hypersonic, δε φτιαχνουν μονοι τους υπολογιστες αλλα τους πέρνουν (και) απο τη mitac(τουλαχιστον αυτο το καιρο που κοιταω) και απλα ο καθενας βαζει τη δικια του μικρη πινελια. Ξερεις ποσο κοντα αυτη τη στιγμη ειναι η mitac? Δες εδω: http://www.sagernotebook.com/pages/notebooks/product.cfm?ProductType=4780 και μετα περνα μια βολτα απο το πλαισιο να δεις τον 17αρη που φτιαχνει Τον υπολογιστη που εχω(mitac 8355) περα απο τη voodoo που τον προσφερει πανομοιοτυπα, τον προσφερουν και ολοι οι παρακατω: Australia: Pioneer AMD 8355 Denmark: Amitech FreeNote 4800 France: Alineos A641 & A642 + Kenitec 8355 Germany: Yakumo Q8M Power64 XD^ + Bacoc M8355-K1 + BullMan Unis5 + Xeron Sonic Pro 800MX UK: Evesham Voyager Office Pro 64² + Time + Tiny + MESH Comp. Pegasus 3000+ + Pico Solitaire 64 USA: AmericanComputech ACI Warrior + CyberPower Xplorer X64-8000 + DaWin64 (digital audio workstation) + Xtreme 64 + Lyncomp Model 8350 + Hyperdata Model 8350 + Hypersonic Aviator AX6 + iBuyPower Battalion-101 + M-Tech Model 8350 + NewGenPC ACI Warrior + R&J Technology MTC8350 + Sunrex Model 8350 Worldwide: VodooPC Envy M:855. (απο το http://www.amd64notebooks.com/index.php?page=2 ) Ολα τους διδυμα αδερφακια με αλλο ονομα. Aν σε ενδιαφερει, Κατεβασε απο το παρακατω http://www.amd64notebooks.com/modules/mx_pafiledb/dload.php?action=category&cat_id=2 το 8355-Config.zip (pdf), να δεις ποσο ευκολα αλλαζεις cpu, μνημες, σκληρο, wireless, cd-rw/dvdr. Tετοιο manual για το toshiba μου ακομη δεν εχω βρει. Οποτε, ενω η hypersonic ειναι μικρη οπως και ολες τους ξεχωριστα, ο συνδυασμος δεν ειναι αξιολογος και για οποια βοηθεια σε καποιο προβλημα, αλλα και για drivers? Nα σου υπενθυμισω απο ποτε εχει να βγαλει drivers για το φορητο μου η toshiba? Mια πολυ ενδιαφερουσα επιλογη θεωρω το sager 8790 το οποιο μπορεις να το βρεις και ως hypersonic gx7 ή voodoo m:780, που εχει και αναβαθμισημη gpu. Αυτο δηλαδη που ανεφερα και σε ενα προηγουμενο ποστ. http://www.sagernotebook.com/pages/notebooks/product.cfm?ProductType=8790 Επισης υπαρχει το sager 8890 με 15/16 uxga,(αλλιως hypersonic gx8) το οποιο ομως ειναι 5μιση κιλα... http://www.sagernotebook.com/pages/notebooks/customized-price.cfm?ProductType=8890 (υποψιαζομαι οτι θα ειναι σχετικα ευκολο να βρεις παρομοια pdf με οδηγιες αποσυναρμολογησης.) Μαλλον μεγαλο μου βγηκε το ποστ...:roll:
insomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Ναι έχεις δίκιο σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θέλω το pc. To mgmanager δεν έχει Dell. Θέλω ένα Dell με επεξεργαστή pentium mobile ή centrino, μνήμη επεκτάσιμη στα 1024, κάρτα γραφικών 64άρα και απαραίτητα να είναι λιγότερο από 2 κιλά. Τώρα έχετε να μου προτείνετε κάτι;
theobabis Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/engr?c=gr&l=en&s=pad&~ck=mn Aυτοι μαλλον τοτε ειναι οι ιδανικοτεροι να σε βοηθησουν :roll:
Cataphract Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 3)Το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει για τον Acer Ferrari είναι ότι "καταναλώνει τη μπαταρία του όσο γρήγορα καταναλώνει τα καύσιμά της μια Ferrari". Poli petiximeno sxolio kai 100% alithes.. eftixos pou h bataties ton laptop ine epanafotizomenes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.