Προς το περιεχόμενο

Ποιο notebook?

JiMk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα notebook μεεεεεεε.......

P4 2.6 και πάνω

512RAM

60GB hdd και πάνω.

αυτά ως βάση, θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι με τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε τιμή μέχρι 2.000€. Και τέλος αν γνωρίζει κάποιος, αν αγοραστεί ένα φορητό μηχανάκι Compaq,HP από USA, τι γίνετε με την εγγύηση?

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και τέλος αν γνωρίζει κάποιος, αν αγοραστεί ένα φορητό μηχανάκι Compaq,HP από USA, τι γίνετε με την εγγύηση?

Είναι κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που έχεις δει κ δεν υπάρχει εδώ; Γιατί αυτή τη βδομάδα απ' ότι ξέρω η HP παρέλαβε νέα μοντέλα...

Pare afto pou exo kai ego (ACER Ferrari 3000 LMi). 2.100 teliki timi apo plaisio.

Αφού o JiMk λέει ότι θέλει p4... Οι ferrari δεν είναι amd; :roll:

Δημοσ.

Sostos o hawkj83, ta acer einai mia kali lysi. Tis ekdoseis centrino tis exeis dei ? Min se ksegelaei i onomastiki syxnotita tou epeksergasti. Se epidoseis einai antistoixes me to diplasio ths onomastikis syxnotitas. Syn oti katanalonoun ligoteri energeia.

Δημοσ.

Ειχα ρωτησει την hp πριν κανα διμηνο, και η

απαντηση ηταν οτι δε μπορουν να καλυψουν

κατι που δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα.

Υποψιαζομαι ομως οτι δε θα εχουν προβλημα

να σου αλλαξουν κατι που ειναι κοινο οπως

ενας σκληρος, το οποιο και εκανε στη περιπτωση

μου η toshiba σε υπολογιστη αγορασμενο απο

αμερικη.

Δημοσ.

Η Toshiba έχει παγκόσμια εγγύηση για τα notebooks της, οπότε καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό. Για τις υπόλοιπες εταιρίες δεν γνωρίζω.

Αυτό τον καιρό ψάχνω μανιωδώς (χωρίς υπερβολή!) να βρω τι notebook θα πάρω. Με βάση τα όσα ξέρω μέχρι στιγμής έχω να σου πω τα εξής:

1)Γιατί να πάρεις P4 στα 2.x ? Οι Centrino έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (έως 5 ώρες και κάτι ψιλά υπό ορισμένες συνθήκες..) και πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις από την ονομαστική τους ταχύτητα. Ένας Centrino 1.6GHz "φυσάει" εξίσου καλά με έναν p4-2.6GHz.

2)Αν θες φορητό να κοιτάξεις να είναι ελαφρύς.. εκτός κι αν θες "φορητό μόνο στο μάτι", οπότε κάτι Acer 17xx (νομίζω) θα σε καλύψουν απόλυτα σε επιδόσεις αλλά και σε.. κιλά! (7kg!)

3)Το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει για τον Acer Ferrari είναι ότι "καταναλώνει τη μπαταρία του όσο γρήγορα καταναλώνει τα καύσιμά της μια Ferrari".

4)Έχε στα υπ'όψιν σου τον Acer 2003WMLi που κοστίζει κάτι παραπάνω από 2000Ευρώ εδώ στην Ελλάδα και προσφέρει Centrino 1.6GHz, Radeon-m 9200 64MB, 60GB HD, DVD-RW, 512MB Ram κλπ. Υπάρχει όμως ένα σημαντικό πρόβλημα που λίγοι γνωρίζουν με κάποια μοντέλα της σειράς Acer2000... εγώ ίσως είχα αγοράσει ήδη τον Acer 2001WLCi αν δεν είχα διαβάσει γι'αυτό το πρόβλημα.. περισσότερα θα σου πω εν καιρό, πάντως αν δεις ότι το μοντέλο σε ενδιαφέρει let me know και θα σου πω περισσότερα!

Και τέλος, αν δεις ότι καταλήγεις κάπου, φρόντισε να μας ενημερώσεις! Κι εγώ στο ψάξιμο είμαι... :shock:

Δημοσ.

lol, βαριόμουν να γράφω!!!

Αυτό που θα πω δεν το κατέβασα από το μυαλό μου .. είναι πραγματικό γεγονός που έχει συμβεί σε αρκετούς κατόχους μοντέλων της σειράς Acer2000 (στο εξωτερικό σίγουρα, στην Ελλάδα δεν γνωρίζω)

μερικές φορές, γράφοντας τη λέξη "in" εμφανίζεται με το πάτημα του πλήκτρου "n" το γράμμα "i" !! To αποτέλεσμα φυσικά είναι "ii" αντί για "in" ! Μπορεί να ακούγεται απλό και ασήμαντο αλλά συμβαίνει με διάφορα πλήκτρα και έτσι σιγά σιγά η πληκτρολόγηση γίνεται μια δραματική εμπειρία! Φανταστείτε να γράφετε http://www.google.com και το αποτέλεσμα να είναι http://www.gooogle.com . Δεν είναι για γέλια.

Η ACER δηλώνει άγνοια για το θέμα. Άτομα που έστειλαν το notebook τους για αντικατάσταση, δεν είδαν λύση με αλλαγή του πληκτρολογίου. Ολοι τους ισχυριζονται ότι δεν είναι θέμα software αλλά hardware (αφού συμβαίνει και σε linux). Δυστυχώς το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει για πολλούς εφιάλτης...

Να επαναλαβω πως αφορά μόνο τη σειρά Acer Aspire 2000 και φυσικά πως δεν συμβαίνει πάντα! Είμαι επιφυλακτικός που το αναφέρω γιατί

α) δεν το έχω δει με τα μάτια μου

β) επαναλαμβάνεται σε τυχαίες χρονικές στιγμές και όχι συνεχώς

Αυτά για την ώρα.. εγώ μάλλον πριν πάρω το συγκεκριμένο Acer (αν το επιλέξω τελικά) θα πω στον πωλητή να με αφήσει να γράψω 100 φορές σερί (και γρήγορα) τη λέξη "in". Αν δω κανά διπλό "i', πάμε γι'άλλα!!!

Δημοσ.

Παιδια για Acer χλωμό.... θέλω κάτι κομψό κλπ διότι είναι για τον Πατέρα μου, όσο για την εγγύηση ρωτήσαμε για HP και η απάντηση ήταν πως φορητό απο Αμερική δεν αναγνωρίζεται από την Ελληνική αντιπροσωπία.

Υ.Γ Oι centrino τι ακριβως είναι?

Δημοσ.

ειναι διαφορετικος τυπος μητρικης, αλλα και επεξεργαστη...

ειναι το μονο καλο που εχει βγαλει η ΙΝΤΕΛ εδω και 3 χρονια...

ΣΕΝΤΡΙΝΟ λεγωνται οι ΜΗΤΡΙΚΕΣ και ΟΧΙ οι ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ.

Δημοσ.

oi epeksergastes pos legontai diladi???

kai ego ton teleutaio kairo kano thn idia douleia me ton clairvoyant kai me exoun "trabiksei" oi dell! http://www.dell.gr arketa kalo site ;)

sigoura protino kai exo centrino kai mallon kateuthinome se dell or toshiba...

duo apories omos kai an mporeite na apantisete... kapou diabasa oti oi acer einai ftiagmenoi me koina eksartimata gia desktop einai aleithia? kai ... kserete kanena laptop pou na min exei apo kato katholou aeragogous gia psuksi?!!! thelo na mporo na ton afino px pano sto krebbati kai na min skasei apo tin zesti! :( :(

Δημοσ.

sinnaig: υποτίθεται (δεν το έχω δει στην πράξη) ότι οι Centrino δεν θα σε ζεστάνουν, ούτε καν στο κρεβάτι.. αν μάλιστα δεν κάνεις κάτι το ιδιαίτερο, ο επεξεργαστής λειτουργεί ακόμη και στα 10ΜΗz, χωρίς να το καταλαβαίνεις!

πάντως με την Dell δεν είχα ασχοληθεί καν, τη θεωρούσα πανάκριβη και απόμακρη (USA..). Τώρα που έδωσες το site θα το κοιτάξω λιγάκι..

JimK: υπάρχουν μοντέλα (π.χ. κάποια Travelmate) της Acer που είναι παραπάνω από κομψά!

Δημοσ.

Εγώ στην αρχή ψηνόμουνα για ένα DELL αλλά δεν το είχε η ελληνική αντιπροσωπεία. Η μέγιστη ξεφτίλα δε για τέτοιου ονόματος εταιρία είναι ότι τους πήρα τηλέφωνο για τιμές και...:

Εγώ: Γεια σας θέλω να μάθω τιμές για κάποιον φορητό..Που μπορώ?

Υπαλ: Στο site

Εγώ: Δεν βρίσκω κάτι... Κάπως αλλιώς?

Υπάλ: Πες μου μοντέλο να σου πω τίμή

Εγώ: μοντέλο τάδε

Υπάλ: Δεν το έχουμε πρέπει να το παραγγείλεται από έξω

Εγώ: Δεν μπορώ να το παραγγείλω μέσω εσάς? Να πληρώσω μια προκαταβολή

Υπάλ: Όχι να το παραγγείλετε εσείς από το εξωτερικό

Εγώ: Ευχαριστώ byeeee

Ακούς εκεί να παραγγείλω εγώ από το εξωτερικό όταν αυτοί είναι αντιπρόσωποι...

Αμα ήταν έτσι δεν χρειάζεται καθόλου η αντιπροσωπεία, το έπερνα κατευθείαν από εκεί (που πλάκα πλάκα μερικές αντιπροσωπείες εξωτερικό τα έχουν σε καλύτερες τιμές)

Τελικά κατέληξα στο Toshiba satellite pro M30-221 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος (έκανε και 1850, σε σχέση με τα 2κ των dell,acer κλπ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...