Προς το περιεχόμενο

Iphone

tilaverboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλώνω iphonακιας. Επι του παρόντος έχω το 8αρη. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος απόλυτα από το 8αρη μου. Σκέφτομαι να μεταβώ στο 11 pro. Αξίζει η μετάβαση ή να κάνω skip περιμένοντας το 12 pro? 

Δεκτή κάθε συμβουλή αλλά στρατόπεδο δεν ενδιαφέρομαι να αλλάξω διότι έχω οικοσύστημα.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.

Επειδη δεν μπορουμε να ξερουμε ουτε ποσα νεα iphone θα βγουν και φυσικα ποσο θα κοστιζουν και μιας και εχουμε ακομα κοντα 10μηνες μεχρι να κυκλοφορησουν στην αγορα.

Το 11pro σε σχεση με το 8 ειναι η μερα με την νυχτα.

Απο τις καμερες(πληθος αυτων,night mode,video)

απο την ιδια την ποιοτητα κατασκευης,

wifi6,

μερα με την νυχτα καλυτερη μπαταρια,

ταχυφορτιστης

νεοτερο τσιπακι

amoled οθονη

,παραπανω υποστηριξη.

Δημοσ.

Σίγουρα αξίζει το 11pro σε σχέση με το 8 , από την άλλη και το 8 ακόμα θεωρώ καλά κρατάει και αν δεν είναι τόσο τεράστια η ανάγκη για άμεση αλλαγή το 12 το αντίστοιχο όλο και κάτι καινούριο θα φέρει να προσθέσει. Δηλαδή πιο πολύ πιστεύω είναι εσυ το κατά ποσό βιάζεσαι να το αλλάξεις.

Δημοσ.
Στις 16/1/2020 στις 4:31 ΜΜ, tilaverboy είπε

Δηλώνω iphonακιας. Επι του παρόντος έχω το 8αρη. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος απόλυτα από το 8αρη μου. Σκέφτομαι να μεταβώ στο 11 pro. Αξίζει η μετάβαση ή να κάνω skip περιμένοντας το 12 pro? 

Δεκτή κάθε συμβουλή αλλά στρατόπεδο δεν ενδιαφέρομαι να αλλάξω διότι έχω οικοσύστημα.

Δεν υπαρχει σημειο επαφης του 8 με το 11 pro.

Στα εγραψε ο Fulgore αναλυτικα οποτε να μην επαναλαμβανομαι.

Λογικα δεν τιθεται θεμα μπατζετ οποτε εγω θα βαλω και την χρηση που κανεις. Για να λες οτι εισαι "απολυτα ικανοποιημενος" απ' το 8, μαλλον δεν χρειαζεσαι την (μεγαλη) αναβαθμιση και τα extra features του 11 pro και μπορεις να περιμενεις για τα επομενα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ στην ίδια βάρκα είμαι, έχω το 8plus 256GB και ψήνομαι να μεταβώ στο καινούργιο 11 pro max. Αλλά από την άλλη είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 8αρι ακόμα οπότε λεω να περιμένω το καινούργιο να δώ και τι θα έχει (5G ?) και βλέπω μετά. To 11 όμως όντως τα σπάει από χαρακτηριστικά και ειδικά το 11 pro max.

Επεξ/σία από dr_frozenarm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...