talibanakos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα αυπνα αλανια,εχω μια απορια,η περιβοητη M3 GTR που επαιζε στην αρχη του παιχνιδιου,σε ποιες κονσολες υπηρχε; Το MW εχει βγει και σε αλλη εκδοση για PS3? Γιατι σε αυτη που εχω δεν εχει το M3 στην αρχη,αλλα ενα aston martin. Θυμαμαι οτι την εχω οδηγησει,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν στο PC η σε καποια εκδοση του PS3.
dinos234 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, talibanakos είπε Καλησπερα αυπνα αλανια,εχω μια απορια,η περιβοητη M3 GTR που επαιζε στην αρχη του παιχνιδιου,σε ποιες κονσολες υπηρχε; Το MW εχει βγει και σε αλλη εκδοση για PS3? Γιατι σε αυτη που εχω δεν εχει το M3 στην αρχη,αλλα ενα aston martin. Θυμαμαι οτι την εχω οδηγησει,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν στο PC η σε καποια εκδοση του PS3. Εννοείς του 2005 νομίζω την ασημί με μπλε αν είναι αυτή του ps3 από όσο θυμάμαι την ειχε όπως νομίζω και στο εξώφυλλο του παιχνιδιού.
talibanakos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, dinos234 είπε Εννοείς του 2005 νομίζω την ασημί με μπλε αν είναι αυτή του ps3 από όσο θυμάμαι την ειχε όπως νομίζω και στο εξώφυλλο του παιχνιδιού. Αυτη εννοω,για ποιο λογο ομως δε μπορω να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ αυτη την εκδοση;;;
dinos234 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Αυτη εννοω,για ποιο λογο ομως δε μπορω να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ αυτη την εκδοση;;; Εγώ θυμάμαι αυτήν είχα αλλά έχουν περάσει χρόνια από τότε δεν ξέρω αν μπορείς να την βρεις κάπου την έκδοση αυτήν η αν υπάρχει στο skroutz ακομη. Ίσως υπάρχει για pc σε cd αλλιώς δεν για cd keys kinguin g2a.
talibanakos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, dinos234 είπε Εγώ θυμάμαι αυτήν είχα αλλά έχουν περάσει χρόνια από τότε δεν ξέρω αν μπορείς να την βρεις κάπου την έκδοση αυτήν η αν υπάρχει στο skroutz ακομη. Ίσως υπάρχει για pc σε cd αλλιώς δεν για cd keys kinguin g2a. Μηπως δεν ειχε βγει για ps3 η εκδοση με το BMW?
Mene Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Πάντως στο PC την είχε σίγουρα, την θυμάμαι.
talibanakos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Mene είπε Πάντως στο PC την είχε σίγουρα, την θυμάμαι. Σιγουρα,απλα εχω εναν φιλο που ΕΠΙΜΕΝΕΙ οτι υπαρχει για PS3. Το κακο ειναι οτι αυτος δε σκαμπαζει,και επιμενει να μου δειχνει διαφορα εξωφυλλα που εχουν φτιαξει οι χρηστες του ιντερνετ,και επανω εχουν βαλει το PS3. Στο ebay παντως το εξωφυλλο με την BMW υπαρχει μονο σε PS2. 1
dinos234 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, talibanakos είπε Σιγουρα,απλα εχω εναν φιλο που ΕΠΙΜΕΝΕΙ οτι υπαρχει για PS3. Το κακο ειναι οτι αυτος δε σκαμπαζει,και επιμενει να μου δειχνει διαφορα εξωφυλλα που εχουν φτιαξει οι χρηστες του ιντερνετ,και επανω εχουν βαλει το PS3. Στο ebay παντως το εξωφυλλο με την BMW υπαρχει μονο σε PS2. Τώρα αν θυμάμαι καλά δεν είναι σίγουρος νομίζω το είχα στο ps2 εκεί σίγουρα είναι εξωφύλλου και πρέπει να το έχω στο 360 αν θυμάμαι καλά αλλά εκεί αν θυμάμαι καλά έχει άλλο αμάξι σαν εξώφυλλο. Δεν θυμάμαι αν είναι η ίδια έκδοση του xbox νομίζω έχει δύο αμάξια έξω και όχι το m3.
talibanakos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, dinos234 είπε Τώρα αν θυμάμαι καλά δεν είναι σίγουρος νομίζω το είχα στο ps2 εκεί σίγουρα είναι εξωφύλλου και πρέπει να το έχω στο 360 αν θυμάμαι καλά αλλά εκεί αν θυμάμαι καλά έχει άλλο αμάξι σαν εξώφυλλο. Δεν θυμάμαι αν είναι η ίδια έκδοση του xbox νομίζω έχει δύο αμάξια έξω και όχι το m3. Δεν ειχε βγει αυτη η εκδοση για το PS3 τελικα,απλα ο αλλος μου εστελνε οτι βλακεια εβρισκε στο net,εξωφυλλα που δημιουργουσαν φανατικοι της σειρας,και με ειχε μπερδεψει. Επισης,ειχα μπερδευτει γιατι το ειχα τερματισει στο PC και πιστευα οτι μπορει να το ειχα παιξει στο PS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα