Προς το περιεχόμενο

Monitor AOC CQ32G1 315€ @ Eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει λευκό πιξελ; αν ναι με βαση αυτο έχεις 30 μερες να την πας πίσω

ΑOC offers 30 days zero bright dot guarantee (ZBD)applied to the full range of AOC LED monitors from end-user invoice purchase date.

Επεξ/σία από spigias
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, spigias είπε

Έχει λευκό πιξελ; αν ναι με βαση αυτο έχεις 30 μερες να την πας πίσω

ΑOC offers 30 days zero bright dot guarantee (ZBD)applied to the full range of AOC LED monitors from end-user invoice purchase date.

Εμενα στο e-shop σημερα μου ειπε οτι πρεπει να εχει 2-3 καμμενα πιξελ ΚΟΛΛΗΤΑ και οχι πχ 1 στην πανω γωνια και ενα στην μεση.. και αναλαμβανει η εταιρεια (aoc- samsung ktl) και οχι αυτοι!

Γι αυτο τιμησα μια 27αρα απο το πλαισιο με 0πιξελ εγγυηση

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, argosixna είπε

Εμενα στο e-shop σημερα μου ειπε οτι πρεπει να εχει 2-3 καμμενα πιξελ ΚΟΛΛΗΤΑ και οχι πχ 1 στην πανω γωνια και ενα στην μεση.. και αναλαμβανει η εταιρεια (aoc- samsung ktl) και οχι αυτοι!

Γι αυτο τιμησα μια 27αρα απο το πλαισιο με 0πιξελ εγγυηση

Για αρχή ο νόμος λεει ότι έχουν υποχρέωση  να παραλάβουν την οθόνη για εγγύηση(όχι ο προμηθευτής τους) τα υπόλοιπα τα λέει το site της aoc. Με καταγγελία θα το ξανασκεφτουν 

• Thanks 1
Δημοσ.

για όσους δεν έχουν παραλάβει ή δεν έχουν αποφασίσει ακόμα βρήκα αυτό απο gr.gizchina.com Xiaomi Curved Gaming Monitor 34” με το κουπόνι: affbg10 και BG34XMCZ στα 382€ – από Τσεχία χωρίς τελωνείο με EU Priority Mail! Ανοιξα και θεμα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Email απο Ε-SHOP.GR πριν λιγο.. "θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σχετικά με το προϊόν (PER.156230) ΟΘΟΝΗ AOC CQ32G1 31.5'' CURVED LED QUAD HD που έχετε παραγγείλει, βάση της τελευταίας ενημέρωσης που είχαμε από τον προμηθευτή μας, θα υπάρχουν ξανά διαθέσιμα τεμάχια μετά τις 07/02."

Παραγγελία απο 17/1..

Δημοσ.

Εγώ περιμένω εδώ και δύο βδομάδες να μου πουν τι θα γίνει με το μόνιτορ που επέστρεψα λόγω του πίξελ

Περιμένουν λέει απάντηση από την εταιρία και δεν δέχονται υπαναχώρηση επειδή είναι προϊόν service και κάτι τέτοιες παπαριές.

Δευτέρα λέω να τους πάρω ένα τελευταίο τηλέφωνο και μετά καταγγελία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχως εμενα δεν φαινεται pixel . Αλλα βλεπεις το  light bleeding σε πανω και κατω γωνιες ..... Δηλαδη οτιδηποτε εχει προβλημα ειναι ανοιγμενο προϊόν που στο παιρνουν πισω μονο με φασαρια σε μειωμενη τιμη  . Kαι μετα το βαζουν στο stock house και το ξαναπουλανε ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, samniotis είπε

Εγώ περιμένω εδώ και δύο βδομάδες να μου πουν τι θα γίνει με το μόνιτορ που επέστρεψα λόγω του πίξελ

Περιμένουν λέει απάντηση από την εταιρία και δεν δέχονται υπαναχώρηση επειδή είναι προϊόν service και κάτι τέτοιες παπαριές.

Δευτέρα λέω να τους πάρω ένα τελευταίο τηλέφωνο και μετά καταγγελία

Για αυτό και εγώ δεν παρέλαβα και την ακύρωσα σοβαρότητα  μηδέν από eshop.

1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Ευτυχως εμενα δεν φαινεται pixel . Αλλα βλεπεις το  light bleeding σε πανω και κατω γωνιες ..... Δηλαδη οτιδηποτε εχει προβλημα ειναι ανοιγμενο προϊόν που στο παιρνουν πισω μονο με φασαρια σε μειωμενη τιμη  . Kαι μετα το βαζουν στο stock house και το ξαναπουλανε ;

Για ανοιγμένο Συνήθους χάνεις 20-30% των χρηματων δεν χρειάζεται φασαρία, το παίρνουν

Δημοσ.

Παλια στη σπανια περιπτωση που επέστρεφα μου εκοβαν πιστωτικο στο 100% μετα απο μερικες μερες που το στελνουν αθηνα . Τωρα στις οθονες μπλεκεις ασχημα ...

Δημοσ.
Στις 19/1/2020 στις 2:02 ΜΜ, spigias είπε

για όσους δεν έχουν παραλάβει ή δεν έχουν αποφασίσει ακόμα βρήκα αυτό απο gr.gizchina.com Xiaomi Curved Gaming Monitor 34” με το κουπόνι: affbg10 και BG34XMCZ στα 382€ – από Τσεχία χωρίς τελωνείο με EU Priority Mail! Ανοιξα και θεμα.

Μάλλον τελείωσε η προσφορά.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα ριμάδι πιστωτικό 69 ευρώ στο eshop εδώ και περίπου δύο χρόνια και με έχουν πάρει τηλέφωνο να πάρω κάτι, αλλά από αυτά που διαβάζω για την πολιτική με τις οθόνες του eshop... Το φοβάμαι...

Δημοσ.

Το μόνο που με φοβίζει είναι το άσχημο backlight leakage και το luminance deviation, στο sample που δοκίμασα τουλάχιστον. Παρακάτω το review της. Σε αυτή την τιμή και τα χαρακτηριστικά, πολύ καλή πρόταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...