Προς το περιεχόμενο

Monitor AOC CQ32G1 315€ @ Eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την 32αρα AG322QC4, πάνω κάτω τα ίδια με της προσφοράς δλδ. Σε fps gaming όσο εχεις 120 frames και πάνω δεν μπορείς να διακρίνεις το ghosting. Κατω των 120 και μόνο σε fps παιχνίδια αρχίζει το ghosting... 

Επεξ/σία από leros2004
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Πιο sharp απο το FHD θα ειναι. Δεν κανουν rescale, upscaling κανουν. Οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιος φοβος. Και για να το παω παραπανω σε "ανυποψιαστους":

Απόκρυψη περιεχομένων

Κοιτουσα πριν 2 μηνες για μονιτορ, 32, 34Ultra wide κλπ.

Τελικα με τις τιμες που εβλεπα και την ανυπαρξια demo σε ολοκληρη Αθηνα, αποφασισα και πηγαινα για 40-43αρα 4K, διαβαζοντας οτι ειναι το sweet spot για χρηση σε υπολογιστη, αλλα μετα απο υπολογισμους που εκανα με μετρο, κομπιουτερακι και μοιρογνωμονιο, αποφασισα και πηρα 50αρα 5Κ με λιγοτερα απο του θεματος. Και ηταν τελικα η σωστη επιλογη οι 50. Οχι για gaming στο οποιο δεν εχω προλαβει να την δοκιμασω, αλλα για γενικη χρηση. Αλλος κοσμος!!! Λες και δουλευα σε ταμπλετ τοσο καιρο με την 24αρα. Αφου ειναι σαν να εχω πλεον 4 24αρες 1080 οταν χρειαζεται και οχι απλα 50αρα 4Κ.

Είμαι ακριβώς στην ίδια μοίρα, εδώ και δύο τρεις μήνες, σκεπτόμενος να πάω σε μεγάλο tv μόνιτορ, καθώς περιμένω κάποια προσφορά για κάποιο καλό μόνιτορ ultra wide η curved και απλά δεν υπαρχουν είτε είναι πολύ ακριβά.

Από περιέργεια σε ποια μάρκα κατέληξες;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Έχω την 32αρα AG322QC4, πάνω κάτω τα ίδια με της προσφοράς δλδ. Σε fps gaming όσο εχεις 120 frames και πάνω δεν μπορείς να διακρίνεις το ghosting. Κατω των 120 και μόνο σε fps παιχνίδια αρχίζει το ghosting... 

120 fps 1440p σε ΑΑΑ τίτλους δύσκολα, θα πρέπει να ρίξω την ποιότητα στα χώματα και ας έχω 5700xt

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, spigias είπε

120 fps 1440p σε ΑΑΑ τίτλους δύσκολα, θα πρέπει να ρίξω την ποιότητα στα χώματα και ας έχω 5700xt

Ποιο fps game  είναι AAA ? Μιλάω για τα Online τύπου pubg, csgo κτλ κτλ. Στα υπόλοιπα μια χαρά παίζεις και με 60 fps

Επεξ/σία από leros2004
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και πάνω που το πρωι έριξα παραγγελια στο 27GL83, σ'αυτή την τιμή το AOC με βάζει σε δίλημμα, αν κι απ'οτι βλέπω έχει αρκετό smearing γενικά και είναι λίγο αργό 🤔. Ξέρει κανείς τι παίζει με το eshop απο εγγυηση σε θεματα uniformity, dead pixels etc?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ποιο fps game  είναι AAA ? Μιλάω για τα Online τύπου pubg, csgo κτλ κτλ. Στα υπόλοιπα μια χαρά παίζεις και με 60 fps

άρα θεωρείς ότι μια ips 60-75hz λέει καλύτερά για ΑΑΑ πχ Re2 remake,Shekiro,Doom2016, Monster Hunter World

σαν αυτή;

https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8.html?from=account_notifications_price_drop

Επεξ/σία από spigias
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε

Και πάνω που το πρωι έριξα παραγγελια στο 27GL83, σ'αυτή την τιμή το AOC με βάζει σε δίλημμα, αν κι απ'οτι βλέπω έχει αρκετό smearing γενικά και είναι λίγο αργό 🤔. Ξέρει κανείς τι παίζει με το eshop απο εγγυηση σε θεματα uniformity, dead pixels etc?

Απο αμαζον παραγγειλες την 27gl83?

Δημοσ.

μια χαρα ειναι το μονιτορ για 2κ 144hz 1ms και 32αρι στα λεφτα που ζηταει, το εχω 4 μηνες τωρα, με απειρες λειτουργιες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, heavyrain είπε

μια χαρα ειναι το μονιτορ για 2κ 144hz 1ms και 32αρι στα λεφτα που ζηταει, το εχω 4 μηνες τωρα, με απειρες λειτουργιες.

πως πάει στο gaming, ghosting.,smear?

Επεξ/σία από spigias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spigias είπε

άρα θεωρείς ότι μια ips 60-75hz λέει καλύτερά για ΑΑΑ πχ Re2 remake,Shekiro,Doom2016, Monster Hunter World

σαν αυτή;

https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8.html?from=account_notifications_price_drop

Ναι αν δεν σε ενδιαφερουν τα 144hz που δεν τα πιανεις σε ΑΑΑ games 
 και πας σε IPS πανελ που για μενα ειναι καλυτερο για gaming 
και σου μενει και ενα 100αρικο στην τσεπη

το μονο που με προβληματιζει και δεν εχω προβει σε αγορα οθονης 1440p ειναι μηπως οι full hd ταινιες/σειρες δεν φαινονται καλα σε 1440p monitor

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Ναι αν δεν σε ενδιαφερουν τα 144hz που δεν τα πιανεις σε ΑΑΑ games 
 και πας σε IPS πανελ που για μενα ειναι καλυτερο για gaming 
και σου μενει και ενα 100αρικο στην τσεπη

το μονο που με προβληματιζει και δεν εχω προβει σε αγορα οθονης 1440p ειναι μηπως οι full hd ταινιες/σειρες δεν φαινονται καλα σε 1440p monitor

δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στις ταινίες βάλε και mediaplayer classic με madvr και θα με θυμηθείς

• Like 1
Δημοσ.
52 minutes ago, spigias said:

δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στις ταινίες βάλε και mediaplayer classic με madvr και θα με θυμηθείς

Ήρεμα το madvr θέλει 1070+ για να πεις ότι αξίζει τον κόπο να φας 2 ώρες στο σεταρισμα. Νομίζω έχουμε ξεφύγει.    

Το μαξ που θα πρότεινα σε μέσο χρήστη είναι ένα έτοιμο setup για το mpv. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες ψαχτείτε λίγο τι παίζει με τα ελλατωματικα pixels στην AOC σε συνάρτηση με το eshop πριν παραγγειλετε.

Επεξ/σία από snips

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...