Προς το περιεχόμενο

Monitor AOC CQ32G1 315€ @ Eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spigias είπε

στα fps gaming γενικά πως τα πάει;

Το μόνο fps που έχω παίξει επειδή είναι εντελώς νέος ο υπολογιστής ήταν το metro 2033 redux. Πήγαινε τραίνο. Πολύ ωραια κίνηση , smooth.

Κάντε ένα search για review . Τα χρώματα του είναι πολύ καλά για τα χρήματα που δίνεις. Έχει αρκετές ρυθμίσεις  και προεπιλογές  για τα χρώματα . Εμένα έχει ένα πολύ μικρό backlight bleeding κάτω δεξιά. Το αντιλαμβάνεσαι μόνο σε τελείως μαύρη οθόνη και σκοτεινό δωμάτιο. Τίποτα ενοχλητικό όμως.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Απο εμπειρία η AOC στα VA έχει ψόφια χρώματα την συγκεκριμένη δεν την εχω δει αλλά αν μπορείτε δείτε την κάπου,και κρίνετε μόνοι σας.

πολυ γενικευση αυτο.... το panel ειναι Samsung SVA, δεν ειναι AOC.... αποκει και περα ρυθμισεις κανεις οτι θες, δε σε υποχρεωνει κανεις να μεινεις στις εργοστασιακες αν δε σε ικανοποιουν.

Επεξ/σία από Thrylos7
Δημοσ.

Η οθονη για τα λεφτα ειναι πολυ καλη. Το μόνο θέμα είναι οτι προτιμώ 27" για 2k, δεν κερδίζεις πολλά όταν πας πάνω απο εκει σε ιντσες με την ιδια αναλυση.

Δημοσ.

και εμενα μου φαινεται ευκαιρια σε αυτα τα λεφτα για οσα προσφερει. Το μονο θεμα ειναι αν σου κανει σαν format, γιατι πχ εμενα στη θεωρια μου ακουγοταν ωραιο αλλα οταν τις ειδα live δε μου αρεσαν οι curved σε 16:9 format (σε ultrawide ηταν αλλη φαση, ταιριαζει γαντι). Επισης 32αρα μου φαινεται ενα κλικ μεγαλη αλλα αυτο συνιθιζεται θεωρω αρκει να εχεις λιγο χωρο στο γραφειο να τη βαλεις πιο πισω. 27" 2k flat ηταν αυτο που βρηκα ιδανικο σε 16:9 στην live περιηγηση μου, αλλιως 34/35 2k ultrawide curved. Δυστυχως βεβαια σε αυτα τα λεφτα δεν παιζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, geo4sar είπε

Η οθονη για τα λεφτα ειναι πολυ καλη. Το μόνο θέμα είναι οτι προτιμώ 27" για 2k, δεν κερδίζεις πολλά όταν πας πάνω απο εκει σε ιντσες με την ιδια αναλυση.

Εγώ έχω χτυπήσει αυτήν https://www.amazon.de/AOC-CQ27G2U-Bildschirm-Lautsprecher-Displayport/dp/B082VTRPKJ/

Παρόμοιο μοντέλο σε 27άρα.

Επεξ/σία από Inler
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spigias είπε

το χτύπησα άμεσα, απόψεις;

διάβασα οτι είναι και gsynch ready άλλα hdr γιοκ

AXAXAXAXAXAX

Τι φάση;
Έκανα τη μακακία, αλλα έκανα καλά;

Δημοσ.

Πάντως μετά από ένα τετράμηνο χρήσης έχω να παρατηρήσω τα εξής. Στην αρχή έλεγα και εγώ ότι 32 ιντσες θα είναι πολύ μεγάλη για την απόσταση που παίζω. Επίσης είχα επιφυλάξεις για την καμπυλότητα. Τώρα λέω , ρε γαμωτο σαν 27αρα μου φαίνεται. Το μάτι την συνήθισε και μου φαίνεται μικρότερη από ότι είναι. Όσο για την καμπυλότητα πλέον ούτε που την παρατηρώ. Μου φαίνεται σαν κανονική οθόνη. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, donblunts είπε

AXAXAXAXAXAX

Τι φάση;
Έκανα τη μακακία, αλλα έκανα καλά;

the buyers remorse effect

Δημοσ.
24 minutes ago, LASERPEWPEW said:

Με ghosting πως τα πάει? 

Σε αυτά τα λεφτά περνεις 240 hz αν σε ενδιαφέρει το ghosting. Με VA μην ρωτάς καν. 

• Like 1
Δημοσ.

Την έχω την οθόνη 8 μήνες , την είχα πάρει 360 και για τα λεφτά της είναι πολύ καλή , κάνω λίγο μοντάζ και παίζω και apex legends και δεν έχω κανένα θέμα , τα χρώματα δεν είναι ips αλλά για VA στο δικό μου μάτι είναι πάρα πολύ καλή

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Σε αυτά τα λεφτά περνεις 240 hz αν σε ενδιαφέρει το ghosting. Με VA μην ρωτάς καν. 

Link or didnt happen

Δημοσ.
5 minutes ago, LASERPEWPEW said:

σε VA της AOC είμαι και συγκεκριμένα την AOC Q3279VWF. Μόνο παράπονο όταν θέλω να παίξω κανά Squad ή Path of Exile έχουν ghosting. 

Βάλε αυτά τα settings. Αν και μιλάμε για 75χζ. 

Brightness= 68 (according to preferences and lighting)

Overdrive= Weak

Gamma= Gamma3

Color Temp= User

R= 50

G= 49

B= 49

Refresh rate (Windows setting)= 75Hz

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...