Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν 40-43΄ θέλω full hd , smart δεν με νοιάζει να είναι απαραίτητα θέλω να έχει καλή ανάλυση , χρώματα , πάνελ και τα σχετικά (δεν είμαι ειδικός) δέκτη για ψηφιακό σήμα να μην έχει κανα θέμα κτλπ 

Χρήση για δωμάτιο υπάρχει pc μπορεί να γίνεται προβολή ταινιών κτλπ αλλα και ως κανονική tv αν χρειαστεί ακόμα και σε σαλόνι μπορεί να πάει μετά

Προτίμηση σε μάρκα δεν έχω απαραίτητα(όσο πιο ποιοτική γίνεται και αξιόπιστη να αντέξει) αλλα πάμε και στο budget γύρω στα 200 ευρώ πάνω-κάτω ( ξέρω πάνω πάει , κάτω δεεν)

και αναρωτιέμαι τι μπορεί να γίνει σ'αυτό το budget και αν αξίζει κτλπ δεδομένου ότι δεν μιλάμε για καμιά απαιτητική χρήση ούτε όλη την ώρα 

επίσης δεν βιάζομαι έρευνα κάνω οπότε μπορώ να περιμένω αν μου πεις πχ περίμενε την τάδε εποχή γιατί θα αξίζει η έκπτωση

θέλω δηλαδή όταν θα είμαι έτοιμος για την αγορά να ξέρω ήδη πάνω κάτω που να κινηθώ

Επεξ/σία από Panagiotis321
Δημοσ.

Αν είσαι διατεθειμένος να "συμβιβαστείς" με 39 ιντσες αντί για 40 και θες την απόλυτη budget smart full hd, με υποστήριξη hybrid tv σε αυτή τη διάσταση και με 3 χρόνια εγγύηση, πας εδω:

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/203441-f-u-fls39202-39

Την έχω, έχει ικανοποιητική εικόνα, Bluetooth, wifi, οπτική, θύρα ακουστικών-line out. netflix ok, YouTube ok, browser μέτριος προς βασικός...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...