tutuyo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Βλεπω οτι την επομενη εβδομαδα το lidl βγαζει σε προσφορα αυτό εχει κανεις εμπειρια?
bromiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, tutuyo είπε Βλεπω οτι την επομενη εβδομαδα το lidl βγαζει σε προσφορα αυτό εχει κανεις εμπειρια? Με 7 € δεν έχεις απαιτήσεις.... Πάρε 4-5 να έχεις να βάζεις καινούργιο όταν το παλιό από βροχή, ρετσίνι και σκόνη θα βρωμάει από χιλιόμετρα.... 1
mp123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, tutuyo είπε Βλεπω οτι την επομενη εβδομαδα το lidl βγαζει σε προσφορα αυτό εχει κανεις εμπειρια? Το άλλο μισό κάλυμμα που εινσι ; 1
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 πείτε μου ένα λόγο γιατί κάποιος να πάρει αυτό και να μη πάρει ολόκληρο 1
teddy71 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 ΠηρΑ παλαιότερα το χρησιμοποίησα 2-3 φορές και μετα το παράτησα στο πορτμπαγκάζ της γυναίκας μου, εεε να μην πιάνει χώρο στο δικό μου.. Άμα χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο καθημερινά ή αρκετά συχνά είναι βαρετό και κουραστικό το βάλε βγάλε. Τα καλύμματα είναι για αργοσχολους και για άτομα που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο μια στο τόσο.
tutuyo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε πείτε μου ένα λόγο γιατί κάποιος να πάρει αυτό και να μη πάρει ολόκληρο LOL δεν ξερω, καλη ερωτηση. Σκεφτομουν οτι προστατευει απο ρετσινι/κουτσουλιες στον ουρανο που ειναι πιο δυσκολα προσβασιμος
phanispal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Το θέμα είναι ότι από άποψη χρόνου τοποθέτησης πρέπει να απαιτεί τον ίδιο με το full, οπότε όντως είναι ψιλοάκυρη η ύπαρξή του. Ενώ αυτά που βάζεις μόνο στο παρμπρίζ μπαίνουν πιο γρήγορα.
vamvakoolas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 ειχα παρει ενα για ολο απο το λιντλ για ολο το ιχ τσιγαροχαρτο 🤣 το επαιρνε ο αερας και δε μου γεμιζε το ματι η ποιοτητα το εχω για εσωτερικο χωρο Μετα πηγα praktiker και πηρα ενα της προκοπης και υσηχασα επειδη το παρκαρω κατω απο δεντρα ειναι θεμα χρονου να εχεις θεμα απο ρετσινι/κλαδια/πευκοβελονες και δε ξερω εγω τι αλλο για εμενα παντως το βαλε βγαλε ειναι μηχανικο και δε τρωω πολυ χρονο 1
konc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε πείτε μου ένα λόγο γιατί κάποιος να πάρει αυτό και να μη πάρει ολόκληρο Γιατί για full κουκούλα κάνεις μισή ώρα το πρωί να τη βγάλεις και άλλη τόση να την ξαναβάλεις, ειδικά αν δένει από κάτω με την απέναντι πλευρά. Αυτή στερεώνεται με πλαστικά γατζάκια στα φτερά/μαρσπιέ και δεν έχεις να σκεφτείς να βάλεις σωστά τους καθρέπτες μέσα, μην τραβήξεις τίποτα στραβά και σπάσει κλπ Βέβαια αυτές τις μισές και μια γάτα να φυσήξει φεύγουν, είναι πρακτικά άχρηστες για εξωτερικό χώρο. Δεν κάθονται με τίποτα στο αμάξι ειδικά χειμώνα με αέρα ή καλοκαίρι θάλασσα και αν αρχίσεις τα extra δεσίματα, ε καταλήγεις να χρειάζεσαι τον χρόνο της ολόκληρης κουκούλας. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από konc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα