Tantalord Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα εν λόγω ηχεία θεωρούνται τα καλύτερα budget monitor για κάθε είδους χρήση. http://www.cosmodata.gr/product/219411/ichia/speakers-edifier-r1280t-me-ischi-42-watt-wood Τιμή 56,90€ + μεταφορικά για αγορά online ----- 58,90€ στο κατάστημα Ιστορικότερο χαμηλό σε σκρούτζ τα 64€, ενώ η τιμή τώρα είναι 68,90€ στα περισσότερα μαγαζία. https://www.skroutz.gr/s/4211048/Edifier-R1280T.html Είμαι κάτοχός τους 2 εβδομάδες τώρα και θα τα πρότεινα με κλειστά μάτια. Τα αγόρασα διαβάζοντας εδώ στο forum τις προτάσεις στο παρακάτω νήμα και δέν το έχω μετανιώσει καθόλου. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Tantalord 1 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Tantalord είπε Ιστορικότερο χαμηλό σε σκρούτζ τα 64€, Ιστορικο χαμηλο 62 και 60 σε bestprice. Δεν ειναι καμια τρελη προσφορα, οριακη ειναι, αλλα για οποιον τα ηθελε τωρα ειναι λυση. Και εγω edifier εχω (αλλο μοντελο) και εχω να πω οτι ειναι ποιοτικη απο αποψη ηχου εταιρια. Ενα μειον εχουν για μενα, οτι standby τρωνε 5W μετρημενα, ετσι τα εχω σχεδον μονιμα με κλειστο τον διακοπτη και πρεπει να τον ανοιγω οποτε θελω να ακουσω κατι απο αυτα. Ετσι κατεληξα να δουλευω σχεδον μονιμα ακουστικα για να αποφυγω το ανοιξε-κλεισε. Αν καποιος που τα εχει αυτα του θεματος, εχει power meter, ας μετρησει τι τρωνε απλα με τον διακοπτη ανοικτο, χωρις να παιζουν τιποτα απολυτως δηλαδη. 4 1
andreasece Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Από που προκύπτει ότι είναι monitor; Στο cosmodata αναφέρουν πως είναι "για λατρεις των παιχνιδιών", ενώ αλλού τα έχουν ως multimedia. 4
kostasgpa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ιστορικο χαμηλο 62 και 60 σε bestprice. Δεν ειναι καμια τρελη προσφορα, οριακη ειναι, αλλα για οποιον τα ηθελε τωρα ειναι λυση. Και εγω edifier εχω (αλλο μοντελο) και εχω να πω οτι ειναι ποιοτικη απο αποψη ηχου εταιρια. Ενα μειον εχουν για μενα, οτι standby τρωνε 5W μετρημενα, ετσι τα εχω σχεδον μονιμα με κλειστο τον διακοπτη και πρεπει να τον ανοιγω οποτε θελω να ακουσω κατι απο αυτα. Ετσι κατεληξα να δουλευω σχεδον μονιμα ακουστικα για να αποφυγω το ανοιξε-κλεισε. Αν καποιος που τα εχει αυτα του θεματος, εχει power meter, ας μετρησει τι τρωνε απλα με τον διακοπτη ανοικτο, χωρις να παιζουν τιποτα απολυτως δηλαδη. Εντάξει και τι είναι 5 w. 1 1
kkatzos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Εντάξει και τι είναι 5 w. Δεν είναι πολλά αλλά για 24/7 χωρίς να κάνουν τίποτα κάπως χτυπάει
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, kostasgpa είπε Εντάξει και τι είναι 5 w. 1Α στα 5V. Επισης ειναι για το τιποτα, 44KWh το χρονο. 10
Telumetar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Eμένα με ενδιαφέρουν αλλα 7.5 ευρώ μεταφορικά δεν τα λες κ λιγα...ουσιαστικά 5 ευρώ φτηνότερα βγαίνει απο το σκρουτζομάγαζο
Tantalord Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, andreasece είπε Από που προκύπτει ότι είναι monitor; Στο cosmodata αναφέρουν πως είναι "για λατρεις των παιχνιδιών", ενώ αλλού τα έχουν ως multimedia. O 'άγιος' Google δίνει άμεσα απαντήσεις.😎 https://musicauthority.org/musical-instruments/best-studio-monitors/ Νο 2 https://www.amazon.com/dp/B016P9HJIA?tag=musicauthorityconv4-20 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Tantalord
1ns0mn1a Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγγύηση ? 🤔 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από 1ns0mn1a
george1551 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Ιστορικο χαμηλο 62 και 60 σε bestprice. Δεν ειναι καμια τρελη προσφορα, οριακη ειναι, αλλα για οποιον τα ηθελε τωρα ειναι λυση. Και εγω edifier εχω (αλλο μοντελο) και εχω να πω οτι ειναι ποιοτικη απο αποψη ηχου εταιρια. Ενα μειον εχουν για μενα, οτι standby τρωνε 5W μετρημενα, ετσι τα εχω σχεδον μονιμα με κλειστο τον διακοπτη και πρεπει να τον ανοιγω οποτε θελω να ακουσω κατι απο αυτα. Ετσι κατεληξα να δουλευω σχεδον μονιμα ακουστικα για να αποφυγω το ανοιξε-κλεισε. Αν καποιος που τα εχει αυτα του θεματος, εχει power meter, ας μετρησει τι τρωνε απλα με τον διακοπτη ανοικτο, χωρις να παιζουν τιποτα απολυτως δηλαδη. Έχω τα συγκεκριμένα ηχεία και επιβεβαιώνω την κατανάλωση τους 5 w και τίποτα να μην κάνεις και εγώ το βράδυ τα κλείνω και τα ανοίγω όταν θέλω ήχο 2
koystado Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, george1551 είπε Έχω τα συγκεκριμένα ηχεία και επιβεβαιώνω την κατανάλωση τους 5 w και τίποτα να μην κάνεις και εγώ το βράδυ τα κλείνω και τα ανοίγω όταν θέλω ήχο υπάρχει διακόπτης ή πρέπει να τα βγάλεις από την πρίζα;
george1551 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, koystado είπε υπάρχει διακόπτης ή πρέπει να τα βγάλεις από την πρίζα; έχει από πίσω διακόπτη αλλά δεν βολεύει σε πατέντα προσανατολίζομαι προέκταση με διακόπτη για να μην κόψω το καλώδιο τροφοδοσίας.
anivas11 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, koystado είπε υπάρχει διακόπτης ή πρέπει να τα βγάλεις από την πρίζα; Εφ' όσον τα έχεις σε PC, βάζεις ένα πολύμπριζο με διακόπτη και τα κλείνεις όλα (PC, οθόνη, printer, ηχεία κλπ) 3
archimidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος αν έχει έξοδο για ακουστικά; Μάλλον όχι από όσο το έψαξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα