Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα, εχω ενα samsung galaxy s8 και ενα s8 plus και τα 2 με σπασμενη οθονη στις γωνιες, το s8 μετα το 20% της μπαταριας αρχιζει και ξεφορτιζει γρηγοροτερα, ενω το plus κανει ενα κενο στην αφη καπου στο μεσο της οθονης. το θεμα ειναι οτι και τα 2 για να τους αλλαξω οθονη κοστιζει καπου 180 ευρω εκαστο. Μιας και λεω να παω σε Mi 9t pro εχει κανεις ιδεα αν μπορω να τα φτιαξω καπου φθηνοτερα, ή τι τιμη μπορει να πιανουν για πουλημα? και τα δυο ειναι αγορασμενα απο καταστημα wind με αποδειξη, κουτι κτλ.

• Moderators
Δημοσ.

Αν εισαι απο Αθηνα τσεκαρε τους Mobile Freaks, το εχω ξαναγραψει, ειναι πολυ καλοι στη δουλεια τους :)

Τωρα οσον αφορα την τιμη, εγω θα κοιτουσα ποσο πουλιεται η συσκευη κανονικα και μετα θα αφαιρουσα το κοστος αλλαγης οθονης και κατι παραπανω για να "φυγει". Ενδεχομενως ομως να συμφερει περισσοτερο πρωτα να τα φτιαξεις και μετα να τα πουλησεις.

Δημοσ.

Eίχα ψάξει παλιότερα για αλλαγή οθόνης σε s7. υπήρχε ένα σκρουτζοκατάστημα. δεν θυμάμαι ποιο που αν τους πήγαινες το ανταλλακτικό σου έκαναν την επισκευή με 25€ αλλά δεν κατάφερα να βρω ολόκληρη οθόνη με digitizer σε καλή τιμή. οι vodafone ote γερμανος ζητάνε απο 160+++ € και η Samsung λέει οτι αλλαγή οθόνης = γύρω στο 70% της αξίας του τηλεφώνου οπότε 200+++€.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Μιλησα σημερα με Mobile Freaks οι οποιοι μου δωσανε την καλυτερη τιμη και ηταν πολυ εξυπηρετικοι και μου τα εξηγησαν ολοι. Μου ειπαν λοιπον 225 για το s8+ που περιλαμβανει αλλαγη οθονης μπροστα, μπαταριας που πανε μαζι αυτα τα 2 και το τζαμι το πισω που ειναι σαν καπακι. Αλλα το κινητο αμα ψαξετε να το βρειτε χωρις σπασμενη οθονη ή καποιο αλλο προβλημα το πουλανε μεταχειρισμενο 200 με 250 ευρω, αρα δε συμφερει να το φτιαξεις. μου ειπανε 170 για αλλαγη οθονης στο s8 και μπαταρια. Παλι δεν συμφερει... οποτε ή το πουλαω κανα 120αρι εκαστο ή αλλιως καμια ανταλαγη με κανα μικροτερης αξιας αλλα λειτουργικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...