Προς το περιεχόμενο

Απορία για την δήλωση μαθημάτων


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους .. Είμαι πρώτη εξεταστική τώρα και ήθελα να ρωτήσω ότι εάν μεινω σε κάποια μαθήματα μπορώ να τα δηλώσω να τα γράψω και στην εξεταστική του Ιουνίου ;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ανάλογα την σχολή, στην δικιά μου τα μαθήματα είναι αποκλειστικά Χειμερινό ή εαρινό και γίνονται εξετάσεις 1) στο τέλος του ανάλογου εξαμήνου και 2)τον Σεπτέμβριο(συνηθως πέφτουν πιο δύσκολα) . Εμείς αν δηλώσουμε μάθημα, μπορούμε να το δώσουμε μόνο σε αυτές τις δύο εξεταστικές, αν περάσει το ακαδημαϊκό έτος(τέλη Σεπτεμβρίου) και δεν έχουμε περάσει το μάθημα, φτου και πάλι η ίδια διαδικασία από την αρχή. 

Πάντως αν έχεις εργαστήρια σ προτείνω να τα περάσεις τώρα γιατί σε πολλές σχολές οι δηλώσεις πάνε βάση πρωτερεοτητας(δηλαδή πρώτα δέχονται αυτούς που είναι στο τρέχον εξάμηνο, και μετά τα μεγαλύτερα έτη που αυτό σημαίνει σκατα ωράριο ) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνήθως αυτό που ισχύει είναι Ιανουάριο δίνεις μαθήματα χειμερινού εξαμήνου ,Ιούνιο δίνεις εαρινού εξαμήνου και Σεπτέμβριο δίνεις τα δηλωμένα όλου του έτους .

Όταν και αν περάσεις τα χρόνια πλήρους φοίτησης θεωρείσαι "επι πτυχίω" φοιτητής/τρια και μπορείς να δηλώσεις σε όλα τα εξάμηνα και χειμερινά και εαρινά (κάποιες φορές με τον περιορισμό αν το μάθημα δεν είναι στο εξάμηνό του ,να το έχεις ξαναπαρακολουθήσει) 

Στο 90% των σχολών δηλαδή και ώς πρωτοετής ,θα πρέπει να περιμένεις τον Σεπτέμβριο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...