Προς το περιεχόμενο

windows xp προσωρινο προφιλ

vkalfa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σας.εχω ενα υπολογιστη στην δουλεια μου με windows xp.οταν πηγα να τον ανοιξω χθες μου εβγαλε αδυναμια φορτωσης των προσωπικων σας ρυθμισεων και εισοδος με προσωρινο προφιλ..σε αυτο το προφιλ εχουν εξαφανιστει ολα τα προγραμματα.εκανα επενεκκινησεις αλλα παλι το ιδιο..επισης δεν μπορω να εκτελεσω καμια εργασια(επαναφορα συστηματος,ελεγχος δισκου κτλ)..οταν παω να τις εκτελεσω μου βγαζει μυνημα οτι πρεπει να μπω απο λογαριασμο διαχειριστη..πληκτρολογω στην εκτελεση  msconfig ,control userpasswords2 αλλα δεν μου επιτρεπει την εισοδο επειδη λεει εχω συνδεθει ως GALA διαχειριστης...τι μπορω να κανω?ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν χρειάζεσαι κάτι απο τα αρχεία, πέρνα καινούργιο λειτουργικό. Αν χρειάζεσαι αρχεία, βάλε στην θέση του δίσκου έναν καινούργιο, πέρνα λειτουργικό και συνέδεσε τον άλλον εξωτερικά για να τα πάρεις.

4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Αν δεν χρειάζεσαι κάτι απο τα αρχεία, πέρνα καινούργιο λειτουργικό. Αν χρειάζεσαι αρχεία, βάλε στην θέση του δίσκου έναν καινούργιο, πέρνα λειτουργικό και συνέδεσε τον άλλον εξωτερικά για να τα πάρεις.

Τό θέμα είναι ότι χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που δουλεύω εδώ καί δεν μπορώ να το βρω στον υπολογιστή πουθενά.. δοκίμασα και με boot  με hirenes boot cd αλλά τίποτα

4 ώρες πριν, donblunts είπε

Είναι corrupted το προφιλ.
Διορθώνεται μέσω regedit.
Αν αξίζει να το ανακτήσεις, προχώρα σε ανάλογη google αναζήτηση.

Δοκίμασα φίλε μου αλλά δεν μου βρίσκει κανένα user profile

Δυστυχώς οι άνθρωποι που έκαναν κάποτε administration στα XP, είναι σήμερα σχεδόν συνταξιούχοι. Δεν νομίζω να βρεις κάποιον να σε βοηθήσει με λεπτομέρειες.

Τώρα δεν μου ανοίγει κάν τά windows.. μάλλον πρέπει να τού βάλω άλλο λογισμικό.. έχω ένα υπολογιστή με λινουξ έκανα μια εγγραφή ένα iso μέσα από ένα από τα προεγκατεστημένα προγράμματα του linux mint αλλά δεν μου τό τρέχει ο υπολογιστής ο άλλος που είχε windows..το έκανα τό στικάκι NTFS αλλά πάλι τίποτα.. τί μπορώ να κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/1/2020 στις 11:41 ΠΜ, zx1234r είπε

Δυστυχώς οι άνθρωποι που έκαναν κάποτε administration στα XP, είναι σήμερα σχεδόν συνταξιούχοι. Δεν νομίζω να βρεις κάποιον να σε βοηθήσει με λεπτομέρειες.

Ε, δε βγήκα ακόμα στη σύνταξη! :)

Στο γραφείο έχουμε ακόμα xp σε κάτι p4 με 1GB sdram και αυτό με τα προφίλ είναι ένα κλασσικό πρόβλημα που αντιμετοπίζω συχνά. Συνήθως φταίει κάποιο αρχείο στην επιφάνεια εργασίας και το διορθώνω με το να μπω διαχειριστικά και να μεταφέρω όλα τα αρχεία από την επιφάνεια σε έναν κοινόχρηστο φάκελο. Εκτός αν όντως χτυπήσει το προφίλ άσχημα οπότε πάλι διαχειριστικά, μεταφέρω τα αρχεία, διαγράφω ότι προσωρινό προφίλ έχει και το προβληματικό και το ξαναδημιουργώ.

Στις 18/1/2020 στις 8:30 ΠΜ, vkalfa είπε

Τώρα δεν μου ανοίγει κάν τά windows.. μάλλον πρέπει να τού βάλω άλλο λογισμικό.. έχω ένα υπολογιστή με λινουξ έκανα μια εγγραφή ένα iso μέσα από ένα από τα προεγκατεστημένα προγράμματα του linux mint αλλά δεν μου τό τρέχει ο υπολογιστής ο άλλος που είχε windows..το έκανα τό στικάκι NTFS αλλά πάλι τίποτα.. τί μπορώ να κάνω?

Μήπως το mint ήταν για 64bit; Κατέβασε το lubuntu 32bit που δουλεύει καλύτερα σε παλιά συστήματα.

Επεξ/σία από micos000

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Όχι και σύνταξη zx1234r, εδώ είμαστε κι εμείς, αλλά πού χρόνος για posts,

Αναφορά σε κείμενο

Στο γραφείο έχουμε ακόμα xp σε κάτι p4 με 1GB sdram

p4 με 1gb sdram? YΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ!!

εγώ έχω ακόμη και 256 και 384 total memory! (3slots μαζί)

Στο πρόβλημα.... 

vkalfa  αν δεν τον χάλασες τελείως και αν θες να επιδιορθώσεις τον υπολογιστή ώστε να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα που προανέφερες πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα να μπείς ως διαχειριστής κι έπειτα να φτιάξεις έναν άλλο χρήστη ώστε να μεταφέρεις τα αρχεία σου από τον παλιό χρήστη στον νέο.

Το μυστικό για εξοικονόμηση χρόνου είναι όταν θα μπείς σε προφίλ χρήστη administrator να μετονομάσεις το παλιό χαλασμένο προφίλ, δηλ. τον φάκελο που περιέχει τα αρχεία του χρήστη (πχ αν ο χρήστης είχε όνομα "ΚALFAS" να το κάνεις "KALFAS_OLD'")

documents and settings\KALFAS_OLD

και να κάνεις επανεκκίνηση, έτσι δημιουργείται νέο προφίλ χρήστη (νέος φάκελος)

documents and settings\KALFAS

(με την ίδια ονομασία του παλιού) κι έχει ίδια δικαιώματα σε όλα τα αρχεία με τον  φάκελο "KALFAS_OLD" όπου τα αρχεία σου βρίσκονται μέσα (αν είναι και σε δίκτυο σε σώζει κι απο άλλες αλλαγές η χρήση ίδιου στο όνομα χρήστη).

Για να μπείς με administrator δοκίμασε με safe mode (πλήκτρο f5) και user: Administrator

χωρίς κωδικό

ή αλλιώς πρέπει να βρείς κάποιο bootable linux και να κανεις reset τον κωδικό (αν είναι δικό σου το pc)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...