Προς το περιεχόμενο

Επειγον====Προταση για αγορα Laptop μεχρι 1200-1400 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θελεις φορητο-φορητο θα σου ελεγα και παλυ centrino. Η αντιστοιχια με Π4 ειναι X2 και ειναι παντα παγωμενος ενσωματομενο wi-fi και αυτονομια 5 ωρες

Δημοσ.
Αν θελεις φορητο-φορητο θα σου ελεγα και παλυ centrino. Η αντιστοιχια με Π4 ειναι X2 και ειναι παντα παγωμενος ενσωματομενο wi-fi και αυτονομια 5 ωρες

Τι ειναι το centrino ρε παιδια??? :?: :?: :?:

Δημοσ.

με λιγα λογια ,ενας π4 με 1024 case αυξομιωνει την συχνοτητα αναλογα με το φορτιο με αποτελεσμα χαμηλη καταναλοση-παγωμενος εχει wi-fi(για ασηρματο δυκτιο) με αλλα λογια--στο photoshop το παιζει Π4 στα 2.6 και στο σημειωματαριο Π4 στα 1.0 :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.
με λιγα λογια ,ενας π4 με 1024 case αυξομιωνει την συχνοτητα αναλογα με το φορτιο με αποτελεσμα χαμηλη καταναλοση-παγωμενος εχει wi-fi(για ασηρματο δυκτιο) με αλλα λογια--στο photoshop το παιζει Π4 στα 2.6 και στο σημειωματαριο Π4 στα 1.0 :shock: :shock: :shock:

Καταλαβα ...οτι δεν καταλαβα!!!!Ευχαριστω φιλε μου.Καλα κανω και δεν πολυεπισκεπτομαι την κατηγορια αυτη να μην ζαλιζω τον κοσμο!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Γιάννη, centrino να προτιμήσεις. Έχει μεγαλύτερη αυτονομία! ;)

Η αυτονομια δεν με απασχολει ιδιαιτερα.Ρευμα οπου και να ειμαι εχω ευκολα.Και τον παλιο που πουλησα δεν τον χρησιμοποιουσα πολυ με μπαταρια. Ειναι αληθεια οτι η επεξεργαστικη ισχυς ειναι μεγαλυτερη με το ρευμα???:D :D :D

Δημοσ.
Ειναι αληθεια οτι η επεξεργαστικη ισχυς ειναι μεγαλυτερη με το ρευμα???

Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά υποθέτω όταν η μπαταρία αδειάζει μειώνεται κ η ισχύς...

Δημοσ.

Γιαννη,

πηγαινε μια βολτα στο http://www.mgmanager.gr oπου

εχει μια πολυ μεγαλη ποικιλια επιλογης. Απο κει

και περα οταν βρεις κατι που σε ενδιαφερει ψαχνεις

και αλλου για καλυτερη τιμη.

Επισης μη ξεχασεις πρωτου τον αγορασεις να ελεγξεις αν

σε καλυπτει η ποιοτητα της οθονης

Τελος οσο αφορα το θεμα του επεξεργαστη αν δε σε ενδιαφρει

η αυτονομια (και το συνηθως μειωμενο βαρος) τοτε μαλλον

δεν πας για centrino. Δε μας δινεις και μερικες πληροφοριες

για το πως θα τον χρησιμοποιησεις? :D

edit

Οσο αφορα για το αν η επεξεργαστικη ισχυς ειναι μεγαλυτερη

με το ρευμα, σιγουρα ισχυει σε καποιους (σε αυτο που εχω πχ

απο 3200 γινεται 800), δεν ξερω ομως αν ισχυει για ολους :roll:

Δημοσ.

Βασικά αν θέλεις ένα desktop replacement τότε παίξε με αυτά του πλαισίου... η διαδικασία απλή... Τα φτιάχνεις όπως γουστάρεις, όπως και ένα απλό pc...!!

Δημοσ.

Egw pira prin 2 mhnes ena acer 1353 pros 1250 euro.

Diathetei AMD 2.4 , 512 mb ram, 40 gb hard disk, DVD recorder

15" monitor, modem , karta diktyoy, yperythres, usb 2, firewire

An ekseresoyme thn metria karta grafikwn einai loykoymi gia ta lefta toy

Den exei isws to service poy exei h siemens kai h compaq alla gia tis idies dynatothtes

tha prepei na aneveis poly sto kostos gia aftes tis eteries. An den pezeis pexnidia kai to

thes gia duleia pistevw oti einai h kalyterh epilogh. An thes na pezeis pexnidia pali

mhn pareis laptop, hehehe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...