antreaslam Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 λίγα λεπτά μετά επανέρχομαι,για να υποκλιθώ στο μεγαλείο του κακά....ο οποίος θέλει 2-3 βίντιτς στην καθησιά του!!!!
1980 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 λοιπον εκει ειναι anfield αλλα εδω ειναι αθηνα και θα σας ανοιξουμε τον πατο. forza ragazzi. οπως ειπε και ο εκφωνητης 11 ημιτελικοι δεκα προκρισεις σε τελικο. μπραβο στην γιουναιτεντ που εκανε το παιχνιδι της και δεν κλειστηκε. δεν το λυπαται κανεις πια αυτο το παιδι ? πολυ κλαμα αυτο το παιδι, νομιζω σημερα δεν εκλαψε μεγαλωνει.
DIMITRISG Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 χαχα παιζει ακομα αυτη η φωτογραφια του μαμοθρευτου; ειδατε τι γυφτοι ειναι η μαντσεστερ ; αντι να δωσουν την μπαλα στη μιλαν και να παιξουν φερπλευ την πηραν και εκαναν επιθεση! πωπω γυφτια θεε μου.ουτε ομαδα γ εθνικης δεν το εχει κανει και ο γκατουσο ειδατε γκριματσες χαχαχαχα Μεγαλο παιχνιδι της Μιλαν μπραβο και συγχαρητήρια
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 δεν το λυπαται κανεις πια αυτο το παιδι ? Χα χα χα χα!!! Καιρό την έψαχνα αυτή την photo. Άλλες υπάρχουν;
1980 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 χκαι ο γκατουσο ειδατε γκριματσες το παλικαρι επρεπε να εχει παιξει στον μονομαχο χαλαρα του ταιριαζε μια θεση στο κολοσσαιο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Υπάρχει περίπτωση να έχουμε στον τελικό από κοινού σχολιασμό Βερνίκος-Σωτηρακόπουλος; Τους βλέπω να πιάνονται στα χέρια. Πάντως, ήταν μεγάλη εμφάνιση η σημερινή της Μίλαν, δίκαια πάει στον τελικό. Και ο Γκατούζο τρελή πόρωση. Είναι ωραίο να βλέπεις στην εποχή των 20.000 ευρώ την εβδομάδα να υπάρχουν παίκτες που να πορώνονται έτσι. Και ο Αντρέι θα τραβάει τα μουστάκια του τώρα. Παίζει στοίχημα ποιος θα φάει ποιον; Ο Μουρμουρίνιο τον Ουκρανό ή το αντίθετο;
Harkon Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Πάντως, ήταν μεγάλη εμφάνιση η σημερινή της Μίλαν, δίκαια πάει στον τελικό. Και ο Γκατούζο τρελή πόρωση. Είναι ωραίο να βλέπεις στην εποχή των 20.000 ευρώ την εβδομάδα να υπάρχουν παίκτες που να πορώνονται έτσι. + πολλά και από εμένα σε αυτό και ειδικά στο 2ο. Παρότι δεν τον πάω τρελά τον Γκατ μου άρεσε πολύ το πάθος που επέδειξε!
1980 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 + πολλά και από εμένα σε αυτό και ειδικά στο 2ο. Παρότι δεν τον πάω τρελά τον Γκατ μου άρεσε πολύ το πάθος που επέδειξε! παντα παιζει με παθος αλλα σημερα ειχε τρελαθει εντελως. α ρε ροναλντο δεν σου παει η ελλαδα καθε φορα πικρα τρως.
revil Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 τι παρατηρησα παντως.η μιλαν εχει ισως το καλυτερο κεντρο στον κοσμο γιατι εχει τον απολυτο μεσοεπιθετικο(κακα), τον απολυτο σκυλο(γκατουσο) και 2 παρα πολυ καλους παιχτες(Πιρλο,ζεεντορφ)για να τους συνδεουν.ρισπεκ,συγχαρητηρια που πηγε τελικο
1980 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 τι παρατηρησα παντως.η μιλαν εχει ισως το καλυτερο κεντρο στον κοσμο γιατι εχει τον απολυτο μεσοεπιθετικο(κακα), τον απολυτο σκυλο(γκατουσο) και 2 παρα πολυ καλους παιχτες(Πιρλο,ζεεντορφ)για να τους συνδεουν.ρισπεκ,συγχαρητηρια που πηγε τελικο και εναν νεστα πισω που εξαφανιζει παιχτες στην καλη του μερα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Τεράστια εμφάνιση από τη Μίλαν,την εξαφάνισε την Μάντσεστερ.Περίμενα οτι οι Άγγλοι θα περνάγανε στον τελικό αλλά όταν μια ομάδα έχει σε άψογη μέρα και Ζέεντορφ και Πίρλο και Κακά και Νέστα είναι κομματάκι δύσκολο να χάσει!
DIMITRISG Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ...η μιλαν εχει ισως το καλυτερο κεντρο στον κοσμο γιατι εχει τον απολυτο μεσοεπιθετικο(κακα) ... ετσιιιι πολυ μου αρεσε αυτη η φραση Κακα ο νεος θεος (καλα τι ονομα ειναι αυτο )
speedy23 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 τι παρατηρησα παντως.η μιλαν εχει ισως το καλυτερο κεντρο στον κοσμο γιατι εχει τον απολυτο μεσοεπιθετικο(κακα), τον απολυτο σκυλο(γκατουσο) και 2 παρα πολυ καλους παιχτες(Πιρλο,ζεεντορφ)για να τους συνδεουν.ρισπεκ,συγχαρητηρια που πηγε τελικο Μ'αυτο δεν τους κρατησε ζωντανους ολη τη σεζον?Παντως σωστη η παρατηρηση σου.
revil Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημητρη καλο θα ηταν να μην χρησιμοποιεις οπως θες τα λογια μου ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.